FİFA 16 DA ULTİMATE TEAM DE SES SORUNU YAŞAYIP ÇÖZEN OLDUMU ARKADAŞLAR.BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM.GEÇMİŞ YILLARDA BÖYLE SORUN YOKTU BU FİFA16 DA VOİCE CHAT YAPAMIYORUM.
Oyunu aldım ama bi türlü beni tatmin etmedi pes mi alsaydım diye dusundurdu bilgisayar sacma derecede top ceviriyor defans yapmak imkansiz online oyniyim desen hacker lagdan gecilmiyor adam akıllı bir mac yapamiyorsun kariyer modu bir sure sonra sıkıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ultimate Team Division 1 oynanmayacak halde. Rakip bulamıyorum gelenlerin hepsi hileci maçın başında çıkıyorlar. Bende bu aralar pro club falan oynamaya çalışıyorum ama orda da kimse pas vermiyo gerçekten fifa pc de oynanmaz. PS4 almak lazım ama oda dünya para bide online oynamak için de galiba para veriliyor.
Arkadaşlar Fifa 16yı ilk defa oynama fırsatı buldum. Bu sene çok yoğunum. Sizlere bir kaç sorum olacaktı: 1- Oyunda top çalmak çok basit olmuş gibi? 2- Havadan toplar ise çok zorlaşmış gibi? 3- Depar resmen sınırlanmış gibi?
Bu hususlar hakkında bilgilendirme yapacak olan var mı? 15e göre çok değişmiş gördüm.
TOTS neden açıklanmadı hala?
Vict0ry
kullanıcısına yanıt
he ya bilen var mı onu sorcam bu laga sebeb olan hadsizler var 20 :30 saniye baskıyı hissettiği an oyunu durduruyo ve maç bir anda laga giriyo feci şekilde ve bazıları var oyundan daha başlamadan çıkıyo nasıl oluyo bu norömalde hükmen ben yenmeliyim ama sadece jeton geliyo 300 4500 sinirimi bozuyo bu olay nasıl oluyo anlşamış değilim nasıl çıkıyolar bana puanda gelmiyo yani bi bit yeniği var mı yoksa modem fişini çektim falan yinede ben 3-0 yükmen yenilirken karşıdaki bu dediğim şeki,lde oyundan çıkanlara hiç bir şey olmuo sanki hiç maç yapmamışım gibi görünüyo ben de yapcam şu işi lagcılara karşı sinirimi bozuyolar ciden çok var 10 karşılaşmanın 4-5 i lag özellikle kritik maçlarda karşıma çıkıyo
yularıda anlattığım olayı nasıl çözümleriz bilen cvarsa yazar mı böyle 3-5 karşılaşmada karşımdaki zat direk çıkıyo ama bana sadece jeton geliyo ve maçı hiç yapmamış gibi oluyorum fakat oyuncuların enerjileri düşüyo sözleşmeler düşüyo bu ne biçim iş aynısını ben yaptım hükmen yenildim şıu lagger lara karşı şu işi çözen bi anlatsın lagcılardan kurtulmak için nasıl çıkarız oyundwan ve hiç maç yapmamış gibi değerlendirilir bu pc de
quote:
Orijinalden alıntı: HeLL_yEAHH!
yularıda anlattığım olayı nasıl çözümleriz bilen cvarsa yazar mı böyle 3-5 karşılaşmada karşımdaki zat direk çıkıyo ama bana sadece jeton geliyo ve maçı hiç yapmamış gibi oluyorum fakat oyuncuların enerjileri düşüyo sözleşmeler düşüyo bu ne biçim iş aynısını ben yaptım hükmen yenildim şıu lagger lara karşı şu işi çözen bi anlatsın lagcılardan kurtulmak için nasıl çıkarız oyundwan ve hiç maç yapmamış gibi değerlendirilir bu pc de
Onlar hileci işte bizi delirtenler onlar. Onlar maçı kazanmış sen yenik sayılıyorsun öyle olunca ama maç bitmediği için hiç oynanmamış sayıyor. Eğer sen öndeyken çıkarsa seni galip sayıyor bazıları kendi kalesine atıp çıkıyo.
FİFA 2016 oyunu var bende pcde orjınal nedense oyun oynarken calişmagi durdurdu hatası verıp oyundan atıyor nedenı arastırdım bıraz bazı yardım edenler oldu ama bırturlu cozum olmadı -belgelerımındekı fıfa 2016 dosyasını sıl -yonetıcı olarak calsıtır- yuksek ayarlarda oyna -repaır game yap-oyunu sıldım yenıden ındırdım herseyı gectım format attım wındows 10du wındows 7 gectım hıc bırsey yuklemeden fıfa yı yukledım yıne hata verdı ben orıgın bana verdıgı setupta mı sıkıntı var dıye dusunuyorum bu da cok sacma gelıyor bana baska onerı olan varsa lutfen yazarsa sevınırım
HAKANKALLAH
kullanıcısına yanıt
Origin in güncelliğini kontrol et.Genelde ondan kaynaklanıyor.
