Şimdi Ara

FIFA 14 REZALET GRAFİKLER!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle sanırım sorun benden kaynaklanıyor hemen oyuna çamur atmak istemiyorum.Benim sorunum şu ps3 te fifa 14 oynuyorum ve grafikler rezalet zemin halısaha gibi formalar çok kötü hatta formaların arkasındaki numaralar bile maç içinde zar zor okunuyor.Sorunun bende olduğunuda şurdan anladım bugün bir dnr mağazasına girdim xboxta fifa 14 oynanan stand yapmışlar ve grafikler harika...Yani arada neredeyse uçurum var tamam xboxla ps3 arasında grafik farkı olduğunu biliyorum ama bukadar olamaz yani...Aynı tv aynı monitör de gta 5 ve fifa 13 oynuyorum grafikler çok iyi sadece 14 te bu sorunum var çözümleriniz nelerdir????Şimdiden teşekkürler

• Muhtemelen HDMI kablo kullanmayı keşfedememişsindir.
  • Ps3 hdmı ile bağala. Vede ayarlarını kurcala ps3 tabii tv den kendine göre ayar verebilirsin renkler,keskinklik vs yana sorun tv de de olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garip bir durum. Aynı Monitör'de böyle olması. Dvı bağlantı varsa bir de hdmı ile deneyin.
  • Hdmı kullanmadan ps3 mü oynanır lae
  • sende sorun yok grafikler gerçekten kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydar.

sende sorun yok grafikler gerçekten kötü

Beklenen yorum geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  FIFA 14 REZALET GRAFİKLER!
  • hocam bir an fifa ya sövüyorsunuz sandım da sorun hdmi ve kullandığınız tv/monitörde. oyun gayet güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

Dün aynısından kapının önüne koydum. En son kumanda da bozulunca dayanamadım artık
  • Bende de fifa 14 var ve bende goruntuler yeterince iyi. fifa 13 un uzerine %10-20 eklemisler goruntu olarak. oyle bir sorun yasamadim ama ayni sorunu pes14 te yasadim.oyunu kapattim. bi kac gun sonra tekrar actim duzeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: xoe

Muhtemelen HDMI kablo kullanmayı keşfedememişsindir.

Arkadas bak ne yazmisim fifa 13 te sorun yok gta 5 te sorun yok sence hdmi kablo kullanmiyo olabilirmiyim...Arkadaslar mantikli cevap yazcak olanlar yazsinlar lutfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

Ps3 hdmı ile bağala. Vede ayarlarını kurcala ps3 tabii tv den kendine göre ayar verebilirsin renkler,keskinklik vs yana sorun tv de de olabilir.

Ayarlarsanmi emin degilim cunku fifa 13 te ve gta da grafikler super

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Dün aynısından kapının önüne koydum. En son kumanda da bozulunca dayanamadım artık

yani zamanı gelmiş artık ama efsanedir yarı yolda bırakmaz adamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 8 Ekim 2013; 23:53:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gtrskyline

hocam bir an fifa ya sövüyorsunuz sandım da sorun hdmi ve kullandığınız tv/monitörde. oyun gayet güzel

Yok oyuna haksizlik etmiyorum grafikleri guzel ama monitorum samsung full hd 26" pcde yada baska oyunlarda hicbir sorunum yok sadece fifa 14 te problemim var

• quote:

Orijinalden alıntı: sedat4444

quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

Ps3 hdmı ile bağala. Vede ayarlarını kurcala ps3 tabii tv den kendine göre ayar verebilirsin renkler,keskinklik vs yana sorun tv de de olabilir.

Ayarlarsanmi emin degilim cunku fifa 13 te ve gta da grafikler super

Fikrim yok açıkcası ben tv kullanıyorm grafikler çok iyi. Sorun sizin monitörde olabilir ps3 başka bir tv bağalayıpdeneyin derim birde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyla çok alakalı değil ama oyun 720p mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

Konuyla çok alakalı değil ama oyun 720p mi ?

Evet

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

http://img13.imageshack.us/img13/5562/ue94.jpg

Hiç mi anısı yoktu? Çok acımasızsın, Joe...

• quote:

Orijinalden alıntı: sedat4444

Arkadaşlar öncelikle sanırım sorun benden kaynaklanıyor hemen oyuna çamur atmak istemiyorum.Benim sorunum şu ps3 te fifa 14 oynuyorum ve grafikler rezalet zemin halısaha gibi formalar çok kötü hatta formaların arkasındaki numaralar bile maç içinde zar zor okunuyor.Sorunun bende olduğunuda şurdan anladım bugün bir dnr mağazasına girdim xboxta fifa 14 oynanan stand yapmışlar ve grafikler harika...Yani arada neredeyse uçurum var tamam xboxla ps3 arasında grafik farkı olduğunu biliyorum ama bukadar olamaz yani...Aynı tv aynı monitör de gta 5 ve fifa 13 oynuyorum grafikler çok iyi sadece 14 te bu sorunum var çözümleriniz nelerdir????Şimdiden teşekkürler

Büyük ihtimal görüntü ayarlarından kaynaklanıyordur. Ps3 ün görüntü ayarlarını resetleyip tekrar denemenizi öneririm.

Bilmiyorsanız: Ps3'ün açma kapama tuşunu 5-7 saniye basılı tutun, bip bip sesi gelene kadar elinizi çekmeyin.
    Sonra Ps3'ü açın otomatik olarak görüntü ayarları resetlenmiş olacak.

Monitörünüzde varsa game mod'u açık yapın. Keskinlik seviyesini çok fazla yükseltmeyin. Oynama mesafenizi 2 metre ve üstü olarak belirleyin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.