Bildirim
FİFA 15 oynayabilir miyim?
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
sistemi tam yazarsan ben yardımcı olabilirim? -
İntel i3 3.2 ghz. İşlemci 4 gb ram 2 gb 128 bit nvidia geforce. Gt530 11 dıretx destekli ekran kartı windows 7 64 bit
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: lerbo
İntel i3 3.2 ghz. İşlemci 4 gb ram 2 gb 128 bit nvidia geforce. Gt530 11 dıretx destekli ekran kartı windows 7 64 bit
low ayarlarda oynıyabilirsin diye tahmin ediyorum belki minimum -
Ekran kartı minimum oynanabilirlik te verilen karttan daha düşük hiç oynatmama gibi bir durum olabilirmi
bu oyunda optimizasyon sorunları olacaktır o yüzden kimse benim pc kaldırır diye çok umutlanmasın. -
quote:
Orijinalden alıntı: B3D1R
bu oyunda optimizasyon sorunları olacaktır o yüzden kimse benim pc kaldırır diye çok umutlanmasın.
Sebebi? -
quote:
Orijinalden alıntı: Dirck
quote:
bu oyunda optimizasyon sorunları olacaktır o yüzden kimse benim pc kaldırır diye çok umutlanmasın.
Sebebi?
next-gen olacak oyun o yüzden ea gibi başarısız bi firmanın bu oyunu tam optimize edebileceğini sanmıyorum. -
quote:
quote:
quote:
Sebebi?
next-gen olacak oyun o yüzden ea gibi başarısız bi firmanın bu oyunu tam optimize edebileceğini sanmıyorum.
haklısın eanin çoğu oyunu oyle benim 7870 xt fifa 2013 te 250 300 fps alırken bir düşüyor 100e oyun kasıyomuş gibi oluyor ve most wanted 2012 faciası
-
Çok zor bence. -
quote:
quote:
quote:
quote:
Sebebi?
next-gen olacak oyun o yüzden ea gibi başarısız bi firmanın bu oyunu tam optimize edebileceğini sanmıyorum.
haklısın eanin çoğu oyunu oyle benim 7870 xt fifa 2013 te 250 300 fps alırken bir düşüyor 100e oyun kasıyomuş gibi oluyor ve most wanted 2012 faciası
mwyi hatırlatma hocam
-
rahat oynarım diye düşünüyordum ama bu son konuşmalar benim de canımı sıktı...
Radeon (TM) HD 7690M XT ekran kartı ve Intel(R) Core(TM) i7-2670QM CPU @ 2.20GHz işlemci ile oyunu oynamam mümkün mü? sistemden anlayan bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim. Ve ayrıca low filan değil fifa 14ü oynadığım gibi oynamak istiyordum ben bu oyunu. yoksa ne anlamı kalır dandik ayarlarda... -
Bence çok abartıldı şuanki sistemle oynayabilirim bence medium da. -
ekran kartınız dx 11 desteklemiyorsa boşuna umutlanmayın fifa 15 için low da bile oynamayabilirsiniz..benim ekran kartı destekliyor bunu test etmek için grid 2 yi denedim..normalde o da dx 11 olmadan oynanmıyor..önce dx 9 kurup açtım lowda bile felaket kasıyordu..dx 11 de bir de denedim high ayarlarda yağ gibi akıyordu..demem o ki fifa 15 oynamak istiyorsanız dx 11 li bir ekran kartına sahip olmanız gerekiyor..herkesin atladığı ince detay dx 11 -
fifa 14ü high'de rahat oynuyoruz bakalım 15 nasıl olacak -
Ekran kartım directx 11 i destekliyor ama minimum ve maksimum sistem gereksinimlerindeki ekran kartlarından değil gt530 modeli directx11 i desteklemesi yeterlimidir
dostum bu ayarlarda sorun yaşamazsın. fifa bu sene pc de nexgen olacak diyorlar. çok fazla bir grafik desteği gerekmezse rahatlıkla oynarsın. ama ben sanmıyorum ea'nın pc ye önem verip sistemi iyileştirmesini. yine sadece biraz grafik farkeder birazda oynanışı değiştirirler fazla bir sistem gerekmez oynamak için. fifa 14 ü oynuyorsan 15 ide rahat oynarsın. fifada önemli olan internet bağlantısıdır. bağlantı yeşil gözükse bile ping yüksek olduğu için geç tepkime yada oyunda takılma oluyor. bu sebeple doğru düzgün top kapamıyorsun ve kafa toplarında rakibin senden daha avantajlı oluyor. top daha sana gelmeden adam tuşa basıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Rudy_Fernandez
fifa 14ü high'de rahat oynuyoruz bakalım 15 nasıl olacak
ben de high da oynuyorum ama grafikleri görünce nedense içime bir korku girdi acaba high da açar mı diye -
quote:
Orijinalden alıntı: MaitreSkiLL
dostum bu ayarlarda sorun yaşamazsın. fifa bu sene pc de nexgen olacak diyorlar. çok fazla bir grafik desteği gerekmezse rahatlıkla oynarsın. ama ben sanmıyorum ea'nın pc ye önem verip sistemi iyileştirmesini. yine sadece biraz grafik farkeder birazda oynanışı değiştirirler fazla bir sistem gerekmez oynamak için. fifa 14 ü oynuyorsan 15 ide rahat oynarsın. fifada önemli olan internet bağlantısıdır. bağlantı yeşil gözükse bile ping yüksek olduğu için geç tepkime yada oyunda takılma oluyor. bu sebeple doğru düzgün top kapamıyorsun ve kafa toplarında rakibin senden daha avantajlı oluyor. top daha sana gelmeden adam tuşa basıyor.
fifa 15 maalesef ki çoğu sistemi zorlayacak bir oyun olacak..grafiksel olarak ignite engine in etkisiyle uçurum oluştu 14 le arasında oyunun boyutu aslında herşeyi açıklıyor 15 gb...
-
oyunu rahatlıkla oynarsınız kafanıza takmayın. fifada fps fazla önemli değil. savaş oyunu değil bu o yüzden oyun ne kadar grafik alırsa alsın siz yinede kasmadan oynarsınız. bir oyunun kasması için fps nin 30 dan aşağı düşmesi lazım. şuanda orta seviye bir bilgisayar bile fifa 14 de 60 fps civarında çalışıyor. fifa 15 de fps düşşe düşşe 40 a ancak düşer. buda size yine kasmasız bir oyun verir. ama tabiki dediğim gibi fifada asıl olay bağlantıda bitiyor. karşı taraf ile aranızda ne kadar ping varsa oyun o kadar donacaktır.
Benzer içerikler
- fifa 13 türkçe yama
- fc 25 ping sorunu
- fifa 13 süper lig yaması
- fifa 17 açılmıyor
- fc 24 çevrimiçi bağlantın kesildi ev ağını kontrol et
- minecraft kodları
- efootball 2022
- gta san andreas hileleri
- gta 5 kaç gb
- gta vice city hileleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X