Şimdi Ara

FIFA 16 [PC ANA KONU] (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.870
Cevap
20
Favori
72.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Online Sezonlar'a bağlanabilen var mı 2 gündür?
  • Fifa 17 de daha yuksek ozelliklerde bilgisayar istiycektir calismak icin yani soyle diyelim bir ps4 parasi ederinde pc n varsa fifayi rahat oynarsin ancak "17 de nasil ozellik istiyecek bilemiyorum ama" kopmalar devam ederse sikinti .....
    Pes ise 2016 da normal dx11 destekli siradan bir pcde oynandi bu sekilde bir durum olursa pes gene tercih edilecek

50 tl kutulu pes alindi

170 tl fifa ( yanlis degilsem )

Bunlarda etkileyici unsurlar

Yani fifa17 alicaksak ps 4 de almamiz gerekecek saniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xargusx -- 7 Haziran 2016; 9:29:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fifa calısmayı durdurdu hatası alıyorum ne yaptımsa olmadı yardım edecek var mı arkadaslar
  • Szerkc kullanıcısına yanıt
    Origin güncel değil ise bi güncelleme yap origin e .Genelde ondan dolayı olabiliyor.
  • Beyler Fifa 16 fiyatı çok düştüğü için almak istiyorum şuan fakat bilgisayarım sağlam değil pek gt 630m nvidia 2gb ekran kartı var laptopumda can u run it de birtek ekran kartı yetersiz görünüyor acaba benim gibi düşük modelli bir ekran kartında çalıştıran var mı oyunu sizce çalıştırabilir mi laptopum fifa 16 yı??
  • Beyler bende fifa 15 var ultimate team pro club vs online olan bişeye girmiyo profile delete kısmından bişeleri siliin demişti biri bende yanlışlıkla herşeyi sildim ne yapmam lazım online olanlar neden açılmıyo yardım edecek biri var mı fifa 16 92 lira olmuş n11 de alınırmı acaba bide hala fifa 17 çıkcak nerde ise yardım edersniz sevinirim arkadaşlar
  • Nvidia 920m ekran karti fifa17de sorun cikarir mi sizce?

• Hocam aynı şekilde gt 630m ekran kartı var bende de laptop, demosunu oynadım gayet akıcı çalıştırıyor. Şu an indirimde alacağım ben de.
  • Katre. kullanıcısına yanıt
    Aradığım cevap hocam çok teşekkür ederim!!! Şuan 50 lira falan nette oyun, 10 gün falan daha bekleyeceğim sonra alırım muhtemelen

• Aynen o fiyatta ancak Origin'de şu an indirimler var. Meksika mağazasında 13.49$ , chat'ten de %15 indirim kodu ile 11.46$'a almanız mümkün. Şimdi aldım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katre. -- 10 Haziran 2016; 20:20:36 >
  • online oynarken bende sürekli rakiple bağlantı kesildi maç sonucu maç raporuna bakılacak hatası veriyor maç içinde sonra maç ipral oluyor çözümü internette bulamadım bulabilen yardımcı olabilir mi
  • Blue Foundation kullanıcısına yanıt
    Rakip hile yapıp anında skoru alıyor, maçı da koparıp hükümsüz sayılmasına neden oluyor hocam. Free win alıp coin kasıyorlar yani. Hilecilere denk geldiğinizde böyle oluyor. Yapacak hiçbirşey yok. Çözümü de yok. EA kendisi müsade ediyor , kasten önlem almıyor. Yapanların yanına kâr kalıyor. Hilesiz oyun için konsola geçmekten başka bir çözüm yok şu an için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulkan

Rakip hile yapıp anında skoru alıyor, maçı da koparıp hükümsüz sayılmasına neden oluyor hocam. Free win alıp coin kasıyorlar yani. Hilecilere denk geldiğinizde böyle oluyor. Yapacak hiçbirşey yok. Çözümü de yok. EA kendisi müsade ediyor , kasten önlem almıyor. Yapanların yanına kâr kalıyor. Hilesiz oyun için konsola geçmekten başka bir çözüm yok şu an için.

Sağolun hocam bende aldığıma pişman oldum sırf ut için almıştım çare konsola geçmek o zaman

• Bu fifa 2016 çalışmayı durdurdu hatası bi bende mi arkadaş ne yaptımsa yine olmadı yok mu başına gelen yada çözen

• quote:

Orijinalden alıntı: Szerkc

Bu fifa 2016 çalışmayı durdurdu hatası bi bende mi arkadaş ne yaptımsa yine olmadı yok mu başına gelen yada çözen

Sirf o hatadan dolayi oyunu , hesabimi vede i7 sistemli pc mi sattim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xargusx -- 12 Haziran 2016; 17:57:47 >
  • Çok pahalı olmayan, uzun yıllar götürecek mümkünse kablosuz ve rahat bir Gamepad arıyorum. Ne önerirsiniz arkadaşlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam xbox 360 wireless öneririm. O kadar hor kullandım maçlardan sonra hıncımı çıkarttım banamısın demedi tavsiye ederim

• Logitech f 710 u kesinlikle öneririm. Xbox gamepad den çok çok daha iyi.
  • Xbox360ın yanında logitech atari kolu gibi kalır,xbox360 al rahatına bak hocam uzun süredir kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarda -- 14 Haziran 2016; 10:27:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katre.

Aynen o fiyatta ancak Origin'de şu an indirimler var. Meksika mağazasında 13.49$ , chat'ten de %15 indirim kodu ile 11.46$'a almanız mümkün. Şimdi aldım ben.

Hocam bi sıkıntı çıktımı rahat oynayabiliyormusun oyunu?
    Oyun hesabına hemenmi eklendi yoksa bi süre bekledinmi?
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.