ARkadaşlar merhaba. Oyunda ilk sezonumun ara transfer dönemine geldim. Transferin son günü deadline day in sonunda tam bitince bir anda oyundan atıyor. Ne yapmam konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim
malesef yapacak bişi yok.. fifa 13 te managerlik kısmında bug var.. ama seninki çok çabuk olmuş ben 2 defa oynadım bi 3. sezon başında bide 4. sezon başında attı oyundan.. seninkide ondanmı bilmem ama fifa nın kendi sitesinde bile bunla ilgili yüzlerce şikayet var.. ve henüz çözüm yok malesef
quote:
Orijinalden alıntı: SweptureX
malesef yapacak bişi yok.. fifa 13 te managerlik kısmında bug var.. ama seninki çok çabuk olmuş ben 2 defa oynadım bi 3. sezon başında bide 4. sezon başında attı oyundan.. seninkide ondanmı bilmem ama fifa nın kendi sitesinde bile bunla ilgili yüzlerce şikayet var.. ve henüz çözüm yok malesef
Anladım.. Bir yerlerde bir şeyler okudum da bir çözüm bulamadım acaba burdan var mıdır diye bir denedim şansımı ama genel bir sorun diyorsunuz. Çok teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme