Bildirim
FIFA 16 [PC ANA KONU] (76. sayfa)
FSP Hydro GT PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W (HGT 850) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BLDMYJ22
10 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kardeş istersen logitech istersen xbox360 bu isteğe kalmış...Bir kaç program ile ds4 ile bile oynayabilirsiniz.(bluetoth ve ps kolları) ama dedım gıbı xbox360 ile guzel bir oynanış olabiliyor. -
XBOX 360 güzel bir deneyim sunuyor oynarken.. 1 sene 360 kullandıktan sonra xbox one gamepad i aldım 360 a göre çok daha iyi kullanım olarak, ama biraz tuzlu fiyatı 360 a göre -
xbox one live : BurcUmutSin , fifa 16 pro club arıyorum kendime davet eden varsa girerim. paslaşarak takım oyunu severim. fifa 95 den beri oynarım.. yaş 33 -
oyunda hile inanılmaz artmış twitter üzerinden yazdığım mesajların hiçbirine geri dönmüyor ea boşuna almış olduk yine oyunu. -
Merak ettiğim bir şey var; acaba spiker in kullandığı kelimeleri cümleleri toplu halde nereden bakabiliriz ? Resmi sitesinde baktım bu ve benzeri bilgi yok. -
Arkadaşlar 2.sıraya düşmüşüz oy kullanalım :)http://www.fifplay.com/fifa17-leagues-vote/ -
Hocam bu lag işini nasıl yapıyorlar ki? Teknik olarak mümkün gözükmüyor.
Ben de ilk zamanlar karşımdakinin internet bağlantısı yavaş,bu yüzden lag fazla sanıyordum. Zamanla oynadıkça işin içinde bir gariplik sezdim. Ben laglı oyunda iki pas üstüste yapamazken rakibim çok rahat oynuyordu. Pasım isabetli bile gitse rakip oyuncu,kontrolümdeki oyuncunun yanına ışınlanıyordu.
Lag yaşadığım hiçbir maçı kazanamadım. Onun üzerindedir.
Ea sports,bu durumun farkında değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar selam,
Yıllardır pes oynayan son 2 senedirde PC de pes myclub kasan biriyim siz fifa cılara bir sorum olacak.
PC üstünden fifa da ne gibi hileler var? Mesela PC Pes de ddos attack söz konusu. Rakip yenileceğini anlayınca lag başlatıyor ve %90 ihtimalle oyun öngörülemeyen koşullar var bu maç oynanamaz diyerek kapanıyor. Maç hükümsüz bitiyor oynanmamış sayıyor.
Önce olduğum ve kazanacağımın belli olduğu maçların 10tanesinden 3-4 ü bu şekilde bitiyor. Benzer hile fifa da da varmı acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: v1gor
Arkadaşlar selam,
Yıllardır pes oynayan son 2 senedirde PC de pes myclub kasan biriyim siz fifa cılara bir sorum olacak.
PC üstünden fifa da ne gibi hileler var? Mesela PC Pes de ddos attack söz konusu. Rakip yenileceğini anlayınca lag başlatıyor ve %90 ihtimalle oyun öngörülemeyen koşullar var bu maç oynanamaz diyerek kapanıyor. Maç hükümsüz bitiyor oynanmamış sayıyor.
Önce olduğum ve kazanacağımın belli olduğu maçların 10tanesinden 3-4 ü bu şekilde bitiyor. Benzer hile fifa da da varmı acaba?
Eski mesajlarda bir arkadaş sezonda hileci yok demişti. Sezon ise online modlarından biri. Takım seçip düz maç yapıyorsun. Hileciler ise Ultimate Team, Fut gibi modlardadır demişti. Ben Ultimate Team'de 2-3 maç yaptım hiç hileci gelmedi.
Sezon oynarken de oyunda yavaşlamalar falan oluyordu, oyun bir an yavaşlıyor ağır çekim misali adam gelip topu alıyordu.
