Şimdi Ara

FIFA 14 HAKKINDA İÇERİ !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün fifa 14 demoyu kurdum ve oynadım oyunu çok beğendim zaten 10dan beri fifacıyım her neyse sorum şu demoda akıcı bi şekilde donmadan oynadım bu oyunu full sürümde donma gibi sıkıntı olabilir mi cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Not:Fifa 13 ü donma probleminden oynayamıyodum fifa 12 ile idare ediyodum

• oyun bu sefer iyi optimize edilmiş. önceki serilerdeki kasma, takılma felaketleri yok gibi görünüyor. demoda çimler berbat olduğu için şimdiden konuşmak yersiz. ama bence artık EA bizi bu konuda üzmeyecek
  • quote:

oyun bu sefer iyi optimize edilmiş. önceki serilerdeki kasma, takılma felaketleri yok gibi görünüyor. demoda çimler berbat olduğu için şimdiden konuşmak yersiz. ama bence artık EA bizi bu konuda üzmeyecek

öyle umuyorum bende,haklısınız çimler cidden kötü. Teşekkürler
  • konu hakkında başka bilgisi olan arkadaşlar yazarsanız sevinirim
  • Compton034 kullanıcısına yanıt
    inden mı ındırıp kurdunuz ? Multi de oynattırıyormu demoda ? Bir de oyun pc ve güncel konsollarda ıgnıte engıne le gelıstırılmedı o yüzden yenı nesıl konsollar ıcın almak ıstıyorum oyunu pekı pc de nasıl gözüküyor oyunun kopyası gıbı mı ?
  • originden indirip kurdum, multi oynatmıyor, ben oyundan memnunum bi tek zeminler çok kötü ha bide bazı beklenmedik oyuncular defansif ortasahalar felan çok hızlı onun dışında iyi bunlar geliştirilir herhalde full sürümde. bende ps yok olsa almazdım yeni nesili beklerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Compton034 -- 10 Eylül 2013; 23:20:29 >
  • Ultimate teama girip maç yapabiliyorsun ama single olarak. Cimler bana o kadar da kötü gelmedi tabi bu demo az biraz daha gelişir buglar falan gider. Yeni nesil de turkiyeye gec gelcek sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FIFA 22 [ANA KONU]
    4 yıl önce açıldı
    FIFA 22 [XBOX ANA KONU]
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bencede öyle olur da şimdi bilgisayarım sorunsuz çalıştırıyo demoyu full sürümde umarım kasma gibi bi sorun olmaz ben ona duacıyım fifa 13 oynayamadık 14 oynayalım bari. Hocam çoğu ps kullanan arkadaşım fifa 13 ten pek farkı yok diyo o yüzden çoğu yeni nesili bekliyo tabi sana kalmış bişey, sabırlı olmak en iyisi.
  • konuyla ilgili cevap vericek kimse mi yok arkadaşlar
  • demoda hangi takımlar var ? ona göre indirip deneyeceğim boşuna indirmeyim ?
  • psg, dortmund, tottenham, barça, milan, boca juniors, Red bull, man.city toplam 8 takım mevcut

hocam bide konuyla ilgili olarak bilginiz varmı ?
  • - Borussia Dortmund
    - AC Milan
    - Paris Saint-Germain F.C.
    - FC Barcelona
    - Boca Juniors
    - Tottenham Hotspur F.C.
    - Manchester City FC
    - New York Red Bulls
  • oyunu daha satın almadım. acaba diğer serilere oranla 14'ün optimizesi nasıl? gereksiz kasmalar hâlâ mevcut mu? demoda oldukça iyiydi
  • fifa 14 te bir amd kullanıcısı olarak kesinlikle micro shuttering olmuyor kesinlikle arada bant genişliğinden dolayı lag problemi oluyor online fut ta ama sorun olmuyor fazla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.