Şimdi Ara

FİFA 15 oynayabilir miyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
2.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Demoyu boşuna koymuyorlar bakarsınız kaldırırsa satın alırsınız bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: avei21

ekran kartınız dx 11 desteklemiyorsa boşuna umutlanmayın fifa 15 için low da bile oynamayabilirsiniz..benim ekran kartı destekliyor bunu test etmek için grid 2 yi denedim..normalde o da dx 11 olmadan oynanmıyor..önce dx 9 kurup açtım lowda bile felaket kasıyordu..dx 11 de bir de denedim high ayarlarda yağ gibi akıyordu..demem o ki fifa 15 oynamak istiyorsanız dx 11 li bir ekran kartına sahip olmanız gerekiyor..herkesin atladığı ince detay dx 11

Bu yorum katılıyorum i5 işlemcili ati 5650 kartlı laptopum da grid 2 yi 16x full ayarlarda yağ gibi akıcı oynayabildim ve buna çok şaşırmıştım directx 11 çok verimli bir sistem eğer grid 2 gibi olacaksa fifa 15 kesinlikle çok rahat oynarız.

Grid 2 için grafiklerine bakın derim gerçekten çok iyi ve full ayarlarda sistemde hiç kasma yapmıyor gerçekten optimizasyon süper.

• Arkadaşlar şöyle bir mantıkta var pes 14 her ne kadar kötü olsada fox engine diye arcade tarzdan biraz daha uzak bir oyun motoruyla karşımıza çıkmıştı ve normal ortalama bir pc de dahi oynanan bir oyundu bu bence sadece grafik bakımından fifadan iyi olan bu oyun sorun çıkartmıyorsa fifa 15 inde çok zorlayacagnı düşünmüyorum sistemleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lerbo -- 20 Temmuz 2014; 2:15:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Packard bell tj 75 laptopum var fifa 15 çalışır mı umudum yok ama sorayım dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lerbo

Systemrequirtments adlı sitede pc min fifa 15 oynatamayacagnı söylüyor aslında sadece ekran kartında sorun görünüyor nvidia geforce gt 530 2 gb 128 bit 11 dırectx destekli diger özellikler tutuyor acaba oyunu oynayamayacakmıyım?

o siteye itimat etme derim benim i7 li gt 740 lı bilgisayarıma minimum özellikleri karşılamıyor çalıştıramazsınız dedi
  • Abiler kardeşler bilgisayarımın özellikleri:

İşlemci: İ5

İşlemci Hızı: 2.5 Ghz

Önbellek: 3 MB

RAM: 8 DDR3 RAM

Ekran Kartı: Nvidia GeForce 710M 2-GB

Harddisk: 1 TB HDD

Windows 8.1 64 bit. FIFA 15 i bu PC de oynayabilir miyim acaba yardimci olur musunuz

• Abiler kardeşler bilgisayrimin özellikleri şunlar:

8 GB Ram 1 TB HDD Nvidia GeDorce 710M 2GB ekran kartı işlemci İ5 hızı 2.5 Ghz. Sizce FİFA 15 i kaldirirmi?

• Ekran kartı minimum özelligi karşılamıyor ama demoda görücez

• Arkadaşlar pc işlemcim şu: AMD Phenom II N970 Quad-Core Processor (4CPUs), 2.2GHz

Pes 15 oynarken pc çok fazla ısınıyor ve 3. 4. maçtan sonra pc kapanıyor. Bu yüzden Fifa 15 yüklemek istiyorum ama tekrar kapanmalar olur mu? Boşuna yüklemek istemiyorum. Var mı bu konuda bir fikri olan?
  • safasirin S kullanıcısına yanıt
    pes 15te öyle yapıyosa fifa 15te pc havaya uçar
  • intel i5 , 6 gb ram , 3.2 ghz , nvidia geforce gt 630m 2b 128 bit dx 11 . FİFA 15 mi oynatırmı kasılmadan deneyen varmı ona göre alacagım ? the witcher 3 oynanırmı bu sistemle ?
  • witcher 3 oynayamazsın ama fifa 15i rahat oynarsın
  • Max. Pain kullanıcısına yanıt
    witcher low da falan olmazmı yani ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.