Şimdi Ara

FIFA 14 DONANIMHABER LİGİ PS4 | BAŞLADI !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
5
Favori
6.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÖDÜLLÜ LİGİMİZ ÇOK YAKINDA BAŞLIYOR(TIKLAYIN)...

ÖNEMLİ GÜNCEL BİLGİLER

20.03.2014 8'Lİ FİNAL MAÇLARI AÇIKLANDI MAÇLARI YAPALIM LÜTFEN.
    ++++ SON PUAN TABLOSU VE FİKSTÜR GÜNCELLENME TARİHİ 19.03.2014 18:30 ++++

BAŞVURU İÇİN LÜTFEN OKUYUNUZ!

- Başvuru şekli "Psn: , İsim: , Yaş:" şeklinde olmalıdır;
    Turnuvanın ücreti hakkında düşüncenizi de eklerseniz sevinirim.
    (Ücretli olup olmaması ya da ücretin ne kadar olmasıyla ilgili.)

- Lige zamanını ayırabilecek olan kişiler başvurmalıdır.
    - Katılan kişiler hiçbir şekilde uyumsuzluk çıkarmamalıdır.

LİGİMİZİN KURALLARI

- Her takım birbiriyle 1 iç saha 1 dış saha olmak üzere 2 maç yapacaktır.
    - Sonuçlar bu konu altında yazılmalı, puan durumunda karışıklık görülürse haber verilmelidir.
    - 3 gün maç yapamayanlar diskalifiye olacaktır.

KATILAN ÜYELER (PSN / DH Nick / İsim / Yaş)

1) TaylanOzcan / Tuhaf. / Taylan / 21
    2) Ottoman_Slap45 / erdogan_cicik / Erdoğan / 29
    3) aykut_1907fb / aykutovic1217 / Aykut
    4) mrhylmz / mhrylmz / Merih / 28
    5) TurkishSpear / technoburak / Burak / 25
    6) french press / theoverclocked / Evren
    7) NE0NB1RD / NE0NB1RD / Musa / 17
    8) LordMuratLoD / LordMurat55 / Murat / 25
    9) Gduman / gduman / Gökhan / 28
    10) bugrasnmz1907 / juzam1907 / Buğra / 28
    11) fantastiko92 / fantastiko_92 / Kadir / 22
    12) miracberkk / miracberkk / Miraç / 19
    13) HEADSHOT_BERKAY / Dark_Horse / Berkay / 19
    14) Cagtayy24 / cagkajj / Çağtay / 20
    15) khalejra- / khalejra1 / Yiğit / 20
    16) gandalf__35 / emre343434 / Ebubekir / 29
    17) emrah29 / haydaremrah / Emrah / 31
    18) nomatter03 / nomatter03 / Sercan / 29
    19) umitgumus / Umitbjk / Ümit / 29
    20) erayt / byzantium / Eray / 22

YEDEKLER (PSN / DH Nick / İsim / Yaş)

1) Akropolises / gallicher / Doğukan / 23
    2) ck4k85 / ckbaba / Cenk / 28

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ey özgürlük -- 24 Mart 2014; 23:31:06 >

• İsteğe göre ilk ligi ücretsiz yapıp daha sonrasındakileri ücrete tabi tutabiliriz.
    Her türlü öneriye açığım çekinmeden söyleyebilirsiniz. Güzel bir lig olmasını diliyorum

Ben katılımı başlatayım;

psn: TaylanOzcan
    isim: Taylan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ey özgürlük -- 9 Mart 2014; 23:50:04 >
  • Ucretsiz olursa ben katilmak isterim. Ve lig degilde kupa daha iyi olur. Lig oldugu zaman 1-2 mac kaybedenler daha sonra ilgilenmez oluyor ve lig tamamlanamadan dagiliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Ucretsiz olursa ben katilmak isterim. Ve lig degilde kupa daha iyi olur. Lig oldugu zaman 1-2 mac kaybedenler daha sonra ilgilenmez oluyor ve lig tamamlanamadan dagiliyor.

