Şimdi Ara

GTA 4 SAVE GAME SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
5.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gta4 indirdim kurdum epey bir uğraştan sonra korsan olanlar için patch 1.0.4.0 yüklendiğine ve ona göre de crack olduğunu anladım ve hallettim...offline kayıt yaparak autosave de hallettim...sadece şu kaldı...ben save game yüklemek istiyorum...yaklaşık 2 saattir araştırıyorum ama birtülrü beceremedim...konu hakkında bir link ve save game dosyası indirebileceğim bir yer önerebilirmisiniz...

diğer sorun ise gta san andreas...gta san andreas orjinalini aldım...save game doğru klasöre koymama rağmwn oyun içerisinde yüklediğim save game'i seçince yine oyun liberty city'den yani en baştan başlıyor...sorun neden kaynaklanıyor olabilir....

• arkadaslar benımde sorunum gta4 wındows 7 save lokasyonunu bulamamam sızden rıcam wındows 7 kullanıpta gta 4 oynıyanlarınızın yardımcı olması cunkı ınternetten arastırmam sonucunda verılen lokasyonların yanlıs olması yanıbana gercekten wın7 kullanıcısı yardımcı olabılır sımdıden tesekkurler
  • arkadaslar wındows 7 de gta 4 save lokasyonunu cıdden bılen yokmu?oyuna dewam edemıyorum :(
  • C:\Users\XXX\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames
  • tesekkurler dostum konumu buldum save dosyalarını ekledım ama malesef olmuyor oyun sıfırsdan baslıyor ve save de edemıyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: tippex

tesekkurler dostum konumu buldum save dosyalarını ekledım ama malesef olmuyor oyun sıfırsdan baslıyor ve save de edemıyorum....

Save dosyaları kime aitse o kişinin xlive dosyalarını da almanız gerekiyordu save'i çalıştırabilmek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

quote:

Orijinalden alıntı: tippex

tesekkurler dostum konumu buldum save dosyalarını ekledım ama malesef olmuyor oyun sıfırsdan baslıyor ve save de edemıyorum....

Save dosyaları kime aitse o kişinin xlive dosyalarını da almanız gerekiyordu save'i çalıştırabilmek için.

hortlatıcam ama gta 5 çıkıcak ben yeni 4 u bitircem xlive dosyası olmadan olmucak mi şmdi :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battlefield 4 ps4 save sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Mafia 2 Save sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • maalesef olmuyor diye biliyorum
  • koca oyunu baştan oynamak... (sadece bir an için hayal edin )
  • BEYLER ŞİMDİ BEN GTA IV SAVE GAME INDIRDIM.BENIM OYUN KORSAN.INTERNETTEN SAVE DOSYASINI ATACAGIM YERI BAKTIM VE
    [[ C:\Users\XXX\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames ]] DOSYASINA ATMAM GEREKIYOR.VE [[
    C:\Users\XXX\AppData\Local ]] KADAR GELIYORUM GERISI YOK.GERİYE KALAN KLASORLER GOZUKMUYOR.
    BILGISI OLAN VARSA ACIL YARDIM...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.