Şimdi Ara

Fİfa 15 Kasma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Fifa 15 'i orjinal aldım. 2 ayrı yere kurdum biri pc biri laptop. Laptobun özellikleri pcden daha iyi olmasına rağmen aynı ayarlarda laptopta ana menü dahil her yerde daha fazla kasıyor. Maç yapmak ikisindede mümkün değil. Fifa 14 te pc den oynarken lowda dahi kasma oluyodu. Laptopta Highta tek bi kasma olmadan oynanabiliodu. Şimdi laptondan fifa 15 i açarken ana menüde sağ sola basarken bile 3 saniye donma oluyor.

PC Özellikleri:
    3GB RAM
    Nvidia GT 430 1GB DDR3
    Intel Pentium D Cpu 3.00 Ghz (2CPUs)

Laptop Özellikleri:
    6 GB RAM
    Nvidia GT 320M 1GB
    Intel i5 m 460 2.53Ghz (4CPUs)

Pc de oyunun açılmasını bile beklemiyordum ama laptobun aksine menülerde hiç kasma yok maç içindeyse laptoptan daha az kasıyor. Laptopta dediğim gibi Fİfa 14 ü High ta kasmadan oynarken Fİfa 15 te menüleri bile geçemiyorum.

• Harddisk 5400 rpm mi?
    Laptoplardaki ekran karti Desktoplarin 3 adim gerisinde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran kartından kaybediyon
  • Ekran kartının oyunu desteklemediğini biliorum. Ama renderquality yi 0 yapınca bile hiç bi fark olmuyo. Oyunu hightada very lowda da açsam aynı fps oyuncular ilerlemiyo bile. Pc de performans artırıcı program kullanmaya başladım fpsim 10 arttı. Oyunu hala akıcı oynayamama rağmen ilk zamanki performasa göre abartmadan söylüyorum 10-20 kat artış var. Pc de 2+1 gb 2 adet ram var 1 gb nin yerine 4 gb ram alıp, önerebileceğiniz bi işlemciylede oyunu orta görüntü kalitesinde oynayabilirmiyim sizce? Eğer olursa böle bişey yapcam artık. 120 lira oyuna verip oynayamamak istemiyorum. Yorumlarınız için teşekkürler.

Not: Ekran kartını yeni aldım sayılır o yüzden değiştirmek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omermetin -- 12 Ekim 2014; 16:30:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 OYUNDAN ATMA SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.