Şimdi Ara

FİFA 15 Kariyer Modu! Takım önerisi! STS Hariç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abiler , arkadaşlar ben fifa 15 de saysam 14 kere kariyer açıp oynayıp silip yeniden açma olaylarını yaptım ama hangi takımı seçeceğime karar vermedim.En iyi kariyerim Galatasaray ile geçti 4 kere Uefa Champions League Şampiyonluğu , 1 Uefa Avrupa Ligi Şampiyonluğu , 4 Lig Şampiyonluğu , Aldım . Sonra Afedersiniz mallık edip sildim.Yıl 2019 - yada 2018'di.Ronaldo falan 32 33 yaşlarına gelmiş messi 29 30 yaşında yeni genç oyuncular vardı her neyse Yani Şimdi yepyeni bir kariyere başlıyacağım ve Asla bırakmayacağım Önerdiğiniz Takım Nedir?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• İngiltere ligi Tottenham olabilir. Bir kaç iyi transferle lig şampiyonluğunu kovalamak zevkli gelebilir. Evertonda keza aynı şekilde.
  • Southampton
    QPR
    Aston Villa
  • Wolfsburg

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • napoli , psv, ajax , schalke,wolfsburg , sunderland,everton
  • Leeds United, Nottingham Forest ya da Swindon Town. Bu üç kulüp de İngiltere'nin en köklü kulüplerindendir. Mazileri vardır. Özellikle Leeds United diyorum.
    Alt liglerde oldukları için bunlardan birini alıp önce kümede kalmaya, sonra üst lige çıkmaya , sonra orada kalıcı olup avrupa kupalarına katılmaya çalışmak inanılmaz keyifli olur. Uzun soluklu olur , herşeyden önce çabuk sıkılmazsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 13 Kariyer Modu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.