Şimdi Ara

İnsanların nasıl halen Fifa Ultimate Team oynayabilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FIFAyı özellikle 18den beri sürekli takip ediyorum, her sene özelliklerine bir ton laf edilip her sene tekrar en çok satılan oyunlar listesinde olan başka bir oyun yoktur.

Sanki bir şey çıkıyormuş gibi oyun ön siparişten alınıyor, kazı kazan mantığından bir farkı olmayan <%1 ihtimalli paketlere parayı basıp bir de şu saatlerde açınca daha iyi geliyor vs diye hesap yapılıyor, 1 tane 95 reyting oyuncu almak için 40-50 tane 85+lık oyuncu takas ediliyor, üst liglerde olmak için online oynanışın tüm zorlukları yaşanılıyor ve işin sonunda daha yeni oyun çıkmadan tüm bu emekleriniz çöp oluyor.

Oyun ancak 2 - 3 yılda bir kendini doğru düzgün yeniliyor, zaten bir spor oyununun her sene çıkmasının da bir anlamı kalmadı artık, ama işte aynı oyunu mavi değil de kırmızı yap yine alınacak, sırf keyfine oynayan bana halen garip geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 27 Ocak 2025; 18:26:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• benim gibi sadece fifa oyunundan keyif alan bi kesim var. Ama hic ultimate oynamadim

• O nasıl başlık

• hedonistadam kullanıcısına yanıt
    Zaten kimse cevaplamıyor diye ne yazsam fark etmez dedim xd

• Up

• Fifa 99un falan müziğini duyunca hala o zamanlara dönerim. Hasan Şaşı neden zenci yapmışlar diye şaşırıp gülerdik. Q'ya basıp kaleciye falan dalabilirdik mesela. Fifa 2000 zamanlarında efsane çalımlar kasardık. Ama günün sonunda bize eğlenceli gelen şey o oyundan aldığımız zevkti. Değil oyundaki bir karaktere ekstra para vermek, oyunun kendisine para vermek mantığını bile kafamızda oturtamazdık eskiden.

Şimdiki gençler gerçekten önce oyuna bir sürü para verip, sonra üstüne daha iyi oyuncular almak için para mı veriyor? İyi de bu olay yeni tabir ile "pay to win" bir şey değil mi? Oldu olacak o zaman siz de oynamayın koyun karakterleri sahaya kendi kafalarına göre takılsınlar diyen yok mu hiç?

• urugakhina U kullanıcısına yanıt
    Sorma hocam şu an fifa sayfalarında sırf iyi oyuncu çıkarabilmek için yüzlerce paket biriktirmiş kişileri görüyorum ve işin kötüsü daha yeni oyun çıkmadan yaz ayında tüm bu kartlar unutulup gidecek, 2 sene sonra serverlar kapandığında da artık erişilemeyecek. Zaten belçikada bir ara bu mod yasaklanmıştı diye biliyorum.

Ben de fifayı çok seviyorum hatta müziklerini günlük hayatta bile dinler nostalji yaşarım ama bir oyuna bu kadar anlam yüklemeye gerek yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.