Şimdi Ara

FIFA 15 ONLINE >SEASONS< - Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumda biraz arama yaptım fakat birazdan yazacağım konu ile ilgili net bir bilgiye ulaşamadım,eğer varsa ve ben görmediysem tekrar açtığım bu konu için şimdiden özür dilerim;

Benim sorum şu;

Ben online FIFA 15 Seasons maçı yapıyorum,(Ultimate Team değil), 5.Division'a geldim,fakat online maçlarda millet deli gibi pres yapıyor,hem takım olarak (topluca) hemde bireysel oyuncu olarak,nefes aldırmıyorlar,ama ben aynı presi uygulayamıyorum,ve bu durum çok can sıkıcı,yeni yeni küfürler türettim,bu ramazan ayında fena günaha girdim diyebilirim, yani anlamıyorum adamlar nasıl bu derece ölümcül pres yapabiliyorlar,5.Division'da takıladım kaldım.

Lütfen bilen varsa şu konu hakkında bana yardımcı olabilir mi acaba?

Çok teşekkürler,

• Defans yaparken ;

zamanlama büyük öneme sahiptir. Kumpas yapmak ve rakibi avlamak en az atak yapmak kadar önemlidir. rakip atağa çıkarken bazen sakin kalıp beklemek , tam tersine müthiş baskıcı da olmak gerekebilir . Rakibin hamlelerini öngörmek çok önemlidir.

defansı en güzel atak yaparak yaparsınız. bunun içinde top kontrolünüzün iyi seviyede olması ve topun sizde kalması gerekir. top ne kadar sizdeyse o kadar öndesiniz .

tepenizde sürekli iki üç kişi biranda bitiyorsa ve topu sürecek zaman veya kaliteli hamle yapamıyorsunuz büyük olasılıkla topa ilk dokunuşları yapamıyorsunuz.

Bu durumu yumuşatacak basit bir kombinasyon yazıyorum. Biraz sizi rahatlatacaktır.

öncelikle gelen pas size ulaşmadan önce topu çekeceğiniz (süreceğiniz) boş alana doğru

yön tuşunu itiyorsunuz ve teammate contain tuşuna biraz basıyorsunuz.

bu combo ile gelen pası rahat kontrol edersiniz. ikinci hamleniz için 1-2 sn kazanabilirsiniz.

kolay gelsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vokiceki -- 30 Haziran 2015; 17:39:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ccxxcc C kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=Vs3BqvnUp-8
  • zamanlama arkadaşın dediği gibi. Pres tuşuna sürekli basılı tutmayacaksın. Pres tuşu zor top kapar sadece pres yapar unutma bunu. Pres tuşunu doğru kullanıp sağlam top kapan oyuncuyla kapacaksın topu. Mesela ben orta sahada Ramires,Yaya Toure oynatıyorum pres tuşuyla bile top kapabiliyorlar.

Ayrıca top kapmanın bi kolay yoluda vücudunu koyarak top kapmak onun içinde sizde hangi tuş bilmiyorum ben r2 ye almıştım o tuşu.

R2+Şut tuşu. Bazı arkadaşlar sadece şut tuşuna basıyor o zaman sürekli ıska geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 30 Haziran 2015; 15:43:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 19 online sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.