-
Uzun bir aradan sonra arkadaşım ile ortak sezona giriş yaptık.Ama oyun aşırı hızlı geldi.Hadi diyecem 2 haftadır oynamıyoruz ondandır ama adam ayagında ne top tutabiliyor attıgım pas yerini buluyor.Sizde de aynı durum var mı ? Pesten daha hızlı olmuş gibi geldi bana -
Merhaba arkadaşlar. İçerisinde Fifa 11-13-15-16 olan origin hesabımı satıyorum. Fifa 16 Seasons 1.division'dayım. Ayrıca ultimate team için de ingiliz kadrosu kurmuştum duruyor öyle. Hiç vaktim olmadığı için oynayamıyorum malesef. İlgilenen arkadaşlar 50 liraya vericem hesabı. İyi oyunlar. -
Ben xbox kolunu da kullandım Logitech F710 kolunu da şu an kullanıyorum kardeşim.Sana şunu söyleyebilrim. Logitech in kolunun kalitesi Xbox ı 2 ye katlar. Eğer kol alacaksan tercihin rahatlıkla Logitech
ten yana olsun.Kullanan birisi olarak söylüyorum. -
Arkadaşlar Fifa 16 oyunu da , Online modları da 5 kuruş etmez. EA rakipsiz olunca bunu böyle yapmaya devam edecek.Firmaya mail atıyorsun hiçbir şekilde takibi geri
dönüşü yapılmıyor bile.Ben oyuna o kadar parayı niye veriyorum o zaman EA,sen müşterin olarak bana kaliteli hizmet sunamayacaksan. Niye oyununun fiyatı pes e göre 2
kat pahalı?Eğer oyunu orjinal almayı düşünen arkadaşlar varsa hiç para harcamayın paranıza yazık,birde oyunu oynarken ki girdiğiniz sinir stres ile kalıyorsunuz.Benden
tavsiye. -
Ne anlatmak istiyorsunuz şimdi siz? -
Kariyer oynarken yaklaşık 300 milyon avroluk bir transfer bütçem oluyor fakat sezon sonlanıp yeni sezon başlarken 100 milyon avro ile başlıyorum. Yani varsayılan bütçeyle başlıyorum. Bunun nedeni ne ola ki? -
Edit: yanlis konu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CLuB4R -- 6 Mart 2016; 22:12:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fifanında oyunu yapanında,sunanında Allah milyon kere belasını versin. Deli olmamak,sinir hastası olmamak mucize bu oyunla.
100 mbit fiber internetim var fakat oynadığım fifa16 online oyunlardan 10 tanesinin enaz 7-8 tanesi lagden ve ağır çekim rakiple boğuşmaktan başka birşeyle geçmiyor.
Ne hikmetse hep rakibim benden 1-2 adım önde,topa benden önce hamle yapabiliyor,benden önce alabiliyor ve benim 20 metre arkamdan gelip yetişip topu alıyor,ve ben kırmızıyı göze alıp sinirlenip adamı indirmeyi bile yapamıyorum.Çünki okadar ağırlaşıyorki oyun,adam kedi fareyle oynar gibi oynuyor resmen.Benim yarım kadar bile oyunu iyi oynayamayan zirzoplar,bu laglar sayesinde dalga geçer gibi oynuyor ve kazanıyor.
Bu kadar saçmalık olurmu yaa,sürekli laglı,sürekli ağır ekimde ve sürekli rakibinin 1-2 adım veya saniye gerisinde oyanırmı.
oyunu zaten ea nasıl isterse öyle oynuyorsun,adamlar resmen düdüklüyor herkesi,para kazanmak için seni gerektiğinde kazandırıyor,gerektiğinde kaybettiriyor.Rakiplerin hilelerini söylemiyorum bile,o zaten tam şerefsizlik,ona göz yuman ea nın yaptığ milyon kere daha şerefsizlik.
Bu oyuna küfür ettiğim kadar hiç bir şeye küfretmedim,ne yazıkki alternatifi yok ve bağımlılık bile yapabiliyor,küfrede küfrede yinede tamamen bırakamıyorsun.
Net olarak şunu yazmak istiyorum:
BU OYUNU BU ŞEKİLDE YAPANIN,BÖYLE OYNANMASINA GÖZ YUMANIN,OYUNDA KARŞISINDAKİNE ZERRE SAYGI DUYMADAN,KENDİ EGOSUNUN TATMİNİ İÇİN RAKİBİNE OLMADIK İŞLER YAPANIN,HİLE HURDA İLE OYNAYANIN,BU HİLE HURDAYA GÖZ YUMANIN GELMİŞİNİ,GEÇMİŞİNİ,SÜLALESİNİ,7 CEDDİNİ,ANASINI AVRADINI.........
lanet olsun böyle oyuna,birdaha asla yanına yaklaşmam fifa serisine.
No:. bütün bu şerefsizlikler online oyunla alakalı,yoksa oyunu ofline 2 kişi aynı makineden oynamak çok zevkli.Bu konuda en ufak lafım olmaz,ama bu oyunu alanların çoğu online oyun kısmı için alıyordur,enazından ben öyle.
-
Fifa 15 - Fifa 16 Ultimate Team'de oynarken Futbolcu tarihleri 01.01.1970 olarak gözüküyor. Bunun çözümü nedir? -
Dun Fifa 16 aldım.
Fifa 15 'de ortalamanın biraz üstünde bir oyuncuydum,çok mütavazi bir kadro ile div 2-3 'e kadar gelmiştim.
Fakat Fifa 16 'da neyin değiştiğini anlamadım,ya da ben oynamayı unuttum.Şöyle ki , ben hep kanatlardan gelir içeriye girerim veya orta açarım ,Fifa16 'da ise ne kanatlardan içeri girebiliyorum rahatça ne de ortalarım isabetli?Neler değişti şu oyunda birileri özet geçebilir mi ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X