Öneri için teşekkürler. O yönde istek olursa kupa şeklinde de yapabiliriz. Ama benim amacım uzun soluklu eğlenceli bir ortam oluşturmak. Lig devam ederken aynı zamanda bir kupa da düzenleyebiliriz elemeli şekilde. Ayrıca 1-2 maç kaybedip bırakacak olan katılmasın, zaten o tür arkadaşları diskalifiye edip ileriki etkinliklere almam. Düşük olsa da bir ücret olmasını bu yüzden istiyorum zaten daha ciddiye alınması için. Zaten katılım 5-10 lira olsa gelen 100-150 lirayı da ilk üçe dağıtacağım. Ama ücretsiz olsun derse çoğunluk, öyle de yapabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ey özgürlük -- 10 Mart 2014; 0:31:54 >
  • Yurtdisinda yasadigim icin benim ucret iletmen sorun olacagi icin ben ucretsiz olmasi taraftariyim tabi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psn Ottoman_Slap45
    Yas 29
    Manisa

Ucretli olsun 5 lira katilim ucreti kimseye koymaz. Ve ilgisiz arkadaslarin turnuvaya katilmasini onler.

Ucretli olursa. Herkesten 5 tl yi turnuva kazananlarina helal ediyorum sarti aranmasi lazim. Sonucta isin icine kumar girmesin. Ucretli olursa yaz benide patron

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır ekliyorum, dediklerine katılıyorum ayrıca hocam.

Ücret ve turnuva şeklini(kupa veya lig) genel isteğe göre belirleyeceğim arkadaşlar. Eğer yeteri kadar talep olursa ücretli ve lig usülü yapmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ey özgürlük -- 10 Mart 2014; 2:01:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FIFA 19 XBOX ONE [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • taylan arkadaşıma destek için bende katılıyorum..kendisi sağolsun benim birçok ligimdede oynamıştır...

psn:aykut_fb1907
  • Psn: mrhylmz
    Isim: merih
    Yas: 28
    Il: ankara

Ucret hakkinda birsey diyemem benim icin farketmez ama suna katilmiyorum ucret verilirse sonuna kadar gidilir diye 5tl sonucta bunun icin sorumluluk sahibi kisilerin katilmasi gerekli
  • ücretin mikatarına göre katılabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: french press

ücretin mikatarına göre katılabilirim

10 liradan fazla tutmayı düşünmüyorum katılım ücretini, 5 lira olabilir. Sonra ödül olarak da Birinciye 50 ikinciye 25 üçüncüye 15 veririz mesela. Katılım 10 lira olursa da 100, 50, 30 şeklinde olur ödüller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ey özgürlük -- 10 Mart 2014; 13:10:34 >
  • PSN: TurkishSpear
    İsim: Burak

Kadir arkadaşımızın düzenlediği turnuvaları aksatmadan tamamlamışımdır. Başladığım işi yarım bırakma huyum yoktur umarım diğer katılımcı arkadaşlar da yarım bırakmaz ve eğlenceli bir lig olur. Düzenleyen arkadaşa teşekkürler ve katılımcı arkadaşlara da başarılar...
  • Hoşgeldiniz, dediklerinize katılıyorum umarım sorumluluk sahibi kişileri bir araya getiririz. Ücret olması da tabiki aksatma olmayacağı anlamına gelmiyor ama en azından heyecanı ve akıcılığı artırır bir nebze de olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ey özgürlük -- 10 Mart 2014; 13:16:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuhaf.

quote:

ücretin mikatarına göre katılabilirim

10 liradan fazla tutmayı düşünmüyorum katılım ücretini, 5 lira olabilir. Sonra ödül olarak da Birinciye 50 ikinciye 25 üçüncüye 15 veririz mesela. Katılım 10 lira olursa da 100, 50, 30 şeklinde olur ödüller.

