Şimdi Ara

FIFA 16 [PC ANA KONU] (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.870
Cevap
20
Favori
72.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: John Teller

quote:

Orijinalden alıntı: BayRealist

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Online sezon oynarken eğer bende lag yoksa rakibimde de lag olmuyor değil mi? Bende olmayıp onda olma şansı var mı?

Edit: Ve bir şey daha, hile yapanları nasıl anlayabiliriz?

https://www.easports. com/fifa/game-data/stats/"""""""""""/fifa16-pc/futSeasons

Hileci olup olmadığını anlamak için rakibin origin nickini """""""" yerine nickini yazarsanız, rakibin son 10 maçını görebilirsiniz. Son 10 maçın topla oynama yüzdesini, şut ve skora bakarsanız rahatlıkla hileci olup olmadığını anlayabilirsiniz.

Bu taktik ile 1-2 aydır hileci ile karşılaşmıyorum, hileci olduğundan şüphelendiğim kişinin maçına girmeden direk taktik ayarlama ekranında çıkıyorum

Cevabın için teşekkür ederim ama sormak istediğim o değildi. Oyunu oynarken hileci kardeş ne avantaj sağlıyor kendine? oyuncu güçlerini fullemek dışında başka bir şey yapabiliyor mu? (oyunu yavaşlatmak gibi )

Peki online sezon oynarken bende lag olmaması rakibimde de olmaması anlamına mı geliyor?

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Online sezon oynarken eğer bende lag yoksa rakibimde de lag olmuyor değil mi? Bende olmayıp onda olma şansı var mı?

Hileci olup olmadığını anlamak için rakibin origin nickini """""""" yerine nickini yazarsanız, rakibin son 10 maçını görebilirsiniz. Son 10 maçın topla oynama yüzdesini, şut ve skora bakarsanız rahatlıkla hileci olup olmadığını anlayabilirsiniz.

Bu taktik ile 1-2 aydır hileci ile karşılaşmıyorum, hileci olduğundan şüphelendiğim kişinin maçına girmeden direk taktik ayarlama ekranında çıkıyorum

Cevabın için teşekkür ederim ama sormak istediğim o değildi. Oyunu oynarken hileci kardeş ne avantaj sağlıyor kendine? oyuncu güçlerini fullemek dışında başka bir şey yapabiliyor mu? (oyunu yavaşlatmak gibi )

Peki online sezon oynarken bende lag olmaması rakibimde de olmaması anlamına mı geliyor?

Hileciler oyuncuların gücünü 99 yapabiliyor, takımındaki oyuncuların gücünü düşürebiliyor, maç başlar başlamaz bir tuş ile maçı kazanabiliyor, seni oyundan atıp ana menüye atabiliyor, oyunu yavaşlatabiliyor.

Benim bildiğim kadarıyla eğer rakibinde lag varsa sende de olur, eğer sende lag varsa rakipte de olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hileciler oyuncuların gücünü 99 yapabiliyor, takımındaki oyuncuların gücünü düşürebiliyor, maç başlar başlamaz bir tuş ile maçı kazanabiliyor, seni oyundan atıp ana menüye atabiliyor, oyunu yavaşlatabiliyor.

Benim bildiğim kadarıyla eğer rakibinde lag varsa sende de olur, eğer sende lag varsa rakipte de olur.

Teşekkür ederim cevaplarınız için.

• Sadece plus team dediğiniz yama, oldukça geniş kapsamlı bir çalışma hocam. O yüzden mi silinmiştir bilinmez ama siz yine de temiz yedeğiniz varsa tekrar bir kurulum yapın ya da originden oyuna sağ tıklayıp repair install yapın bir deneyin. Her zaman yedekli çalışın, temiz fifa yedeğiniz bulunsun. Yama aktifken online moda geçmeyi unutmuş da olabilirsiniz. Mod seçicide bir sürü özellik var, oyuna da yapısını değiştirecek yönde birçok eklenti yüklüyor bu yama. Eğer mod seçiciyi doğru kullanmazsanız / yamayı doğru yüklemezseniz bu gibi hatalarla karşılaşma ihtimaliniz yüksek.

Aynı pcde 1den fazla fifa kurup oynayabilirsiniz. Yamayla oynayacağınız zaman başka bir bölüme kurduğunuz yerden girin oyuna, originden de Offline moda geçin girmeden önce bu önemli.
    Online oynayacağınız zaman temiz kurulumdaki yerden girip oynayın, yama yükleyip bir de online özelliklere girerseniz sıkıntı çıkma ihtimali yüksek.
    Her yama sorun çıkarır diye algılanmasın bu cümlem. Yamasına göre, kullanıcının eksik / hatalı yüklemesine göre de değişir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bulkan

Sadece plus team dediğiniz yama, oldukça geniş kapsamlı bir çalışma hocam. O yüzden mi silinmiştir bilinmez ama siz yine de temiz yedeğiniz varsa tekrar bir kurulum yapın ya da originden oyuna sağ tıklayıp repair install yapın bir deneyin. Her zaman yedekli çalışın, temiz fifa yedeğiniz bulunsun. Yama aktifken online moda geçmeyi unutmuş da olabilirsiniz. Mod seçicide bir sürü özellik var, oyuna da yapısını değiştirecek yönde birçok eklenti yüklüyor bu yama. Eğer mod seçiciyi doğru kullanmazsanız / yamayı doğru yüklemezseniz bu gibi hatalarla karşılaşma ihtimaliniz yüksek.

