Şimdi Ara

fifa 15 gerçekci sliders

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyunu çok beğendım . ama gercekcılık konusunda sıkıntı yasıyorum.. legendary seviyede maçlar 6-3 5-4 gıbı sonuclarla bıtıyor ..defans cok zayıf.. agility sı yuksek olan forvetler kral oluyor.. newcastle de yassin el chihkiyou mu ne bı adam var onu aldım sampiyon yaptım ..defans karsı koyamıyor . bunun ıcın sliders arıyorum..gercekcı sliders ..simulasyon tarzında..oyunu 10 dk ve slow da oynuyorum... acaba ea kendısı boyle bı sliders ayarı verıyormu yada yabancı sıtelerde falan varmı???

• ea games e bu konuyla ılgılı twiiterdan ve faceboktan sıkayet yazıları yazarsak bı yamayla duzelteceklerını dusunuyorm .. en azından ssliders ayarları ıkı cesıt olmalı , bı arcade mod bi de smilumation mode olmalı..herkese hitap eder bu sekılde ...ben oyundan buz gıbı sogudum resmen her mac cok gollu gectıgı ıcın , forvetlerın cok kolay calım atıp rahat goller attıkları ıcın
  • quote:

Orijinalden alıntı: theboss78

arkadaşlar oyunu çok beğendım . ama gercekcılık konusunda sıkıntı yasıyorum.. legendary seviyede maçlar 6-3 5-4 gıbı sonuclarla bıtıyor ..defans cok zayıf.. agility sı yuksek olan forvetler kral oluyor.. newcastle de yassin el chihkiyou mu ne bı adam var onu aldım sampiyon yaptım ..defans karsı koyamıyor . bunun ıcın sliders arıyorum..gercekcı sliders ..simulasyon tarzında..oyunu 10 dk ve slow da oynuyorum... acaba ea kendısı boyle bı sliders ayarı verıyormu yada yabancı sıtelerde falan varmı???

game: fıfa 15 next gen
    controls: full manual w/ auto switch
    difficulty: world class
    halves: 10 minutes
    speed: slow

game sliders
    human/cpu

sprint: 45/45
    acceleration: 49/49
    shot error: 51/52
    pass error: 51/57
    shot speed: 49/49
    pass speed: 52/52
    ınjury frequency: 65/65
    ınjury severity: 40/40
    gk ability: 55/55
    marking: 53/53
    run frequency: 45/40
    line height: 49/49
    line length: 48/48
    line width: 50/50
    fullbacks: 50/50
    power bar(user only): 47
    first touch control: 52/52

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Xandrodis

quote:

Orijinalden alıntı: theboss78

arkadaşlar oyunu çok beğendım . ama gercekcılık konusunda sıkıntı yasıyorum.. legendary seviyede maçlar 6-3 5-4 gıbı sonuclarla bıtıyor ..defans cok zayıf.. agility sı yuksek olan forvetler kral oluyor.. newcastle de yassin el chihkiyou mu ne bı adam var onu aldım sampiyon yaptım ..defans karsı koyamıyor . bunun ıcın sliders arıyorum..gercekcı sliders ..simulasyon tarzında..oyunu 10 dk ve slow da oynuyorum... acaba ea kendısı boyle bı sliders ayarı verıyormu yada yabancı sıtelerde falan varmı???

game: fıfa 15 next gen
    controls: full manual w/ auto switch
    difficulty: world class
    halves: 10 minutes
    speed: slow

game sliders
    human/cpu

sprint: 45/45
    acceleration: 49/49
    shot error: 51/52
    pass error: 51/57
    shot speed: 49/49
    pass speed: 52/52
    ınjury frequency: 65/65
    ınjury severity: 40/40
    gk ability: 55/55
    marking: 53/53
    run frequency: 45/40
    line height: 49/49
    line length: 48/48
    line width: 50/50
    fullbacks: 50/50
    power bar(user only): 47
    first touch control: 52/52

tesekkur ederım bıkac slider denedım bunu da deneyım , sz denedınızmı??

• theboss78 T kullanıcısına yanıt
    kötü bişey
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.