Şimdi Ara

FIFA 15 FUT Online bağlantı kesilmesi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi 10 oyundan 3 ya da 4 ünde oyuna girdiğimde internet bağlantım kesiliyor.Doğal olarak mağlup sayılıyorum.Offline modda ya da başka bir oyunda bu sorun yok.Aynı sorunu ilk başlarda FIFA 14 te de yaşamıştım.Sorun ne acaba? çok sinir edici bir durum:(

• Hocam bugün bende az önce futtaki ilk maçımı yaptım. Dk 28 de oyundan attı. Windows çalışmayı durdurdu dedi çözümler aranıyor dedi tamda ilk penaltımı atıyordum ilk golüm olacaktı. Sonuç olarak attı oyundan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucuker34

Hocam bugün bende az önce futtaki ilk maçımı yaptım. Dk 28 de oyundan attı. Windows çalışmayı durdurdu dedi çözümler aranıyor dedi tamda ilk penaltımı atıyordum ilk golüm olacaktı. Sonuç olarak attı oyundan

Senin sorun çözüldü mü bilmiyorum ama o da farklı bir konu.Hatta onu da yaşamıştım ben 2014te. Normalde nette sıkıntın yokken sadece fifa15 te neden bağlantı gider anlamış değilim.
  • unlike81 U kullanıcısına yanıt
    Hocam bugun benimde 2 kere sebepsiz yere net gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun EA'in serverları kardeşim hepimize oluyor daha henüz oldu bana
  • az önce bende düştüm origin direk offline moda geçti 2-0 yendiğim maç dk 85 de yalan oldu :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 19 online sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorunum hala çözülmedi arkadaşlar Allahını seven yardım etsin delircem.Eve geldim bi maç atayım dedim hop yine net gitti yine mağlup.Port aç diyen arkadaşları dinleyip dün akşam modem servisini arayıp uzaktan yardımla port açtırdım resimdede görüldüğü gibi.EA sitesindeki portları yazdım hep ama hala sorun çözülmedi.En az 10 mağlubiyet bu şekilde aldım ne olur
     FIFA 15 FUT Online bağlantı kesilmesi !

• Aynı modeme bağlı tivibu ev kullanıyorum o mu etkiliyor acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.