Şimdi Ara

FIFA 15 matchmaking lag'lı ülkelerden rakip buluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EA Türkiye'yi avrupa ülkesi değilde ortadoğu ülkesi olarak sistemine kaydetmiş.Ea'nin matchmaking sistemi istisnasız bulduğu bütün rakipler ortadoğu ülkelerinden sayıyım isterseniz mısır ,lübnan ,suudi arabistan, israil , birleşik arap emirlikleri liste böyle uzuyor gidiyor.

Burdaki en büyük sorun lag.Türkiyenin internet altyapısı avrupaya entegre yani avrupadaki serverlar ile daha çabuk ve hızlı bilgi transeferi yapılabileciği anlamına geliyor.Zaten Fifa 15'nin pro club moduna girdiğinizde orda size önerdiği server western europe yani batı avrupa ülkelerinden takım şeç der.

Durum böyle iken ea'nin matchmaking sistemi biz türkiyedeki oyunculara ortadoğu ülkelerinden rakipler buluyor ve neredeyse bütün maçların bağlantılarında takılmalar, donmalar ,gecikmeler , kopmalar oluyor.Türkiye'deki bir çok oyuncu bunun farkında değil lag yüzünden bir çok maç kaybedince oyuna veryansın ediyorlar

EA help başvurdum bana bir link verdiler buraya yazacakmışın sorunlarımı oyun yapımcılarıda okup çüzüm bulacaklarmış.Sen Türkiye'yi sistemine ortadoğu ülkesi olarak kaydet ondan sonra utanmadan sorunlarını buraya yaz diyeceksin.Ben lag'lı maç oynamak zorundamıyım

http://answers.ea.com/t5/FIFA-14/INFO-REQUEST-Bug-Reports/td-p/1573737

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun34_4 -- 10 Mayıs 2015; 10:37:13 >

• Üstad biraz geç oluyor ama ben baya takılmadan oynuyorum oyunu. İnternet bağlantında bir sıkıntı olmasın ?
  • Incubuss kullanıcısına yanıt
    sesin hangi ülkeden rakipler ile oynadığını bilmiyorum eğer benim rakibim ortadoğu ülklerinden biri ise kesinlikle lag oluyor.Şuanda zaten Div 1 çıktıkdan sonra seasons moda oynamıyorum lag ile mi uğraşacam onun yerine fut oynuyorum orda zaten bağlantı işareti çıktığı için 3 yeşil oldumu tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun34_4 -- 4 Haziran 2015; 22:22:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.