Şimdi Ara

FIFA 16 [PC ANA KONU] (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.870
Cevap
20
Favori
72.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Xbox Controller driverını kaldırmayı dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu oyunu nerden bulabilirim. interneten indirebilirmiyim yoksa cd sini kaça satın alabilirim 2. el faln. ?
  • Arkadaşlar Orıgınden alınan fifa ile veya başka bir siteden n11 vs gibi yerlerden ultimate team oynarmıyım ? birde en ucuz nerdeN bulabılırım ?
  • dippyçik kullanıcısına yanıt
    Otjinal oyun aldiktan sonra sadece cd key ide alip yuklemen yeterli kutulu oyun alman gerekmiyo illaki ... oyun orjinal isede ultimate team moduna girip oynarsın problem olmaz

• Şu tarihe kadar vakit bulup, alıp oynayamadım ya yazıklar olsun. Harbi efsane oyun ama...
  • arkdaşlar sistemim imzamda, oyunlar filan çok kasmaya başladı. daha önce gta 5 i filan 35-40 arası oynuyordum , FİFA da ayn şekildeydi ama kasmaya başladı oyunlar. 16,5,2,1 sürücüsü kurulu. acaba sistemde mi bi sıkıntı oluştu sürücülerde mi bi sorun var. yardım edin
  • Oynamak isteyenler lütfen eklesin. Origin ID: KARTAL_Semih
  • 4-5 aydır Pc de Fifa 16 oynuyorum. oyunum orjinal. origin hesabımda mevcut, şimdi ps4 aldım ve artık ps4 ile devam edicem. ancak pc de oynadığım kayıtlar ps4 te de gözükecek mi? bu konuda bilgisi olan varmı? mesela kariyer yapıyorum, o kariyere ps4 te de devam edebilecekmiyim?
  • Maalesef hocam kayıtlı kariyer falan gözükmez Ps4 te aynı hesapla girmiş olsanız bile

• Euro 16 için resmi olmayan bir yama yapılır mı ki ? Kendim turnuva düzenleyeyim diyorum ama takım sayısı uymuyor

• Burak_Clk kullanıcısına yanıt
    Şu anda moddingway yaması var onda euro 2016 turnuva yapabilirsiniz. Ama polonyalı bir arkadaş turnuva için baya ugraşıyor stadları topluyordu. Eleme gruplarından itibaren yapmak için uğraşıyordu. O yama çıkana kadar moddingwayde ekstra takımlar eklenerek en azından turnuva modunda oynayabilirsiniz. Eklenmişhalde var m8ddingwayde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • heavyblitzer kullanıcısına yanıt
    Orijinal oyunda bir sıkıntı olmaz değil mi ? Yamayı yaptıktan sonra oyuna girerken kendini düzeltme gibi durum söz konusu olmaz herhalde.

• Burak_Clk kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten korsanı yok ki oyunun bildiğim kadarıyla demo dan full yapma gibi bir şey çıkmış onu saymazsak. Oyunu oynarken offline moda almalısınız. Hatta şöyle yapın aynı fifa dosyasından bir tane daha yapın.(save de yedekleyin) Yamayı içine atın. Oynayacağınız zaman klasörun adını fifa 16 yapın. Moddingway yamasında database olarak orj da var multiplayer vs oynayacaksanız selector programindan seçiyorsunuz databese i o da bir seçenek. Tabi ben full manual de rakip bulamadığımdan online oynamıyorum o sebepten hep offline modda oynadığımdan sıkıntı olmuyor. Yani yamayı offline modda açın her ihtimale karşı. Ben 4 aydır oynuyorum bir sıkıntı yok ama tabi karar sizin.

• Origin Access üye olunca aylık 10 saat mi oynuyoruz yoksa istediğimiz kadar mı?

NFS için üye olmuş aylık 10 limit vardı.

• Arkadaşlar hepinize merhaba ben arkadaşımla online dostluk maçı yapmak istiyorum ama davet atıyorum arkadaşım kabul ediyor ama seçim ekranı ona gelmiyor bir süre sonra ikimizde de rakip maçtan ayrıldı diyor.Çözümü nedir yardımcı olursanız sevinirim.
  • Fifa sınırsız usta

• quote:

Orijinalden alıntı: HeLL_yEAHH!

isteyene programın linkinide verebilirim normal şeki,lde oynamak çok sinir çünkü 10 maçın 8 i nde hileli kullanıcılar var maalesef bende bu yola başvurdumn çünkü canıma tak etti hepinize iyi oyunlar

link atarmısın kardesim
  • Arkadaşlar selamlar,PS4te fatih0590 nickli arkadaşın düzenlediği formatın benzeri bir formatı PCde uygulayıp bir lig başlatmayı düşünüyorum,kayıtlar başladı şuan 4 kişiyiz,18 kişi oldugumuz an kayıtlar kapanacaktır.
    FIFA 16 LİG
    Arkadaslar PS4 platformunda fatih0590 nickli arkadaşın başlatmış olduğu PS4 ligini kendisiyle fikir alışverişinde bulunarak ve bilgi sahibi olarak,PC platformunda başlatmayı düşündüm, siz de yer almak ve eğlenmek istiyorsanız aşağıdaki detayları okuduktan sonra başvuru yapabilirsiniz.

1. Lig,İngiltere Ligi Takımlarından Oluşacaktır.
    2. Her oyuncu yalnızca 1 takımda oynayabilir.
    3. Takimlar kura ile belirlenecektir.
    4. Oyuncular Yönetim tarafından olusturulacak havuzdan kura ile belirlenecektir.
    5. Kura ile belirlenen kadrolar 18 kisilik olacaktır.
    6. yeni oyuncu transferlerini size verilen bütçeye göre ister kendi aranizda ister oyuncu havuzumuzdan satin alarak yapabilirsiniz.
    7. Takimlar Minimum 18 Maksimum 25 kisi olabilir.
    8. İlk sezonun arkasindan ligi ilk 8 de bitiren takimlar Sampiyonlar ligine katilim hakki elde eder ve siralamasina göre ekstra sezon sonu primi kazanir.
    9. Ligimiz PC Platformunda Olacaktır.
    Not: Müsabaka içi kurallar daha sonra belirlenecektir. Ayrica bazi kurallar esnek olup çoğunluğun fikrine göre yeniden düzenlemeye gidilebilir.
    Ligi Katılıma Göre Haziran'ın 2. veya 3.haftası başlatmayı düşünüyorum

Kayıt için>>>>http://forum.donanimhaber.com/m_117386528//tm.htm#117386528

• onur89tr kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni oyun motoru geliyormuş.frosbite.
    Geçen muhabbet ediyorduk yeni oyun motoru gelmezse değişmez demiştim bakalım frosbite motoru neler değiştirecek pc ye gelecek mi bilmiyorum.

• heavyblitzer kullanıcısına yanıt
    Evet aga. Konusunu da ben açtım FIFA 17'nin...

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=117362076&p=1

Beklerim.

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.