maksimum 10 TL olması mantıklı
    yaz o zaman beni de hafız
    psn : theoverclocked
    isim:Evren
  • Yalnız şimdi ayrıntılı inceledim de iki ayrı lig falan denmiş
    eğer ödül sadece 1. lig için geçerliyse 2. ligin ne esprisi kalıyor o zaman
  • quote:

Yalnız şimdi ayrıntılı inceledim de iki ayrı lig falan denmiş
    eğer ödül sadece 1. lig için geçerliyse 2. ligin ne esprisi kalıyor o zaman

Evet o konuda bir sıkıntı var ben de düşündüm bunu. Ben en başta ödül düşünmediğim için 1. ve 2. lig olarak düşünmüştüm. Bir sezon bittiğinde 2. ligdeki ilk 3 bir üst lige çıkacak gibi planlamıştım ve üst lige çıkanlar yeni sezonda oradan devam edecekti. Bu şekilde birkaç sezon gidilebilir diye düşünmüştüm. Fakat ödül olunca 2. ligin zevki kalmıyor.
    Şu şekilde yapabiliriz. 1. ve 2. lig diye fark olmasın, bu 2 ligde ilk 5'e veya ilk 4'e kalanlar play off'a kalsınlar , o ana kadar alınmış puanlar yarıya indirilsin ve bu takımların oluşturacağı yeni bir play off ligi oluşturulsun. Ya da play off lig değil de elemelide olabilir. Yorumları bekliyorum.

Ekleme: İki ayrı lig yerine 20 kişilik tek bir lig olursa maç sayısı çok olacak ve son sıradalardaki takımlar aksatma yapabilir heyecan azalır diye düşündüğümden 2 lig olması daha mantıklı geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ey özgürlük -- 10 Mart 2014; 14:09:31 >

• Eğer ücretli olmayacaksa 1. lig ve 2. lig olayı farklı ve heyecanlı bir konsept olur aöa ücretli olması durumunda anlamsız oluyor

eğer illa ücretli olacaksa benim önerim hiç playoff falan kasmadan 20 takımlı ya da 18 takımlı tek bir lig üzerinden gidilmesi
  • Güzel olacağa benziyo , umarım da öyle olur .
    Ücret konusunda da şöyle düşünüyorum ki biz oyuncular daha ücretsiz ödülsüz turnuvalarda bile maçları o denli ciddiye alıyorsak işin içine para girince işler olmaması gerektiği gibi olabilir . 5 TL tabi diğer turnuvaların istediklerine göre çok düşük bi fiyat ve mantıklı da , en azından ne kadar düşük bi miktar olsa bile oyuncunun maçı aksatmaması için güzel bi neden olur . Ama fiyat artmaya başlarsa , bilindiği gibi paranın işin içine girdiği yerde pek huzur kalmıyor . Oyun oyunluktan çıkıp ticarete dökülmesin de diğer türlü çok zevkli maçlar olacaktır . Ben yinede hemen ücretli turnuvaya geçilmesini pek desteklemem , ücretsiz olarak başlangıç yapabilirsiniz derim ama her türlü yapabilirsiniz tabi seçim sizin . Turnuvaya katılıp oynamama konusunu da anlamıyorum özel hayat sebebiyle yapılan aksatmalar dışında - ki bunlar da ne kadar sürerse sürsün ne olduğu ucundan söylenirse herkes anşayışla karşılar - . Maçlar güncel olur ve sürekli oynanırsa çok keyifli bi turnuva olur .

Neyse size kolay gelsin

Katılmak isterim davetiniz için teşekkürler

PSN : NE0NB1RD
    İsim : Musa

• En son katıldığım turnuva Fifa09 içindi. Ondan sonra pek katılım yapmamıştım. Zaten tek futbol oyunum Fifa09'du o zamanlarda

Ücret olayı ise, benim için farketmez. Olsa da olur olmasa da olur. Tabi olması belki daha kararlı kişiler katılabilir.

PSN: LordMuratLoD
    İsim: Murat
  • İsterseniz ilk olarak hızlı bir şekilde ücretsiz bir lig yapalım. Birbirimizi daha iyi tanıyıp ücretli lige geçeriz.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.