Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar öncelikle. Bu kadar uzun bir başlık yazdığım için de kusuruma bakmayın. Neyse hemen konuya gireyim. Son 1 ayda yaşamaya başladım bu problemleri ve neden oluyor bilmiyorum. FIFA 15 oyun içinde özellikle beni çok rahatsız eden sorunlar oluyor. Başlıkta da yazdığım gibi sorunlarım şöyle; 1-Her maç hem ilk yarı hemde ikinci yarı +5 dakika uzatma veriliyor. 2-Hakem istisnasız her elle müdahaleyi kaçırıyor. Oyun ayarlarından elle müdahale ayarı açık olmasına rağmen. 3-Kariyer mod radyo spikeri çalışmıyor. Ayarlardan aktif etmeme rağmen. 4-Kariyer modda maça girdiğimde aynı saatte oynanan maçlarda gol olunca gol haberi gelmiyor. Bu da aktif olmasına rağmen özellik çalışmıyor. 5-Kariyer modda maçım sürekli aynı saatte başlıyor. 4:00 PM olarak ayarlı. Değiştiriyorum ama bir sonraki maç yine aynı saatte çıkıyor. Oyunu öncelikle korsan olarak oynuyorum bunu belirteyim. Şimdi diyeceksiniz; hem korsan oynuyorsun , hem de sorunum var diye dert yanıyorsun. Evet bende bunu dedim aslında korsan sürümden mi yapıyor acaba dedim ama son 1 aydır yaşıyorum bu sorunları. Ondan evvel yoktu. Ayriyeten oyunu en düşük ayarlarda oynamaktayım. Gene bir düşünce ; acaba rendering quality düşükte olunca bu tarz şeyleri yapar mı deyip en yüksek ayarda da oynadım ama bir değişme yok. Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Hayırlı akşamlar herkese tekrardan. Not: Oyunu windows 10 en güncel versiyonda çalıştırıyorum.
Arkadaşlar yardımcı olacak birisi yok mu bu konu hakkında?