Şimdi Ara

FIFA 15 NVIDIA GORUNTU SURUCUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nvidia goruntu surucusu goruntu vermeyı kestı ve durduruldu
    ea sports fıfa 15 durduruldu
    hatası alıyorum
    beyaz ekran gelıyor oyun kapanıyor.

ARKADASLAR dun bu sorunu fps 30 yapınca cozdugmu dusunmustum rahat 40 mac yaptım skntı yoktu
    oyunu kapatıp tekrar actıgımda ıse yıne aynı seyler olmaya basladı ve suan yıne oyle
    bu durumdan kurtulamıorm

ekran kartımın yetersızlıgınden degılde , yazılımsal bısı oldugnu dusunuorm cnku oyunu gayet akıcı oynayabılıorm normalde
    lutfen yardım edınız

• Dostum aynı sorun bende de olmuştu.Bütün sürücüleri güncelledim temiz kurulum yaptım ama olmadı.Tavsiyem sistemi yeniden kurun.Ben şahsen en sorunsuz haliyle sistemin yedeğini aldım.Bu gibi durumlarda yedeklemeyle sistemi sorunsuz haline getriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah08

Dostum aynı sorun bende de olmuştu.Bütün sürücüleri güncelledim temiz kurulum yaptım ama olmadı.Tavsiyem sistemi yeniden kurun.Ben şahsen en sorunsuz haliyle sistemin yedeğini aldım.Bu gibi durumlarda yedeklemeyle sistemi sorunsuz haline getriyorum.

dostum daha yenı format attm zaten benım anlamadıgım oyun gayet ıyı akıcı oynanıyor yanı sorun ne ne dıye boyle bısı cıkıyor
    cok ısınmada yok , yanı ne bıleyım yenı sogutucu felanda aldım gayet ıyı. cok ılgınc ya tum suruculerımde guncel ekran kartı yanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusozkan -- 19 Ekim 2014; 13:04:42 >
  • kardeşim display driver uninstaller adlı programla güvenli kipte eski driverini tamamen kaldır önce.
    sonra en son driverı indir.beta da olur.tekrar kur onu.
    büyük ihtimal hallolur donanımsal bişey yoksa.

bu arada 30 fps ye alışabildin mi ? ben fps yi cayır cayır 59 bile olmadan 60 fps ile oynadığım için 30 fps ye alışamıyorum bi türlü :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: skom

kardeşim display driver uninstaller adlı programla güvenli kipte eski driverini tamamen kaldır önce.
    sonra en son driverı indir.beta da olur.tekrar kur onu.
    büyük ihtimal hallolur donanımsal bişey yoksa.

bu arada 30 fps ye alışabildin mi ? ben fps yi cayır cayır 59 bile olmadan 60 fps ile oynadığım için 30 fps ye alışamıyorum bi türlü :(

dostum alıstım fakat ıgrendım :D su dedıgnı denıcem sabah smdı uyku bastı baya baya
  • Bende de aynı kepazelik var. Yazıklar olsun EA sports, bi oyunu doğru düzgün sorunsuz programlamayı beceremedin. Fifa 14 de böyle bir sorun yaşamıyorum. Kaç defa pisi pisine season maçlarda puan kaybettim bu yüzden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.