Şimdi Ara

FIFA 16 [PC ANA KONU] (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.870
Cevap
20
Favori
72.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ThreePeatLAL

eh beklemekte fayda var..

yoksa direkt refund hiç oynamaya bulaşmadan

aslında maksimum 48 saat filan da demişler yani beklemekte lazım sanırım 3 gün olursa bir anormallik var demektir ? acaba başka originden alan varmı böyle uzun süren filan ?
  • işte ben öyle bi aptallık yaptım.sonra sinirlenip iptal ettim

ama bilmiyorum playstore'dan alsam mı :)
  • Oyunu vpn ile satın aldım parayı da çekmiş hesabımdan ama oyun yok.

We’re processing your order and still need some time to deliver your game.

We process most orders within 24 hours. In order to protect our customers, we sometimes require additional verification and it can take up to 48 hours to complete an order.

böyle bi saçmalığı da ilk kez görüyorum.
  • İyide şu anda 23 euro görünüyor bizim store da ben mi yanlış yere bakıyorum baya baya 72 liraya geliyor. Playstore nasıl daha uygun oluyor. Kaçırdığım bir nokta mı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyblitzer -- 5 Şubat 2016; 16:22:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton Senna

Oyunu vpn ile satın aldım parayı da çekmiş hesabımdan ama oyun yok.

We’re processing your order and still need some time to deliver your game.

We process most orders within 24 hours. In order to protect our customers, we sometimes require additional verification and it can take up to 48 hours to complete an order.

böyle bi saçmalığı da ilk kez görüyorum.

Benle aynı durumdasın şu an hocam şanslıysan 24 saat içinde oyunu eklerler eğer değilsen benim gibi 36 saattir filan beklersin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LuxAeternaFB kullanıcısına yanıt
    Hemen iade edeceklerini bilsem iade edicem ama o süreci beklemektense oyun hesaba eklenir umuduyla bekliyorum.

Siz de mi proxy ile meksikadan aldınız ?
  • quote:

Hemen iade edeceklerini bilsem iade edicem ama o süreci beklemektense oyun hesaba eklenir umuduyla bekliyorum.

Siz de mi proxy ile meksikadan aldınız ?

Hemen iade ediyorlar aslında şöyle ben oyun ilk çıktığı Zaman'lar da almıştım forumda konu açmıştım hatta ama saçma sapan korkulardan dolayı geri iade ye filan bastım processing yazısını görünce ve sanırım 3 gün oldu olmadı tüm işlemler tamamlandı önce oyun geldi refunda basınca bir gün filan durdu kütüphane de bende o süre içinde oynsdım tabi :) sonra onlar Parayı geri iade ettikten sonra oyunu da çektiler tabi.

Şimdi ise origin indirimini görünce aldım 24 Euro olmuş yakışık 78 tl filan. Dün sabah 11 de aldım hala processing yazıyor. Aslında refund filan uğraşmayın bence hazır failed filan hatası almadan Meksika dan almışsınız bekleyin derim parayı da çektiklerine göre oyunu eklerler ama olurda 2 gün filan geçer hala eklemezler ise refund yapın. Ben yarın 12 ye kadar bekleyeceğim yarın 2. Gün oluyor artık çünkü. Olmazsa refund yapacağım artık. Aslında benim sorunum para iadesi değil onu yapıyorlar ama o zamana kadar indirim biterse o yüzden refund filan yapmak istemiyorum bir an önce oyunu eklesinler oynayayım istiyorum

Baya ilginç bi durum ilk kez denk geldim ve oyundan soğuttu ama bekleyeceğim. Bilgiler için teşekkür ederim :)
  • quote:

Baya ilginç bi durum ilk kez denk geldim ve oyundan soğuttu ama bekleyeceğim. Bilgiler için teşekkür ederim :)