ya beyler divison 2 ye yükseldim FUT ta, maç yapamıyorum. 10 defa maça girdiysem ikisini adam akıllı tamamladım. sürekli rakibinzle bağlantı koptu yazıyor kontrat gidiyor. bu niye oluyor
sinirden artık kıracaz kolu ya almayı düşünen almasın yok ben kariyer falan oynıcam diyen alsın fiber net kullanıyıom hiç bir sorun yok hile kaynıyo arkadaş 4-0 dan 5-4 yeniliyom adamlar kafalarına göre oyuna girip çıkıyo hiç bir şey olmuyo Allahsız ea her açığı kapatıyo ta ekimden beridir bu var haram zıkkım olsun o paralar be bu nedir arkadaş beceriksiz hareket bile beceremeyen herifler düz koşuyla gol atmaya ç.alışıyo sanki 56 kpbsde oynuyom ya valla almayı düşünen almasın kesinlikle pcde konsolu bilmiyorum amam geç.en sene konsolda oynadım böyle haltlar yoktu zar zor 1 2 tane çıkardı o normal ama pc leş bildiğin leş fut b*mb*k afedersin
quote:
Orijinalden alıntı: nedved55
ya beyler divison 2 ye yükseldim FUT ta, maç yapamıyorum. 10 defa maça girdiysem ikisini adam akıllı tamamladım. sürekli rakibinzle bağlantı koptu yazıyor kontrat gidiyor. bu niye oluyor
ya bilmiyom ama ya karşıdakilerin yvşklğındandır yada bu ea serverları çok kötü adamlar daha fifa 10 bile açık arkadaş geçen baktım yani yuh ya kapatmamışlar hadi 15 dursa neysede 11 13 14 hepsi açık oynayanda az çok var yani nasıl bir politika bu anlamadım seneye de almayı düşünmüyorum illa alcaksanız kesinlike xbox veya ps4 alın yoksa almayın paranız çöp olur fifa 13 ve fifa 14 te böyle şeyler yoktu ama bu fifa 16 online leş resmen leş oynamayana çalışanlarada Allah sabır versin
nedved55
kullanıcısına yanıt
Hilecilerden dolayı oluyor.Maça girip bağlantı koparınca seni yenmiş oluyorlar.Bu şekilde de sürekli galip gelerek Lig atlıyorlar, o yüzden 1.klasman ve 2. klasmanda daha fazla hileci bulunmuş oluyor. Ben bu yüzden para verip aldığıma pişmanım fifa yı. Birdaha bırak fifayı EA nin hiçbir oyununa 1 kuruş bile vermem.Buna yemin ettim.
sitesinden en güncelli indirmiş durumdayım ama bir türlü çözüm bulamadım bende mesala fıfa 15te var ondan bır sorun yok 16 var ama bf4 var onda da sorun yok sundan suphelenıyorum oyunlara gırerken laptop sarjı gıdp gelıyor bunu da gozmus degılım bu sorun bataryadan mıdır yoksa sarj aletınden mı? bundan kaynaklanabılır mı acaba calısmagı durdurdu hatası?
o bahsettiğim hile yöntemini buldum ve bende yapıyorum yabancı kullanıcılara karşı maalesef artık 10 maçın 5 i yada karşımdaki laglı yada kadrosu divsına göre zayıfsa hile yapıyorum onlardan önce pc leş aynen konsol en temizi yoksa oynamanın amacı yok
isteyene programın linkinide verebilirim normal şeki,lde oynamak çok sinir çünkü 10 maçın 8 i nde hileli kullanıcılar var maalesef bende bu yola başvurdumn çünkü canıma tak etti hepinize iyi oyunlar
Arkadaşlar VPN ligimizde baya bir iddialı takım olarak sol bek(veya sağ bek) ve kanatlara oyuncu arıyoruz. Ligin ilk devresini 1. olarak bitirsek de birkaç arkadaşımızın bizden ayrılmasıyla orta sıralarda ligi bitirdik. Gerçekten iyi oynuyorum diyen bana whatsapptan ulaşabilir 0541 710 1461
Beyler müjde artık fut tan ve fut drafttan sonra tek maç yapılabilecek olan sezon modunuda hileciler bastı oyunu istesekte oynuyamıyoruz artık ikişiliği oturmamış veletlere yenilgiyi
kabul edemeyen olgunlaşmamış beyinsizlere satılması yasaklanmalı bu oyunun burdan hile kullanan herkese hakkımın 0.1 kurusuna kadar haram zıkkım olmasını diliyorum beddua
değil bu duadır 2 girelim stres atalım olayıda bitti zaten tek oynadığım oyunda fifa onunda .... na koydular 0.00001 kurusuna kadar haram zıkkım olsun beni o kadar günahkar ettiler
hayatımda hiç etmediğim küfüleri etmeye basladım size tavsiyem uzak durun not bu hileciler kaybedeceği maçı direk bağlantınızı kesip oyun ana menüsüne yollatıyor bu
namussuzlar zaten normal maç yaparkende sizi delirtiyor aptal gibi yüksek pres yapıp köpek gibi yardırma modundan baska bişey bilmiyolar zaten bunları yenerken bile
sinirleniyosunuz bide üstüne üstün dakka 80 de filen baglatı kestiriyolar son 6 maçım hep böyle oldu kazanıcağımı anlayınca diyorumki bu annesini çok sevmeyen insanevladı maçın
bağlantısını kestircek tak maçın bağlantısı kesiliyor daha pc de ps 4 te veya xboxta fifa almam fifa benim ...... neyse siz tamamlayın fifa 17 de veya sonraki serilerde momentin dozu
b.ka kaçmassa oyunda hile hurda olmazsa diğer serilerin hatrına alırım belki onun dışında hayatta almam aldırmam hatta adamın almaması için cebimden para veririm o kadar
delirttiler adamı
arkadaşlar son 2 gündür online oynarken oyun çok yavas gibi sanki donanim olarak bilgisayarım cok cok iyi ama sourn neyde bulamadım oynadıgım oyundan zevk alamıyorum :( oyun ayarlarından hızlı yaptıgım halde yine olmuyor oyunun profil dosyasını sildim yine aynı :( böyle bir sorun yaşıyormusunuz?