Şimdi Ara

FIFA 16 [PC ANA KONU] (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.870
Cevap
20
Favori
72.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hala kıramadılar fifa 16yı :) ilk defa fifayı aldığıma sevindim... baya eğleniyorum oynarken oyun fena değil çünkü
  • 1Gb ekran karti AMD 5000 serisi, 3 GB Ram , I5 islemci ile Fifa 16 oynayabilir miyim arkadaslar. En kötü kalite bile olur. Kariyer mod oynamak çok isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caner-Medley kullanıcısına yanıt
    Malesef hocam o sistemle en düşük ayarlarda bile oynayamazsınız. En düşük gereksinimlerin bile altında kalıyor.
    İsterseniz bir demosunu indirip deneyin. 3gb civarında boyutu. Ne derece oynanabilir olduğunu böylece kendiniz net görmüş olursunuz. Yine de benim tavsiyem, konsola geçmeniz ya da yeni pc toplamanız yönünde.
  • Teşekkür ederim hocam :( Laptop kullanıyorum Ram veya Ekran kartı mi alsam napsam ya :(

• Caner-Medley kullanıcısına yanıt
    Boşa masraf olur. Kaldı ki zaten laptopların çoğuna ekran kartı takviyesi yapılamıyor. Mümkün olan modellerde ise çok sınırlı parça takılabiliyor. Sizde giriş seviyesi bir ekran kartı var mesela. Tutup da masaüstünde olduğu gibi onun yerine daha yüksek seviye bir model alıp direkt takamıyorsunuz. Yalnıca ram ve hdd yükseltmesi yapabilirsiniz.

Oyunu ram oynatmaz. Ama tabi günümüzde en azından 4gb ram şart oldu güncel oyunlar için.
    Önce iyi bir ekran kartı, ardından da ona darboğaz yapmayacak güçte işlemci gerekir. Bu şartları da bir mobil cihaz olan laptoların genelinde sağlayamazsınız. Masaüstüne göre çok daha maliyetli olur. Dediğim gibi masaüstü kullansaydınız biraz parça takviyesi iş görürdü ama laptopta malesef. Taşınabilirlik de önemliyse daha güçlü bir laptop almanız gerekecek. Ancak bu da gereğinden fazla maliyetli olur. Uzun süreli performans alamazsınız, bir yere kadar idare eder.

Uygun maliyetli bir çözüm arıyorsanız dediğim gibi konsol çok iyi bir alternatif. Oyunların online modlarında hile falan da yok kafanız rahat olur. Özellikle bugünlerde PS4ün fiyatı düşüşte, 2. el piyasası da her zaman sağlamdır playstation ın. 3 olsun 4 olsun. Biraz araştırmak lazım. Konsol istemiyorsanız ortalama bir masaüstü pc toplamanızı öneririm. Laptop mobil cihaz sonuçta. Ortalama bir laptop maliyetine güç olarak çok daha iyi seviyede bir masaüstü pc toplanabilir. Daha uzun vadeli performans açısından iyidir. Bütçeniz ve ihtiyaçlarınıza göre düşünüp kararınızı ona göre verin.

• beyler acaba fifa 15 şuan için alınır mı ? yeri değil belki mesajın kusura bakmayın ama oyuncu sayısı falan düşmüş müdür online olarak ? ilk kez online fifa alacağım ama fiyat farkı çok olduğundan 15 düşünüyorum
  • Almayın hocam değmez bence. Paranız cebinizde kalsın, biriktirin. 16 ya da az daha bekleyip 17 alırsınız. Fifa 16 da dahil birçok EA oyununda originde şu an %50 indirim var. 15te oynanış çok hızlı ve aşırı dengesiz. Rakip yine bulursunuz ama oyuncu sayısı düştü elbette.
    Mesele o değil. Oynanış oldukça kötü durumda, aldığınıza üzülürsünüz. Kadrolar da çok eski zaten güncellenmiyor.
  • İlk defa fifa serisinden orjinal oyun alacağım geç oldu baya ama değer mi sizce ? Online pek umurumda değil kariyeri seviyorum.
  • Uchiha Itachi. kullanıcısına yanıt
    Değer hocam bence. Online maçlar keyifli oluyor her ne kadar 1 gol atıp defansta top çevirenler olsun arada laglar olsun bu dediklerimde nadir oluyor 300-400 saat oynarsanız anca denk gelir. Kariyer modu keşke biraz daha canlı olsa hala sade gibi sanki

• Yav bugün oyunun klasörüne baktım, 90 gb boyuta ulaşmış. Hadi içinde bazı gereksiz dosyalar kaldı onları at 80. Moddingway modun haricinde eklediğim stadlar ve bilimum düzinelerce grafik yaması vs. Bu pc de mod olayı enfes bir şey kesinlikle. Hele stad mevzusuna takık biriyimdir, şimdi bundesliga dan tut la liga ya rusya fransa türkiye derken baya da stad var. Oyun enfes oldu yav. yarılar 10 dakika full manuel player kariyer yapıyorum kendi slider ayarımla herhalde tek eksik oyuncu kariyerde şu kontrat olayı. Seneye inşallah oyuncu kariyerde de kontrat olayı gleir de serbest kalma falan daha gerçekçi olur. YEminle online falan aramıyorum zaten arasamda kafama göre oyuncu bulamıyordum ultimate team falan bana göre değildi bu haliyle bile oyun güzel ancak özellikle yapay zeka ve oyunun güçsüz takıma biraz daha az avantaj verse.
    Bulkan hocam sağolun bu ilk mod araştırmaları zamanı çok yardımız oldu eyvallah tekrardan.

