< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 27 Ocak 2025; 18:26:57 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İnsanların nasıl halen Fifa Ultimate Team oynayabilmesi
-
-
benim gibi sadece fifa oyunundan keyif alan bi kesim var. Ama hic ultimate oynamadim
-
O nasıl başlık
-
Zaten kimse cevaplamıyor diye ne yazsam fark etmez dedim xd
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fifa 99un falan müziğini duyunca hala o zamanlara dönerim. Hasan Şaşı neden zenci yapmışlar diye şaşırıp gülerdik. Q'ya basıp kaleciye falan dalabilirdik mesela. Fifa 2000 zamanlarında efsane çalımlar kasardık. Ama günün sonunda bize eğlenceli gelen şey o oyundan aldığımız zevkti. Değil oyundaki bir karaktere ekstra para vermek, oyunun kendisine para vermek mantığını bile kafamızda oturtamazdık eskiden.
Şimdiki gençler gerçekten önce oyuna bir sürü para verip, sonra üstüne daha iyi oyuncular almak için para mı veriyor? İyi de bu olay yeni tabir ile "pay to win" bir şey değil mi? Oldu olacak o zaman siz de oynamayın koyun karakterleri sahaya kendi kafalarına göre takılsınlar diyen yok mu hiç?
-
Sorma hocam şu an fifa sayfalarında sırf iyi oyuncu çıkarabilmek için yüzlerce paket biriktirmiş kişileri görüyorum ve işin kötüsü daha yeni oyun çıkmadan yaz ayında tüm bu kartlar unutulup gidecek, 2 sene sonra serverlar kapandığında da artık erişilemeyecek. Zaten belçikada bir ara bu mod yasaklanmıştı diye biliyorum.
Ben de fifayı çok seviyorum hatta müziklerini günlük hayatta bile dinler nostalji yaşarım ama bir oyuna bu kadar anlam yüklemeye gerek yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X