Şimdi Ara

FIFA 14 Turnuva [PC] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
0
Favori
7.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alım bitti mi ya :D origin ıd :Hilak1905
  • quote:

Orijinalden alıntı: IBRAHIMOVIC'

Mesajlara bakarsanız sizden önce 15 kişiden fazla yazan olduğunu göreceksiniz.

ilk mesajımdan evvel 15 değil ama 4-5 kişi varmış.

yedeklik nasıl işliyor, misal birisi çeyrek finalden çekilse-kovulsa yedekteki o turdan mı girecek
  • ornitolog kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk mesajınızdan önce benimle birlikte 16 oluyor, 2 kişi de fazladan var.

Gruplardan sonra çekilen olursa diğer takım hükmen galip sayılır. Yedekler grup aşaması için geçerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IBRAHIMOVIC'

Hocam ilk mesajınızdan önce benimle birlikte 16 oluyor, 2 kişi de fazladan var.

Gruplardan sonra çekilen olursa diğer takım hükmen galip sayılır. Yedekler grup aşaması için geçerli.

Beni çağırırsın konuya hocam yedeklerden alırsan.
  • Takım seçimi tamamlandı.
    Grupları ve fikstürü ayarladım.
    Cuma akşam 12'ye kadar 1. maçlarınızı oynayın.
  • Ekledim sizi Origin'den ben, genelde akşamları ve geceleri müsaitim ben bu hafta. Yarın ortak bir saat ayarlayıp yapabiliriz maçı.
  • Drizzy 1 - 0 Shiuan

ortada bir maçtı, bir de penaltı kaçırdım, son dakikalarda beraberliği yakalayabilirdi tırsmadım değil . teşekkür ederim kendisine güzel maç oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arasscan -- 3 Ekim 2013; 2:43:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzy.

Drizzy 1 - 0 Shiuan

ortada bir maçtı, bir de penaltı kaçırdım, son dakikalarda beraberliği yakalayabilirdi tırsmadım değil . teşekkür ederim kendisine güzel maç oldu

Onaylıyorum skoru, çekişmeli bir maçtı. Oyuncuları boş boş koşturmaktan daha üst seviye defans yapmaya başladığım zaman turnuvada şansım olacağına inanıyorum.

• Pantera, bu aksam musait misindir? Atalim maclarimizi.

Bu arada iki maci birden yapmamiz gerekiyor degil mi? Iceride - disarida seklinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada maçlarda tactical defans kullanılıyor dimi
  • turnuvanın en bahtsız fifacısı benim. grubumda riv9 ve 3tane real madrid geçen yılın intikamını alacaklar herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: fizboz

Pantera, bu aksam musait misindir? Atalim maclarimizi.

Bu arada iki maci birden yapmamiz gerekiyor degil mi? Iceride - disarida seklinde.

Fikstürün tamamını ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IBRAHIMOVIC' -- 3 Ekim 2013; 14:11:01 >
  • Online kadro olayina bir açıklama alabilir miyim?

Atıyorum Juventus da pepe sakat yada kart cezalısı olduğu için oynayamadı. Benim bu herifi oynatmam kural dışı mı olacak?

• Vay arkadaş yine emreye denk gelmişz.. Katıldığım Her turnuvada önümü kesiyor 😄

• Abowww avrupa şampiyonuyla maç yapacam. Emre hocam ilk maç ikimizin.Ne güzel olmuş.....
    Ben akşam 22.30 dan sonra online olabiliyorum.Uygun zaman için görüşelim özelden......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gonadotropin -- 3 Ekim 2013; 12:15:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mucuklu Sucurta

Vay arkadaş yine emreye denk gelmişz.. Katıldığım Her turnuvada önümü kesiyor 😄

Benim ilk olacak hayırlısıyla ......
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostDog

beni de eklersin
    origin ID:barton80

Hocam bugun yapalim macimizi. Ben 4ten sonra bütün gün musaitim.

• Dostum origin den ekledim seni, çevrimiçi olunca atarız maçımızı.
  • afedersiniz ama böyle turnuva mı olur la. Herkes aynı takımı almış felan :) Adam akıllı bi champions league tadında turnuva yapcak yok mu.
  • rockerboy ile ilk maçımızı yaptık

rockerboy 0-4 designr
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.