Şimdi Ara

Fifa 14 top kapma (tackling)? (ps3)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
3
Favori
9.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ana konuya yazdım ama cevap gelmedı....

Fifa 13 de x tusuna basılı tuttugumda rakıbe baskı yapıp topu kazanıyordum ama fifa 14 de x e bastıgım zaman aval aval bakıyorlar rakıbe hıc bır baskı yapmıyorlar...Top kapma tusumu değişti 14 de ?

Acil yardımlarınızı beklıyorum..

Not:cevap alındıktan sonra topıc sılınebılır...

• o konu biraz sıkıntılı x e basılı tutarsan sadece önünde blok oluşturuyor hele wordclass ve üzeri bir zorlukda oynarsan adamın ayağından top almak mümküç değil ama senin ayağından hemen alıyorlar :D sen %70 pass oranıyla oynuyorsun en iyi wordclass ve ğzeri zorlukta adamlar %90 ve üzeri oynuyor çok büyük bir fark buda oynayışı zevksiz hale getiriyor en azından dengeli bir oran olsa süper olacak
  • kol ayarlarından defending'i Legacy Defending'e getir hallolur
  • quote:

Orijinalden alıntı: headbangerr

kol ayarlarından defending'i Legacy Defending'e getir hallolur

tam nereden yapılıyor bu ayar birde ben sadece fut oynuyorum ordada ayar yapılıyormu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceramist

quote:

Orijinalden alıntı: headbangerr

kol ayarlarından defending'i Legacy Defending'e getir hallolur

tam nereden yapılıyor bu ayar birde ben sadece fut oynuyorum ordada ayar yapılıyormu ??

dediğin ayarı yaptım ama bu seferde sadece adamlar koşuyor adamla birlikte ayak koyma yok nasıl adamın topu kaptığını anlayamadım açıkcası
  • Arkadasim sen ne yap biliyon mu tacticalda oynamaya alistir kendini zaten onlien sesonda degistiremiyorsun defansi taktikssl defansta kaliyo kendini ona alistir tackle tsunida r2 ye al alistikca daha kolay defans yaparsin kosmayla x e basili tut adamin yanina gidince x e elini basmayi birak r2 tusuna bas hamle yapsin topu alirsin ama zirt pirt bosa basma adam calimlar seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifada basma yokki zaten

Fenerbahce gibi

Bosa gostermelik basiyorlar

Nedense fifayi legendary den asagi acinca kotu hissediyorum kendimi

• quote:

Orijinalden alıntı: gol mü ofsayt

Fifada basma yokki zaten

Fenerbahce gibi

Bosa gostermelik basiyorlar

Nedense fifayi legendary den asagi acinca kotu hissediyorum kendimi

Fenerbahçe= Fifa

Mesela hızlı taktikten tek çubuk defansa alınca öyle bir kapanıyorlar ki aynı fenerbahçe gibi, gol yemeden karamboller kesilmiyor

Tek gol atınca birden momentum başlıyor kapanmaya çalışırken gol geliyor filan

Bazen oyunu Aykut Hoca mı yapmış diye düşünüyorum

• Merhaba arkadaşlar,
    Benim 1 sorum olacak cevaplayabilirseniz çok sevinirim.
    sorum online oynarken Bayern munich ile oynuyorum rakip uzun top attığında benim defans oyuncusu geri geri koşucağına yada rakiple beraber koşacağına yan yan koşuyor dolayısıyla rakip acemi değilse topu önünde buluşturuyor bunu nasıl çözebiliriz.Bildiğim kadarıyla online oynarken defans seceneği standart diye biliyorum.

Tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps3mania

Arkadasim sen ne yap biliyon mu tacticalda oynamaya alistir kendini zaten onlien sesonda degistiremiyorsun defansi taktikssl defansta kaliyo kendini ona alistir tackle tsunida r2 ye al alistikca daha kolay defans yaparsin kosmayla x e basili tut adamin yanina gidince x e elini basmayi birak r2 tusuna bas hamle yapsin topu alirsin ama zirt pirt bosa basma adam calimlar seni

zatn tacticalda oynuyorum ama wordclass üstünde değiştiriyorum online da cok sıkıntım yok taktikal oynuyorum hiçbir macda daha ezilmedi ezilmiycem anlamında değil ama olmadımı olmuyor hava ara paslarının çözümünü bulsam kolay kolay yenilmem tackle tuşu derken şut tuşunu diyorsun demi bu arada ???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.