Şimdi Ara

FIFA 14 WAGER MATCH PC (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
3.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ludosh

sorun ıyı kadro degıl zaten ardacım adam 10 mılyonluk kadro kurmus hala hıle yapıyor.

Bu arada junıor ınsallah bı sampıyonluk macında ben gelırımde kendı kaleme gol atmadan cıkarım haklı yere report yemıs olurum en azından :) s

o adamın sana yapmış olduğu yanlışı gidip başkalarına da yapmayı kendine uygun goruyosan devam et furkan..final maçlarında hileciler denk geldi diye en az 60 70k zararim oldu her sezon 5k eksik alarak..her başına gelen hileye başlarsa işin içinden çıkılmaz
  • kardesım benım hılemın sana bı zararı olmadıgı gıbı yararıda var kendı kaleme gol atıp cıkıyorum 3 puan alıyorsun kaldı kı ea bunlara bısey yapmıyorsa ben kendımce bıseyler yaparım kuzu kuzu kamon ea banla sunları dıye bekleyemem. ha benım bu yaptıgımın o hılecılerede bı zararı yok ama artık banada zarar veremıyorlar ut atamadıgım su gunlerde(gamepadım bozuk) para kasıp arkadaslarıma sıf hulk falan alıyorum gayette mutluyum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

kardesım benım hılemın sana bı zararı olmadıgı gıbı yararıda var kendı kaleme gol atıp cıkıyorum 3 puan alıyorsun kaldı kı ea bunlara bısey yapmıyorsa ben kendımce bıseyler yaparım kuzu kuzu kamon ea banla sunları dıye bekleyemem. ha benım bu yaptıgımın o hılecılerede bı zararı yok ama artık banada zarar veremıyorlar ut atamadıgım su gunlerde(gamepadım bozuk) para kasıp arkadaslarıma sıf hulk falan alıyorum gayette mutluyum

Ben kimsenin bana faydasinin olmasindan 90dakika mac tamamlamayip 3 puan vermesinden memnun degilim coin kasmanjn yani sira gecirdigim vakitten keyif almak onceligim..nasil memnunsan oyle devam et kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Origin ID mcbarin. Burdan gördüğüm çoğu kişiyi ekledim arkadaşlar boş zaman olursa oynayabiliriz
  • quote:

sorun ıyı kadro degıl zaten ardacım adam 10 mılyonluk kadro kurmus hala hıle yapıyor.

Bu arada junıor ınsallah bı sampıyonluk macında ben gelırımde kendı kaleme gol atmadan cıkarım haklı yere report yemıs olurum en azından :) s

oyun zevk için oynanır kardeş, senin gözünü coins bürümüş... yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: juniorhonour

quote:

oyun zevk için oynanır kardeş, senin gözünü coins bürümüş... yazık.

bu hileciler gelip benim zevkimin içine ediyorlarsa bende adaleti sağlarım kendimce. amaç coins olsaydı da coinsleri parayla satardım veya kendi kaleme gol atmak için uğraşmazdım rakiplerde 3 puan alsın diye.
  • beyler maç isteyen varsa eklesin orgin ID:bardenbar
  • Origin ID:Ottoman_XI
  • id:rockerboyhh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim Origin:Jose_Gokhan

TheGloryHunters

FIFA 14 WAGER MATCH PC
    Lütfen şu arkadaşı gören veya tanıyan birisi varsa söyleyin sözünde dursun 10k coini göndersin.

Beni arkadaş ekledi dün akşam.Wager match yapalım diye.Ben de kabul ettim.Baya özgüvenli birisiydi.Aşağıda mesajlara bakabilirsiniz.

FIFA 14 WAGER MATCH PC
     FIFA 14 WAGER MATCH PC

FIFA 14 WAGER MATCH PC
     FIFA 14 WAGER MATCH PC

MAÇ SONUCU

FIFA 14 WAGER MATCH PC

Adamın morali bozulmasın diye maç 5-2 olduktan sonra fazla kasmadım.Ona rağmen paramı göndermedi.Beni salak yerine koydu.Böylelerine güvenip de wager match yapmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jose_Gökhan

Benim Origin:Jose_Gokhan

TheGloryHunters

FIFA 14 WAGER MATCH PC
    Lütfen şu arkadaşı gören veya tanıyan birisi varsa söyleyin sözünde dursun 10k coini göndersin.

Beni arkadaş ekledi dün akşam.Wager match yapalım diye.Ben de kabul ettim.Baya özgüvenli birisiydi.Aşağıda mesajlara bakabilirsiniz.

FIFA 14 WAGER MATCH PC
     FIFA 14 WAGER MATCH PC

FIFA 14 WAGER MATCH PC
     FIFA 14 WAGER MATCH PC

MAÇ SONUCU

FIFA 14 WAGER MATCH PC

Adamın morali bozulmasın diye maç 5-2 olduktan sonra fazla kasmadım.Ona rağmen paramı göndermedi.Beni salak yerine koydu.Böylelerine güvenip de wager match yapmayın.

abi wager yapılmaz bu ülkede kimseyle kanındanmıdır nedir kimseye güven olmaz..benim wagerdan 120k+alaba+88lik suarez alcagım var sen yine iyi yırtmışın 10k ile

• beyler boyle nıckıyle yazarsanız bende ılk mesaja eklerım kımse onlarla yapmasın dıye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahaha maç yapacaz şimdi bakalım bu bebeyle ne yapcak bakalım
  • Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt
    hacı bana Kompany+RvP+72K yollamadı sen ne diyorsun? Üstüne üstlük nickini değiştirip duruyor tekrar istek yolluyor, sanki salağız da birdaha yapacaz.

BEYLER SİZ EKLEYIN BU VELEDİ VE MAC YAPIN, YENİLİRSENİZ DE YOLLAMAYIN DA HALİMİZİ ANLASIN ŞEREFSİZ.
  • BEYLER 50K'DAN 500K'YA KADAR WAGER MAÇ YAPILIR..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipaly

BEYLER 50K'DAN 500K'YA KADAR WAGER MAÇ YAPILIR..

olur kardeşim akşama atalımm :) restini gördüm arttırıyorum :))

Bu arada wager isteyen arkadaşlar için;

ORIGIN ID : mint3407

tokatlamaya beklerimm
  • hertürlü varım beylerrrr,,buyrun depom burda :)))
    coinste var sıkıntı olmaz delikanlı adamız neyse o !! ;)

ORIGIN ID : mint3407

akşamları online olurum cogu zaman... her türlü kapışırız ;)

FIFA 14 WAGER MATCH PC FIFA 14 WAGER MATCH PC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mint3407 -- 8 Mayıs 2014; 13:17:00 >

• Bu Fut'taki hile tam olarak nasıl yapılıyor? Ben birkaç sefer oldu Seasons'ta sorun yaşıyorum. Bağlantımda bir sorun yok, bağlantı hatası çıkıyor oyunda, ben maçı kaybetmiş sayılıyorum nedense.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 9 Mayıs 2014; 14:03:27 >
  • 15-30 k arası yapabilirim :) origin id: cihatmsrlioglu
  • ultras41 U kullanıcısına yanıt
    Ekleyin.
    dorukhanilhan10
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.