Şimdi Ara

Fifa 14 Ultimate team güvenlik sorusu YARDIM (PC)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
5.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2010 yılında bir origin hesabı acmıstım ve kullanmıyordum. geçen günlerde fifa 14 original oyun aldım. ve eski origin hesabımdaki nick ile gireyim dedim. sifremi ve guvenlik sorumu unutmustum 2010 yılında girdigim. yenilerini girdim. ve redeem code ile kurum yapcaktım bir secenegi yanlıs secince kurulumda geri gitti tekrar redeem kodu girince bu kod kullanılmıs hatası verdi. ben de 20 haneli olan diger kodu girip oyunu origin üzerinden yükledim internet ile. ultimate teame girince güvenlik sorusu istedi. 2010 yılında girmiş oldugum güvenlk soru ve yanıtını deiştirmiştim yeni şifre ve soru ile beraber. ben yanlışlıkla ilk başta güvenlik sorusunun cevabını başka bişi yazdım. ve kitlendi sanırım ultimate team.

sitesine girince boyle cıkıyor.sanki orjinal oyunum yokmus gibi. ama seasons moda girebiliyorum.

http://i.hizliresim.com/wb55Pm.png

origin hesabımda my games deki fifa 14e sag tıklayıp showgame details seçeneğini seçtiğimde gelen ekranda ise boyle cıkıyor.

http://i.hizliresim.com/e5dMJd.png

arkadaşlar Allah rızası için bi yardım edin bilgiis olan arkadaslar.. Ea help demeyin bana 4 kişi ile live chat te konusmaya calıstım translate den yarım yamalak. çözemediler sorunu hiç biri ben ne yapacağım lütfen yardım ultimate teame girmeiyorum :( :(

• İlk resimdeki olayın sebebi, sen oyundan ut'ye giriş yapmadan web app ye giriş yapamazsın. Oyundaki ut ye girip aktif etmen lazım hesabını. Şimdi tekrar oyuna girmeye çalış belki tekrar sorar güvenlik sorunu ve sen de doğru girersin böylece web app açılmış olur.

İkinci resimdeki olay ise 4 tane hediye gol pack'in var oyuna girdiğinde gelecek. Sen oyundan ut ye girmeye çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akif2780

İlk resimdeki olayın sebebi, sen oyundan ut'ye giriş yapmadan web app ye giriş yapamazsın. Oyundaki ut ye girip aktif etmen lazım hesabını. Şimdi tekrar oyuna girmeye çalış belki tekrar sorar güvenlik sorunu ve sen de doğru girersin böylece web app açılmış olur.

İkinci resimdeki olay ise 4 tane hediye gol pack'in var oyuna girdiğinde gelecek. Sen oyundan ut ye girmeye çalış.
    evet kardeşim sagol bilgi için. ama 2010 yılında acmıs oldugum şifreyi unuttugum icin deiğiştirmiştim. tabi güvenlk sorusunuda . bi de 3 kez falan anlamadıgım icin yanlıs girdim sanırım ut ye sifreyi sonra dogru giriyorum ama kabul etmiyor. bir de originde gizli soruyu değiştririken ilk evcil hayvan adı yapmıstım ama oyun icresindeki sorularda pet -met geçmiyor nasıl iş anlamadım. sonra ilk okul arkadasının nicki yaptım deiştirdim gizli soruyu gene giremedim ut ye

• quote:

Orijinalden alıntı: EnzoScarface

evet kardeşim sagol bilgi için. ama 2010 yılında acmıs oldugum şifreyi unuttugum icin deiğiştirmiştim. tabi güvenlk sorusunuda . bi de 3 kez falan anlamadıgım icin yanlıs girdim sanırım ut ye sifreyi sonra dogru giriyorum ama kabul etmiyor. bir de originde gizli soruyu değiştririken ilk evcil hayvan adı yapmıstım ama oyun icresindeki sorularda pet -met geçmiyor nasıl iş anlamadım. sonra ilk okul arkadasının nicki yaptım deiştirdim gizli soruyu gene giremedim ut ye

Alıntıları Göster
    http://i.hizliresim.com/xAmXX7.png

• EnzoScarface kullanıcısına yanıt
    Şimdi sen oyundan ut ye girmeye çalıştığında hala gizli soru cevabı istiyor mu? Eğer istiyorsa 3 kere girme sıkıntısı filan yoktur demekki hala doğru cevap bekliyor. Soru ne bir de? Çevirirsek hatırlarsın belki.
  • quote:

http://i.hizliresim.com/xAmXX7.png

Gizli sorun oluşturulamadı diyor. Yukarıda birinci adımdan bir gizli soru seçmen gerek.
    Gizli soru oluşturmaktan bahsediyor. Yukarıda chose var oradan bir gizli soru seçip aşağıya da cevabını yazacaksın. Eskisini istemiyor anladığım kadarı ile yeniden oluşturmanı istiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FIFA 16 PRO CLUB (PC ANA KONU)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Banada olmuştu fifa 12de unutmuştum 3 kere denedim olmadı kilitlendi sonra canlı yardıma girmiştim,Skypedan halledebiliriz dediler,benimde ingilizcem o kadar yetmez anca yazabildiğim için konuşamadık öyle kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cecuan

Banada olmuştu fifa 12de unutmuştum 3 kere denedim olmadı kilitlendi sonra canlı yardıma girmiştim,Skypedan halledebiliriz dediler,benimde ingilizcem o kadar yetmez anca yazabildiğim için konuşamadık öyle kaldı.

