Şimdi Ara

FIFA 16 [PC ANA KONU] (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.870
Cevap
20
Favori
72.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her zaman açılan oyun bugün açılmadı server da hata mı var . oyunun başında dil seçiminden önce kalıyor öylece...
  • arkadaşlar platform pc olanlar şöyle kendi aramızda wager maçlar düzenlesek katılım olur mu? ona göre ayrı bir başlıkta konu açarız, wagerden kastım 5 yada 10k coinslik maksimum, bundan fazlasına oynamak isteyenler kendi arasında anlaşıp oynayabilirler ancak düşününce misal ramosuna oynarsınız min fiyattan koyunca başkasıda kapabilir, bu yüzden fiyatı düşük oyuncularla 5-10k coinsine oynamanın daha mantıklı olacağını düşünüyorum, maçlar isteğe göre bo1 yada bo3 falanda olabilir, isteyen sezon isteyen fut meydan okuma yapar, neyse katılım olursa sizlerinde fikirleriyle ortaya birşeyler çıkartıp farklılık katabiliriz oyuna.
  • ps4 de lag pc de lag bağlantım harika donanım yeterli hatta fazla düzeyde.
    xbox one da denedim.
    port açtım akla gelebilecek her şeyi denedim yok abi bu oyunda her maçta istisnasız lag ve gecikme sorunu yaşıyorum.
    internet hem uydunet hem ttnet denedim.
    fakat şöyle bir şey var ki! telefonun 4g bağlantısında gayet tepkiler hızlanıyor ufakta olsa bir lag oluşuyor ama çok can sıkıcı değil.
    hayır insanlar bu oyunu 2mbit bağlantı ile hiç sıkıntı yaşamadan oynuyor onuda anlamıyorum:)
    farklı bir püf noktasımı var kaçırdığım bir ayarmı var anlamadım.
    bu oyunu sıkıntısız lagsız oynayan arkadaşlardan ricam kullandığı ağ ayarları ile ilgili bilgi verebilir mi?
  • Fıfa 16 ultımate team oynarken defans sistemi taktiksel oluyor ayarlardan değişmiyor. Bunu değişmenın yolu yokmu
    Aptal aptal izliyor defans oyuncuları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sistemim iyi ama anlık takılmalar oluyo nedeni nedir bi yardımcı olabilmisiniz?

• DS4 ile FİFA 16 oynayamıyorum . yana bastığımda 2 şer 2 şer sekme atlıyor tuşlarıda ayarlayamıyorum . Bi ara yapmıştım bi program vardı ama unuttum neydi ne oldu . Formattan sonra herşey gitti . Windows 10 kullanıyorum bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

Windows 10 kullanıyorum.
  • Beyler ps4 ü sattım fifa oynayan biriyim.Ama fifa17 ye az kala 4 aylığına 100 küsür vermek istemiyorum
    En uygun nerden alabilirim

• Arkadaşlar FIFA 17 PC'de sizce grafikler ne kadar gelişir? Neo ve yeni Xbox'tan uyarlanır mı PC grafikleri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur89tr -- 21 Mayıs 2016; 1:06:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendineAteist

DS4 ile FİFA 16 oynayamıyorum . yana bastığımda 2 şer 2 şer sekme atlıyor tuşlarıda ayarlayamıyorum . Bi ara yapmıştım bi program vardı ama unuttum neydi ne oldu . Formattan sonra herşey gitti . Windows 10 kullanıyorum bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

Windows 10 kullanıyorum.

Hemen seni kurtarayım. DS4 Windows programı kullanıyorsun muhtemelen. Settings'ten Hide DS4 Controller seçiyorsun, dert tasa kalmıyor.

• onur89tr kullanıcısına yanıt
    Bu sene geçen sene aynısıydı. Yeni oyun motoru gelmezse farkı olmaz muhtemelen. Ki genelde yeni konsollar çıkınca değişiyor oyun motoru fifa da. Hani oyun motoru değişecek falan diye bir duyum varsa bilemem.
  • heavyblitzer kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum. Söylediklerin çok net olmasa da, fikir veriyor. Umarım daha iyi grafikler görürüz, çünkü PC topladım GTX 980'li: Ama çok da iyi istemesin, kasmadan oynatsın PC'mde. Çok mu bencilim? En son PC yaptırdığımda yıl 2006 idi. Ondan sonra TTNetten laptop aldım ki, laptop denmez. Intel HD 4000 Graphics ekran kartlı. Tabi o zaman piyasayı bu kadar iyi bilmiyordum.

• Hehehe o kart kasar, buna cevap vermiyorum hocam o yüzden. Şaka bir yana 980 ile kasan oyun var mi ki? O neyse de konsolda olmayan mod imkanı en buyuk avantaj.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu almak isteyenler 3.99$ a origin access alabilir aylık.

• quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

quote:

DS4 ile FİFA 16 oynayamıyorum . yana bastığımda 2 şer 2 şer sekme atlıyor tuşlarıda ayarlayamıyorum . Bi ara yapmıştım bi program vardı ama unuttum neydi ne oldu . Formattan sonra herşey gitti . Windows 10 kullanıyorum bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

Windows 10 kullanıyorum.

Hemen seni kurtarayım. DS4 Windows programı kullanıyorsun muhtemelen. Settings'ten Hide DS4 Controller seçiyorsun, dert tasa kalmıyor.

teşekkürler hocam 3 aydır oynamıyordum bu hata yüzünden direk oldu :)

• Şu anda Fifa 16'yı en ucuz nereden alabilirim ?
  • Son güncellemeyi nasıl geri alabiliriz ???
  • Beyler son güncellemeyi beğenmedik, bir önceki update'e alma şanşımız varmı ACİL ?
  • Sahnal S kullanıcısına yanıt
    Bir önceki güncellemeye geçersen online maç yapamazsın. Ayrıca hiçbir oyunda önceki güncellemeye geç diye bir seçenek yoktur. Beğenmediklerini EA Sports FIFA forumuna yazmalısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Şu anda Fifa 16'yı en ucuz nereden alabilirim ?

En ucuz burası baktığım yerlerin içinde

https://www.instant-gaming.com/en/836-buy-key-origin-fifa-16/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 21 Mayıs 2016; 17:00:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

quote:

Windows 10 kullanıyorum.

hayda tüm gün boyunca oynadım fifayı açtım kapattım tekrar 2 şer 2 şer atlamaya başladı :( hide ds4 de işe yaramıyor artık

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.