• Beyler ps4ten pcye geçtim bu 2.el forumunda bf4, fifa 16'lı hesaplar ucuzdan satılıyor nedeni nedir originden baktım fifanın fiyatı hala 60 euro.Bu nasıl oluyor?Bu işleri anlatabilecek kişiye şimdiden minnettarım.
  • Yapay zekanın boş boş top çevirmesinden bıktım

• heavyblitzer kullanıcısına yanıt
    Oyundan bir nebze keyif almanıza vesile olduysam ne mutlu hocam. İyi oyunlar.
  • Port Valdez P kullanıcısına yanıt
    Pcde piyasa konsola göre daha ucuz hocam normaldir. Origin her zaman pahalı satar, orası ölçü değildir. g2a gibi yerlerde bakarsanız fifa 16 origin key fiyatına misal, origine göre yarı yarıya ucuza sattığını görürsünüz. Hâliyle 2. el olunca fiyat daha da düşer.

Pcye geçerek iyi ettiniz. Online modlarda hileciler, ddos ile bağlantınızı kesenler & lag yapanlarla özgün bir deneyim yaşayabilirsiniz.
  • Fifayı falan online oynamam, bu momentum ve ea'in para makinesi bebe modu ultimate zımbırtısı yüzünden online'ı bıraktım.Moddingwayin yamalarını falan yapacağım merak ediyorum pcde yamalı güzel olur zannediyorum.Ps4'te bile öyle çok online oynamadım, bf4 son dönemde de division oynadım ama eski ps3 zamanındaki tadı alamıyorum onlineda.%90 single mod takılırım anlayacağın.

Pcde yine oynarız öyle sıfır olmaz tabi mesela yine bi bf4 oynarım ayrıca çıkarsa oyununa göre fps, tps vs.Harbiden origin steam vs engelleyemiyormu bu hileci andavalları?Öyle çok iddialı oyuncu falan değilim takılmaya, bir iki adam öldürmeye giriyorum girersem öyle millet gibi hayatımı bağlamam oyunlara o yaşı geçtik eskidendi, zaten yeterince stresimiz var bi de oyunlara mı stres yapacağız.Eğlenceme bakarım yani.Teşekkürler cevabın için de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Port Valdez -- 16 Nisan 2016; 17:00:29 >
    EA denen ahlâksız firma hileye kendi müsade ediyor hocam. Kasten önlem almıyor ki pcde önüne gelen kullanabilsin, oyunu da alıp desteklesin. Onlar da mutlu olsun biz de hesabı. Paradan başka birşeyi önemsemez bunlar. 100 kere de bi kullanıcıyı şikayet etseniz ilgilenmezler bile.

Aynen moddingway i güzelce kurun bakın keyfinize. Güzel demek az kalır harika oluyor oyun pcde modlarla. Bir ton eklenti yüklüyorsunuz, veritabanı (dattabase) değiştirmediğiniz takdirde orijinalliği bozmadğı gibi online dahi uyumlu olabiliyor. O derece güzel bir mod bu moddingway.
    Merhabalar hocam sizi ps forumundan göruyordum. Eğer offline tecrübe daha önemliyse sizin için yamaların sonu yok biraz da bir şeyler öğrenince kendi editlerinizle falan acayip deneyim yaşarsınız. Bazı ini dosyaları ile gameplaye müdahale bile edebiliyorsunuz tabii offline modda oynamak gerekiyor unutmayın. Size önerim moddingway arkasından soccergamingde cgserver var bir program deneyebilirsiniz, bunla beraber turnuvaların özel skorbordları kotiara denen bir elemanın stad çevirileri bunları sadece bir defa ekleyerek bile oyuna daha da dokunmadan offline keyfini çıkarabiliyorsunuz. Eğer gördüyseniz ya da daha önce fifayı pc de oynamışsanız falan belki biliyorsunuzdur, adamlar top toplayıcı çocuklardan hakem formalarına yedeklerin eşortmanlarına ve yeleklerine kadar acayip bir edit yapıyorlar. Bende konsoldan geçtim yani ps1 zamanindan beri konsol ve pcle haşır neşirim fakat 5 senedir pcyi açmamıştım genelde konsolda oyun oynuyordum. Bu pcde ki mod olayında sevdiğim bir oyunda olunca keyif katlanıyor kesinlikle. Benim muhabbet mod görmüş masum köylü. İyi oyunlar hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç sorma, ne çektirdi bize bu EA.Eski nesile geçiş yapıldığı zamanlar işte fifa 08 euro 2008 oyunları zamanı bu forumda herkes sallardı biz savunurduk burda konsol bölümünde.Herkes fifa 11'den sonra falan geçmeye başladı fifaya.Nextgene geçildiğinde EA'in eline geçirdiği muazzam güç ile oyun kalitesini sallamamaya, kullanıcıları sömürmeye başladı.Fifa 16 kırılmış olsa zaten korsandan yürürdüm bunlara orjinalden para kazandırmak koyuyor.
  • heavyblitzer kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim alınca/indirince oyunu bakacağım hepsine, belki pmden bi kaç bişey de sorarım sağolasın.
  • Arkadaşlar bu plusteammod yamasını kullanıpta dil soyalarını bana yollayabiliecek bir arkadaş var mı. Fifamodsun yaptığı yama. Evde olmadığımdan mobil internetle yamayı indirip almak imkanım yok gönderecek biri varsa çok makbule geçecek.
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.