Şimdi Ara

FIFA 16 [PC ANA KONU] (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.870
Cevap
20
Favori
72.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: patya

quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

quote:

Orijinalden alıntı: patya

quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Arkadaşlar selam. yeni aldığım PC'me FIFA 16 ile beraber iki adet Logitech F710 gamepad aldım. Fakat iki gamepad'i aynı anda taktığımda çakışma oluyor. Yani bir gamepad ile normal oynuyorken diğer gamepad ile oynarken oyunda normal pası hızlı atması gibi tuhaf olaylar oluyor. Tek gamepad ile kullanırken bir sorun yok. Nedeni ne olabilir anlayamıyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı? Lütfen yardım.

aynı gamepadler bendede var. Bende nadirde olsa şöyle oluyor: bazen tam çekmiyor mu nedir basıyorum geç işliyor veya adam farklı yone dogru sureklı kosu yapıyor. Bunuda şöyle çözum fark ettimki 2. kola uzatma aparatı takmak lazım. Onu taktım düzeldi. Nadirde lsa yine yapıyor fakat en çok çevrede cep telefonu felan varsa kafayı yıyor:)

aynı anda 2 gamepad kullanırken mi oluyor hocam? ve çözümü ikinci gamepad'ın bluetoot'unu uzatma kablosuna takarak mı çözdünüz?

aynen öyle kutunun içinden çıkan kabloyu taktım, biraz mesafeyi daralttım yani. Wireless modem felkan yakınsa oda etkiliyor olabilir. Telefonun etkiledigini fark ettim ama.

Teşekkür ederim hocam. Deneyeceğim. İkinci F710'un bluetoot'unu olabildiğince diğer porttaki bluetoot'tan uzak tutmaya çalışacağım. Normalde birisi gayet düzgün çalışırken diğer gamepad'in sadece pas'ı gereğinden fazla hızlı verme sorunu var. Bu da oynattırmıyor. Şu ana dek de çözümünü bulamadım. Dediğinizi deneyeceğim.

• Oyunu yıllardır PC de oynarım.5-6 ay boyunca ps4 te oynadım. Tekrar PC ye döndüğümde oyun çok ağır geldi. Sebebi de pcde kullandığım gamepad ve internet bağlantısı.

Logitech f710 u begenirdim ps4 deneyimime kadar.Fakat deadzone yönünden berbat bence.PC de dualshock ve Xbox kol kullanmadım.Merak ettigim konu bu.Ps4 kolu ile pcde oynayan arkadaşlar bir hantallik yaşıyor mu?Yoksa oyunu oynamayı bırakacağım tat vermiyor. Ps4 te analog ile yaptığın en ufak harekette tepki aliyorsun ve bu oyun keyfini katliyor.Fakat PC de öyle değil.

Bunda ayrıca internet bağlantısının da etkili olduğunu düşünüyorum.ps4te modeme iki oda uzakta kablosuz oynamama rağmen lag sorunu yasamadim. Fakat pcde lan bağlantı yapmama rağmen gecikmeler mevcut.Bundan 2-3 sene öncesine kadar durum böyle degildi.EA sunucu konusunda son yıllarda ps4 e daha çok önem vermiş belli ki.Bu iki problem yüzünden oyundan tamamen sogudum.

PC için wf710 koluna deadzone ayarı yapan oldu mu? Ps4 ve Xbox kolu ile oynayanlar deadzone konusunda ne dusunuyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan1913 -- 22 Mart 2016; 12:36:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hakan1913 H kullanıcısına yanıt
    bir hantallıkj seziyorum ama aasırı lag durumuyla karsılasmadım. Konsolların en büyük farkı zaten şu gamepadlerle olan uyumudur. Oyunlar o yuzden daha keyıflı hale geliyor. Fakat ben yıllardır pcde oynadıgım ıcın artık alıstımmı nedir pek bir sorun yaşamıyorum
  • Pc de ps3 koluyla oynuyorum zerre lag yok. Ps 1 den 4 e kadar hepsinde oyun oynamış biri olarak söylüyorum. Hatta yıllardır pc de kolla oyun nasıl der düşünürdüm tekrar pc olayına dönünce ps3 gamepad ile konsol da aynı şekilde oynadım oynuyorum. Zaten bende logitec f310 daki deadzone u görünce ps3 gamepade döndüm. DeadzOne yok hatta program ile denemesini yaptığımda da çok net görüyorum. Elinizden geliyorsa konsol gamepadlerini de deneyin pc de. Ben scp service denen bir program ile kablosuz şekilde oynuyorum 5 aydır. Zira konsol kullanırken de özellikle yarış oyunları ve fps ler derken deadzone orada önemlidir. Çoğu oyunda da ayar yapmadan oynuyoru neredeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyblitzer -- 23 Mart 2016; 2:13:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuna son gelen güncellemenin tarihini bilen var mı acaba? yaklaşık 10 gündür oynamamıştım. bugün oyuna bir girdim girmez olaydım. oyun inanılmaz hızlanmış. fut dışında bir mod oynamıyorum. eskiden dribblingle pek fazla hücum etmezdim. bu gece draftta neymar-messi ile rakipleri perişan ettim. ama eski düşük tempolu pas oyunumu özledim açıkçası.. ayarlarla ilgili olma şansı var mı?
  • origin id :MertKadir-TR-9

pro clubs ve coop oynamak ısteyen arkadslar eklesın
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyblitzer

