Şimdi Ara

Fifa 14'de menü problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar bir problemim var. Oyun açıldığında menülerde ve iç menülerde (mesela settings camera,audio vs.) kendiliğinden hareket ediyor. Sağa sola gidiyor. Acaba dedim gamepad (xbox 360 controller for pc) üzerinde bastığım tuşlara bir kez bassam bile 2 veya 3 kez bastığımı zannedip sağa veya sola sürekli mi gidiyor diye düşünerek menülerde daha hassas ve yavaş tuşlara basarak geçmeye çalıştım ancak gene de devam ediyor. bir yan menüye yönlendirecek tuşa basmama rağmen menü kayıyor.

Bir diğer sorunda menülerde gene özellikle pro club veya career de (kendi adamımızı ayarladığımız ayakkabısını değiştirdiğimiz yer) RT tuşu çalışmıyor bu nedenle gideceğim diğer ayarlara LT basarak tersten giderek gidiyorum.

Sonuç olarak menülerde genel olarak geçişlerde sıkıntı yaşıyorum. Problemin ne olacağı konusunda hiç bir çözüm bulamadım. Herkeste mi böyle ? Gamepad'in en son sürümünü microsofttan indirdim olmadı. Driverda sorun olsa oyun esnasında da bir kaç tuş farklı yada yanlış çalışırdı.

Aklınıza gelen bir çözüm var mı? Acil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejurerak -- 29 Ekim 2013; 9:47:45 >

• Kol bozukmu yani ?
  • olabilir ama battelfield 4 yükledim orada bu gibi sorunlar yaşamadım. driverları update ettim ama gene fifada olmadı. Artık ps4 alacağım bu cuma onun için bir önemi kalmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pes 2013'de Normal Lig Yok mu ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.