Ben de 4 kişi ile konuştum translate yardımıyla çözemediler hiç biri uzmanlara havale ediyoruz konuyu sizi bilgilendirecekler dediler ama sanmıyorum bilgilendreceklerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cecuan

Öyle de olustursam bile girmiyor herhangi bir soru ben de anlamıs degilim. 2010 yılındaki origine uye oldugum sıradaki güvenlik sorusunun gizli yanıtı nı mı istiyor. yoksa yeni değiştirdigim gizli yanıtı mı. yeni değiştirdigim gizli yanıtı giriyorum ama kabul etmiyor . o resimdeki gibi diyor sonra leaving ultimate team diyor cıkıyor...
    vallaha hocam üzülerek hiçbir yardımım dokunmaz biraz daha araştır derimde.. inşallah olur ne diyeyim kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaas Montenegro

vallaha hocam üzülerek hiçbir yardımım dokunmaz biraz daha araştır derimde.. inşallah olur ne diyeyim kolay gelsin
    kardeş bu kadar basit bir işlem için ne çok uğraşmışsın.. orda choise your security question var.. ordan bir tane seçim yapıp alttaki 2 yere gizli soru olarak kullanmak istediğin bir cevap yaz confirm de bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaitreSkiLL

kardeş bu kadar basit bir işlem için ne çok uğraşmışsın.. orda choise your security question var.. ordan bir tane seçim yapıp alttaki 2 yere gizli soru olarak kullanmak istediğin bir cevap yaz confirm de bu kadar.

Kardeş ben ultimate teame girmiştim kartlar falan cıkmıstı sonra cıkmıstım secmeyip. birdaha girince ultimate teame question geldi işte bu ne falan dedim ordan herhangi bişi secip herhangi bişi yazdım sanırım hatırlamyıorum ilk girdiğimi.o yüzden giremiyorum. nasıl yapabilirim
  • quote:

quote:

Kardeş ben ultimate teame girmiştim kartlar falan cıkmıstı sonra cıkmıstım secmeyip. birdaha girince ultimate teame question geldi işte bu ne falan dedim ordan herhangi bişi secip herhangi bişi yazdım sanırım hatırlamyıorum ilk girdiğimi.o yüzden giremiyorum. nasıl yapabilirim

ilk girişte zaten gizli soru istemiyor.. 2. girişte gizli soru oluşturmanı istiyor.. orda ilk olarak ne yazdın onu hatırlaman lazım.. birde farklı bir bilgisayarda giriş yapmayı denedinmi.. belki direk gizli soru sorar sana.. yada yeni gizli soru oluşturmanı ister..

• quote:

quote:

quote:

ilk girişte zaten gizli soru istemiyor.. 2. girişte gizli soru oluşturmanı istiyor.. orda ilk olarak ne yazdın onu hatırlaman lazım.. birde farklı bir bilgisayarda giriş yapmayı denedinmi.. belki direk gizli soru sorar sana.. yada yeni gizli soru oluşturmanı ister..

Alıntıları Göster
    Sağolun dostlar ilginiz için. sonunda halleti helpden bir adam :)

• quote:

Sağolun dostlar ilginiz için. sonunda halleti helpden bir adam :)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar web siteden giriş yapıp ultimate takımı oluşturdum. ama oyun içinden yine soru ve cevap istiyor. ilk girdigim soru ve cevabı sallamasyon girmiştim galiba hatırlayamıyorum ne yapacam
  • quote:

Arkadaşlar web siteden giriş yapıp ultimate takımı oluşturdum. ama oyun içinden yine soru ve cevap istiyor. ilk girdigim soru ve cevabı sallamasyon girmiştim galiba hatırlayamıyorum ne yapacam

Alıntıları Göster
    ya benim fifa 14 ultimate şifremi unuttum onu nasıl değiştirebilirim bir bilgisi olan var mı??
    çok acil cevap lazım....
  • mavisurgun M kullanıcısına yanıt
    Dostum ea live chatten yardım isticeksin ingilizce konusarak. google translate yardımıyla yapabilirsin. düzgün türkçe yazmalısın yoksa net çevirmez.
  • Beyler fifa 14 ü alıcam fakat pc için ama ultimate fifa 14 de çalışıyor mu biliyor musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grondahl11

Beyler fifa 14 ü alıcam fakat pc için ama ultimate fifa 14 de çalışıyor mu biliyor musunuz ?
    pc de calışıyormu ut kaç gündür yapmaya çalışıyorum yardım lütfen.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.