Şimdi Ara

FIFA 14 Turnuva [PC] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
0
Favori
7.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: P@ntera

Shiuan ben müsaitim, seni originden eklemiştim zaten, onaylarsın bu geceye doğru yaparız maçımızı.

Tamamdır hocam, akşam saat 9'dan sonra müsait oluyorum ben genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenflash

arkadaşlar turkerinanmaz arkadaş ile maç yapamıyoruz, sürekli olarak unable to join, veya your opponent left the match yazıyor.

Beyler biz maç yapamadık.
    Sürekli hatalar ile karşılaştık.

Bu akşam tekrar deneyeceğiz, eğer olmazsa erteleme talep edeceğim. En azından bir günlük. (yurtdışı Seyahatim olacak 19.30-20.00 de) oradan bağlanır maçımızı yaparız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizi originden ekledim , kabul ederseniz yapalım 2.hafta maçımızı
  • originden oyuna tıklayıp check uptade repair install yapıp tekrar deneseydiniz 13 de banada böle hata veriyordu bunları yapınca düzelmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: adjustik

originden oyuna tıklayıp check uptade repair install yapıp tekrar deneseydiniz 13 de banada böle hata veriyordu bunları yapınca düzelmişti

Hocam müsaitseniz bu akşam maçımızı yapalım
  • adjustik kullanıcısına yanıt
    Onun haricinde her şeyi denedik. Firewall ı dahi kapattım. Onurorhan (yanlışsa affola) ile 3 maç yaptık sorunsuz bir şekilde. Lakin Greenflash ile bir maç yapmayı bırak takım seçme ekranına dahi gelemedik.

• wolf_555 kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimalle müsait olurum originden yazarsan daha iyi olur maç için
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkerinanmaz

Onun haricinde her şeyi denedik. Firewall ı dahi kapattım. Onurorhan (yanlışsa affola) ile 3 maç yaptık sorunsuz bir şekilde. Lakin Greenflash ile bir maç yapmayı bırak takım seçme ekranına dahi gelemedik.

online friendlies yerine match lobbies>unranked bölümünden yapın maçınızı ?
  • bu turnuvaları sıklıkla yaparsanız güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

Orijinalden alıntı: turkerinanmaz

online friendlies yerine match lobbies>unranked bölümünden yapın maçınızı ?

müsait olan varsa bu gece saat 10.00'dan sonra deneyebiliriz bu şekilde. rakibim şu an yurtdışına gidiş yolunda...
  • Riv9 3-0 tnevel92
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riv9

Riv9 3-0 tnevel92

onaylıyorum skoru. tek kale maç oldu
  • Puan durumunu photoshop'tan ayarlayıp koyacağım birazdan. Lütfen 3.hafta ve daha sonrasındaki maçlarınızı oynamayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IBRAHIMOVIC'

Puan durumunu photoshop'tan ayarlayıp koyacağım birazdan. Lütfen 3.hafta ve daha sonrasındaki maçlarınızı oynamayın.

bence grup maçlarını fazla uzatmamak lazım.. 3 haftadan sonraki maçları iptal et bence..
  • IBRAHIMOVIC' 2 - 2 adjustik
  • quote:

IBRAHIMOVIC' 2 - 2 adjustik

eline saglık güzel maçtı
  • Arkadaşlar biz ShiuanDh ile maç yapmak istiyoruz fakat istek gönderdiği zaman "Unable to join session" yazısı ile karşılaşıyorum sebebini bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mucuklu Sucurta

quote:

Puan durumunu photoshop'tan ayarlayıp koyacağım birazdan. Lütfen 3.hafta ve daha sonrasındaki maçlarınızı oynamayın.

bence grup maçlarını fazla uzatmamak lazım.. 3 haftadan sonraki maçları iptal et bence..

Grup maçları rövanşlı olacak.

Edit: Puan durumunu ekledim. İkinci hafta maçlarına geçebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IBRAHIMOVIC' -- 4 Ekim 2013; 23:36:53 >
  • Yedek : azrail3457 yazarsanız sevinirim geç gördüm konuyu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: P@ntera

Arkadaşlar biz ShiuanDh ile maç yapmak istiyoruz fakat istek gönderdiği zaman "Unable to join session" yazısı ile karşılaşıyorum sebebini bilen var mı ?

aynı sorun bendede oluştu
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.