Pc de ps3 koluyla oynuyorum zerre lag yok. Ps 1 den 4 e kadar hepsinde oyun oynamış biri olarak söylüyorum. Hatta yıllardır pc de kolla oyun nasıl der düşünürdüm tekrar pc olayına dönünce ps3 gamepad ile konsol da aynı şekilde oynadım oynuyorum. Zaten bende logitec f310 daki deadzone u görünce ps3 gamepade döndüm. DeadzOne yok hatta program ile denemesini yaptığımda da çok net görüyorum. Elinizden geliyorsa konsol gamepadlerini de deneyin pc de. Ben scp service denen bir program ile kablosuz şekilde oynuyorum 5 aydır. Zira konsol kullanırken de özellikle yarış oyunları ve fps ler derken deadzone orada önemlidir. Çoğu oyunda da ayar yapmadan oynuyoru neredeyse.

Deadzone nedir bendede f310 var , ne yapmaliyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Falsoluserttop F kullanıcısına yanıt
    Deadzone şöyle açıklayayım. Mesela analog da hareket ettirirken tabi hassas da elinizse hafif hafif hareket ettirin. Belli bir mesafeye kadar verdiğiniz komutu ya da arka triger tuşlarda mesela yarış oyunu ise gazı vermez. Aslında deadzone ile ilgili videolar daha açıklayıcı olur. Mesela fifa da analog sprint diye bir olay vardır. Ne kadar koşu tuşuna basarsan arka triggerlerde bassediyorum l2 r2 denen tuşlardan, o kadar hızlanır. Mesela bunu yapmak zorlaşıyor hemen hızlanır. Ya da sağ sol yaparken o ince dönüşleri yapmak zorlaşır gibi. Fakat dediğim gibi sözde açıklayamamış olabilirim youtube bakmakta yarar var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu en uyguna nereden alabilirim
  • arkadaşlar hesabı banlanan var mı 2 gün evvel benim hesabım banlanmış origin live help e bağlandım anlattım durumu ama henüz açılmadı bu periyod ne kadar sürer bilgisi olan var mı ?
  • chrizs07 C kullanıcısına yanıt
    Voidu.com dan alırsın en ucuz.Ben ilk çıktığı zamanlar aldım,kampanya 109 TL idi.Şimdi az daha pahalanmış ama yinede en ucuz ordadır fiyat kardeşim.
  • teşekkğrler cevap için forumdan 90 tlye aldım bir arkadaştan

oyun yükleniyor 1 saati kaldı. sradan analoglu snopy kol ile oynamak için bir ayar yapmak gerekecek mi ? Ps4 teki oynanış ile çok fark var mı ?
  • arkadaşlar elimde gamemaster analoglu kol var. fifa için ayarları en stabil nasıl yapabilirim program mı gerekecek ?
  • Fifa 16'lı origin hesabını satmayı düşünen varsa pm atabilir.
  • chrizs07 C kullanıcısına yanıt
    Rica ederim iyi oyunlar hayırlı olsun sanırsam oyun sadece bazı belirli markaların kollarını kabul ediyor(ör:logitech,xbox vb.) bildiğim kadarıyla sıradan marka analoglu kollar uyumsuz oluyor.Bende logitech f710 kol var,şu ana kadar kullandığım en iyi oyun kolu fazlasıyla memnunum tavsiye ederim. PS4 te hiç oynamadım oyunu.
  • allahını seven tactical da defans yapmayı öğretsin
  • Merhabalar arkadaşlar bende oyunu satın almak istiyorumda bir kaç sorum var. Oyunun online modu nasıldır. Online olarak yapabildiklerimiz neler.
  • Ben de orjinal fıfa 2016 oyunu var. İlk aldıgımda oyunu oynuyordum hatasız sekılde ama 1 aydan sonra oyun windows calişmagi durdurdu hatası vermeye basladı bu konu hakkında bılgısı olan var mı acaba ? bazı seyle denedım olmadı mesela yönetıcı olarak calıstırma, nvıdıa ayarları yuksek kalıteye getırme i belgelerımdekı fifa 2016 dosyasını sılme falan cogu seyı denedım ama bır türlü cözemedim.söyle bırseyde var oyuna sarjız gırdım mı oyunda atma falan olmuyor ama cok takılarak calsıyor ama calısıyor. bılgısı olan varsa yardımcı olursa sevınırım.
  • 16 Nisan'da Access'e geliyormuş oyun.
  • Merhabalar, arkadaşım FIFA'da daha iyi oynamak için 5 maddelik kısa bir video hazırladı. Umarım beğenirsiniz :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.