Aslında originden soğutuyor oyundan değil ben burada ki bir çok kişinin aksine oyunun o kadar da vasat olduğunu düşünmüyorum oynanış güzel grafikler güzel ve artık pes kadar kaliteli yamalar da yapılıyor fifa için.. Ben çok online oynamayı seven biri değilim kariyer modu daha çok kullanırım moddingwayin kaliteli yaması var Avrupa ligi şampiyonlar ligi her şeyi eklemişler Türkiye de fifamods var yani oyundan şikayetim pek yok inşallah yarına kadar processing yazısı completed olur da 78 tl ye fifa 16 sahibi olmuş olurum :)

• Arkadaşlar FUT 16da iki kişi nasıl oynanıyor? Arkadaş kendi evinde ben kendi evimde oynamak istiyoruz ama bulamadık bir türlü. Oysaki ben normalde oynarken aynı takımda olan kişilerle maç yapıyorum. Ama kendim için bulamadım.
  • quote:

Yaklaşık 40 dakika önce completed oldu işlem algılaması demek ki uzun sürebiliyormuş ama sonunda mutlaka completed oluyor tavsiyem siz de 30 saat filan mühlet verin :)

moddingway yaması orjinal oyunda da oluyor mu. Banlama vs olmasın sonra diye soruyorum.
  • heavyblitzer kullanıcısına yanıt
    Oluyor hocam. Yamada farklı bir veritabanı ( database ) seçmediğiniz sürece diğer tüm özellikleri sorunsuz kullanabilirsiniz.
    Kariyer, turnuva, veritabanı, oynanış (cl.ini) vb. yani oyunun yapısını değiştirenler hariç her türlü görsel eklentiler orijinal uyumludur, sıkıntı olmaz.
  • iyi forumlar...

pro clubs kariyeri silinme durumunu benden başka yaşayan var mı ? bu konuda bilgisi olan varmı ?

durduk yere neden silinir anlamadım...

sadece plus team patch yüklemiştim ama bu yüzden EA silmiş olamaz herhalde ?

bu konuda bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi ?
  • Arkadaşlar bir sorunum var yardımcı olabilirseniz çok sevinicem.

Oyunu dün satın aldım, bugün ilk maçımı yapıyorum. Bir süre oynadıktan sonra oyunun sesi gidiyo birden, ama kontroller çalışıyo, alt+tab yapınca düzeliyo.

Bu sorunla karşılaşan birileri varsa lütfen yardımcı olsun.
  • Şaşkınspor kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen tam ekran oynamadığın için oluyor. ALT+ENTER bas.
  • 3xtra kullanıcısına yanıt
    Yok dostum saol hallettim dün gece, yinede yardımcı olmaya çalıştın için teşekkürler.
  • Bu oyuna nasıl tahammül edip oynuyorsunuz ya helal olsun. Ben 2. maçdan sonra kapatıyorum, oyun lag'dan oynanmıyor bile.
  • Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Online sezon oynarken eğer bende lag yoksa rakibimde de lag olmuyor değil mi? Bende olmayıp onda olma şansı var mı?

Edit: Ve bir şey daha, hile yapanları nasıl anlayabiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayRealist -- 8 Şubat 2016; 0:59:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayRealist

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Online sezon oynarken eğer bende lag yoksa rakibimde de lag olmuyor değil mi? Bende olmayıp onda olma şansı var mı?

Edit: Ve bir şey daha, hile yapanları nasıl anlayabiliriz?

https://www.easports. com/fifa/game-data/stats/"""""""""""/fifa16-pc/futSeasons

Hileci olup olmadığını anlamak için rakibin origin nickini """""""" yerine nickini yazarsanız, rakibin son 10 maçını görebilirsiniz. Son 10 maçın topla oynama yüzdesini, şut ve skora bakarsanız rahatlıkla hileci olup olmadığını anlayabilirsiniz.

Bu taktik ile 1-2 aydır hileci ile karşılaşmıyorum, hileci olduğundan şüphelendiğim kişinin maçına girmeden direk taktik ayarlama ekranında çıkıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-197DACAA4 -- 8 Şubat 2016; 1:15:29 >

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.