Şimdi Ara

FİFA 14 yokuz (1907 medya)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BİLGİ : EA Games ile anlaşamayan Fenerbahçe FİFA 2014'te olmayacak.
    İnşallah buda sallamasyondur.

• EA gamesle nasıl bir anlaşma oluyor ? Onlar bize para verip lisansmı alıyorlar. Yani tam net nedir ?
  • süper lig lisanslı olarak olacaktı ama
  • Bu olayda emeği geçen herkesin neyse ben bir şey demiyorum. Bu kadar zor mu lan Arap ligi isveç ligi var Meireles Emre Alves Kadlec Yobo Krasic Kuyt Sow Emenike'li Fenerbahçe yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok böyle birşey adamlar kolombiya ligiyle anlaşmışlar türkiyiyeyle anlaşamayınca lan anlaşmak bu kadar zormu anlamadımki
  • oların ben taaaaa
  • http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/ShowNew.aspx?id=24595510

Arabistan, Şili, Kolombiya ligleri var bizim ligimiz yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TFF şaşırmasın ! Biz 2 yıldır fifada Fenerbahçe ile oynayamıyoruz ! Pes falan demesin kimse şimdi. Pes kadar boş oyun yok oyuncu statları bu kadarmı sacma olur. Krasic tutulmuyor , Mario Gomez 66 mı ne !!! Sacmalık ötesi. FIFA 14 de STSL OLMALI !
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyhalar

süper lig lisanslı olarak olacaktı ama

Olmayacak.

• Tüm Avrupa soğudu ülkemizden. Yazık.

• MAA tüyü dikti tüpçü devam ettirdi aziz yıldırımda halının ortasına ...... Yeter be al hilal var fener yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FIFA gibi oyunlar tanınabilirliğimizi arttırır. FIFA 13'ün en performanslı oyuncularından Emenike şimdi bize geldi. Çoğu yabancı oyuncu UT'de Emenikeyi alıyordu. Şili, Kore Arap ligleri var ama maalesef ligimiz yok
  • Gareth Bale bile laf etmişti bu durum için. Sağolsun 2 sene önce TFF ligin lisansını vermek yerine kulüplerin kapısını çalın tek tek diyerekten elini çekti bu olaydan. Millet gelişmeye çalışır, bizim ülke çoğu konuda gerilemek istiyor. Ulan ne zararı var sana toplu lisans vermenin ? Adam gibi 1 tane futbol oyunu var zaten. Onda da kendi takımlarımız yok.
  • Bu seneki gibi sadece Galatasaray ve Türkiye olacakmış sanırım.
  • Fm ciyim sıkıntı yok

• Şike yapan kulüpler alınmayacak diye bir haber vardı ortalıkta o yüzden yok sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3D'ne BANDIM

Şike yapan kulüpler alınmayacak diye bir haber vardı ortalıkta o yüzden yok sanırım.

Birık olmalı Gs nin hiç alınmaması gerekiyor o zaman.

Bu arada ben pesçiyim. Umrumda bile değil.

• Olay şu herhalde,

TFF gidin kulüplerle tek tek anlaşın diyor, fifa'da onunla mı uğraşacağım tek gs'yi alırım yeter diyor.

Peki Tff'nin tek tek anlaşın demesindeki sebep nedir? bir oyundan kulüplerin elde edeceği gelir lisans hangi hakları götürüyor ki bu mümkün olmuyor? neden tff komple vermiyor? var mı bu konuda bilgisi olan? tam soramadım soruyu ama anlaşılmıştır herhalde.
  • TFF uğraşmıyor kulüplere atıyor topu, kulüplerde ücrette anlaşamıyor sanırım. Yada TFF'nin tavrından sonra EA iplemiyor TR'yi.
  • Galatasaray yeter

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.