Şimdi Ara

FİFA 14 yokuz (1907 medya) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizde olmasak türkiye gözükmüyecek hiç bi yerde
  • Olması gerekeni yapmışlar.
  • Şike olayları yüzünden Süper ligi komple kaldırdılar.. O da yetmiyo gibi Fener'i oyundan sildiler

Diğer oyun modlarında yine dünya takımları yer alacak.. Real Madrid, Manchester , Galatasaray , Barcelona, Bayern, Milan vs. vs.
  • FIFA için görüşmeleri fenerium yapıyor.Anlaşamamışlar işte.GS'li bazı arkadaşlar da hemen kendinelerine sevincek bişey bulmuşlar.
  • Şike olayları yüzünden yapacak bir şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

Şike olayları yüzünden yapacak bir şey yok

Anlamamakta neden ısrar ediyorsunuz? Bizim lisans işleri Fenerium üzerinden hallediliyor Ömer Temelli bu konu ile ilgili tweet atmıştı. Denerium yöneticisi ile deanlaşamıyorlar lisans işlemi için bu kadar basit. Siz çocuk gibi böyle sudan sebepler üreterek sevinin kendi kendinize.
  • süper ligin tüm takımları olacak diyorlardı umarım diğer haberleri gibi bu da sallamasyondur
  • Galatasaray olursa sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suç federasyon'da diye biliyorum ben.Ne güzel Tsl vardı önceden oynuyorduk mis gibi lig. Sonradan fifa federasyon'la anlaşıp tüm takımların lisansını toptan alıyormuş,isim haklarını falan. Bizim federasyon klüplere yönlendirmiş,fifa'da tek tek gidip klüplerle görüşmemiş sanırım.Pes'te mesala lisans sıkıntısı olunca farklı isimle falan takım oluyor yine ama fifa bu konuda çok katı.Oyunda ki herşey lisanslı.
  • Bari o kadroyla kendimizi avutsaydık oyunda.
  • TFF'nin Allah belasını versin. Başka bişey demiyorum.

Bu olaya sevinen Galatasaraylılarıda kınıyorum. Hayır ligimiz olsa güzel olmaz mı? Ne güzel oynardık ama nerdeeeeeeee

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaLer

Olması gerekeni yapmışlar.

Senin için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ama
  • Bazen insan Türk oyuncularla oynamak istiyor ama Galatasaray'ı sevmediğim için 2011'den beri Türk takımıyla oynamadım Fifa'da Beşiktaş olsa keşke

• Galatasaray yeter zaten; Türkiye'dir Galatasaray

İşin şakası bu tabi problem TFF'de. Sanki çok matah bir ligimiz varmış gibi tek tek kulüplerle anlaşmaya yolluyor adamları. Fenerbahçe niye alınmıyor ama bilmiyorum sanırım parada anlaşılamıyor. Ancak problem Fenerbahçe'nin olmaması değil ligimizin olmaması benim açımdan. O da TFF tavrını değiştirene veya lig aşırı derecede değer kazanana tek devam edecek anlaşılan.

• quote:

Orijinalden alıntı: exerion

Galatasaray olursa sorun yok

fifada fb vs gs yapmayı kim istemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3D'ne BANDIM

Şike yapan kulüpler alınmayacak diye bir haber vardı ortalıkta o yüzden yok sanırım.

O zaman Italya ligi komple silinmeli Oyundan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinsenty

quote:

Orijinalden alıntı: 3D'ne BANDIM

Şike yapan kulüpler alınmayacak diye bir haber vardı ortalıkta o yüzden yok sanırım.

O zaman Italya ligi komple silinmeli Oyundan ?

Şike soruşturmasında olan takımlar için geçerli dediğim. Biraz düşünsen anlarsın zaten. Neyse yine de açıkladım.
  • Nasıl anlaşamıyorlar aklım almıyor. Hadi federasyon dan bi halt olmaz onu biliyoruz. Peki Fenerbahçe neden anlaşamıyor onu anlamış değilim. Para mı istiyor ? kendi reklamı olacak üstüne bide para istiyorsa adamlar koymaz tabi. Şöyle ağız tadıyla gs-fb derbisi yapamıycaz bu sene de

• Rezillikten başka bir şey değil, mecbur yama bekleriz aciz gibi
  • TFF aldığı aptalca kararla ea nin lisansları tek tek kulüplerden alması gerekiyor bizimkilerde fiyatta anlaşamıyorlar sanırım her biri Barcelona olduğundan

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.