Aynı pcde 1den fazla fifa kurup oynayabilirsiniz. Yamayla oynayacağınız zaman başka bir bölüme kurduğunuz yerden girin oyuna, originden de Offline moda geçin girmeden önce bu önemli.
    Online oynayacağınız zaman temiz kurulumdaki yerden girip oynayın, yama yükleyip bir de online özelliklere girerseniz sıkıntı çıkma ihtimali yüksek.
    Her yama sorun çıkarır diye algılanmasın bu cümlem. Yamasına göre, kullanıcının eksik / hatalı yüklemesine göre de değişir.

yama şu an yüklü değil... ve hala pro club kariyerim yok... repair yaptım malesef olmadı...

sıfırdan indirmek şu an zulum malum akk bitti...

sıfırdan indirip kursam bile sanmıyorum pro club geri geliceğini..

ultimate team olduğu gibi duruyor ama pro club silinmiş işin ilginç tarafı bu..

• merhaba arkadaşlar benimde saçma bir sorunum var pc de online yada ofline oyarken lag varmış gibi nasıl anlatıyım kamera oyuncuları takip ederken bile bazen zorlanıyor. oyuncu tepkileri yavaşladı garip bir problem. oyunu tekrar indirdim kurdum format attım herşeyi denedim aynı. donanım olarak bilgisayarımda yeterli i7 işlemcili vs.
    fakat şu sorunu bi türlü çözemedim. bundan 1-2 ay önceye kadar hiç bir sorun yoktu gayet güzel oynuyordum fakat son 1 aydır oyun saçmaladı. bu problemi yaşayan var mı?
  • O zaman sorun oyundan kaynaklıdır hocam, sizden değil. İlk çıktığından beri pro club ilerlemesinin silinmesi gibi buglar vardı. Updateler ile düzelti diyorlardı, demek ki hâlâ devam ediyormuş.
    İngilizceniz varsa help.ea.com a bağlanıp canlı destekten yardım almayı deneyebilirsiniz. Pek sonuç alacağınızı sanmam ama denemekte fayda var. Update gelmesini beklemeniz gerekecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulkan

O zaman sorun oyundan kaynaklıdır hocam, sizden değil. İlk çıktığından beri pro club ilerlemesinin silinmesi gibi buglar vardı. Updateler ile düzelti diyorlardı, demek ki hâlâ devam ediyormuş.
    İngilizceniz varsa help.ea.com a bağlanıp canlı destekten yardım almayı deneyebilirsiniz. Pek sonuç alacağınızı sanmam ama denemekte fayda var. Update gelmesini beklemeniz gerekecek.

Canlı destekle görüştüm önceden ama inşallah maşallah diyip geçiştirdiler.. olan benım karıyere oldu..

fifayı sevmesem yıllardır fifa yı oynamıyo olmasam bi daha bulaşmam derdım ama futbol oyunlarından bı tek fifa sarıyor pes sarmıyor malesef....

fifa 17 çıktığında da indirimdeyken alırım böyle devam eder döngü...

keşke fifayı unuturucak başka rakip olsada ona bağlı olmasaydık...

• Aynen keşke daha güçlü, alternatifli bir rekabet olsa her türlü bize yarardı. Mecburen bu sorunun düzelmesi için update bekleyeceksiniz. Düzeleceğinin garantisi de yok. EA de live chatte anca karşısındakini aptal yerine koymasını bilir, kendi oyunlarında hata olduğunu kabullenmek istemezler. Oraya bilgisiz elemanları koyarlar. Bu sene değil ama önceki senelerde, skype arayıp sesli görüşmek dahil saatlerce günlerce sorunlarıma çözüm aradığımı bilirim.

Ben de yıllardır pcde fifayı alıp desteklerim. Bu ve benzeri sorunlardan insanların ne kadar muzdarip olduğunu gördüm özellikle pcde sorunlar, hatalar, buglar çok daha fazla. Hile olayını zaten anlatmaya gerek yok. 16yı almadım, pas geçtim bu sebeplerden dolayı. Sanırım pcye fifa alma gibi bir hata daha yapmayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: impiousgoat

merhaba arkadaşlar benimde saçma bir sorunum var pc de online yada ofline oyarken lag varmış gibi nasıl anlatıyım kamera oyuncuları takip ederken bile bazen zorlanıyor. oyuncu tepkileri yavaşladı garip bir problem. oyunu tekrar indirdim kurdum format attım herşeyi denedim aynı. donanım olarak bilgisayarımda yeterli i7 işlemcili vs.
    fakat şu sorunu bi türlü çözemedim. bundan 1-2 ay önceye kadar hiç bir sorun yoktu gayet güzel oynuyordum fakat son 1 aydır oyun saçmaladı. bu problemi yaşayan var mı?

Bu oyuna nasıl tahammül edip oynuyorsunuz ya helal olsun. Ben 2. maçdan sonra kapatıyorum, oyun lag'dan oynanmıyor bile.
    0 | |
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sahnal

quote:

Orijinalden alıntı: impiousgoat

merhaba arkadaşlar benimde saçma bir sorunum var pc de online yada ofline oyarken lag varmış gibi nasıl anlatıyım kamera oyuncuları takip ederken bile bazen zorlanıyor. oyuncu tepkileri yavaşladı garip bir problem. oyunu tekrar indirdim kurdum format attım herşeyi denedim aynı. donanım olarak bilgisayarımda yeterli i7 işlemcili vs.

Bu oyuna nasıl tahammül edip oynuyorsunuz ya helal olsun. Ben 2. maçdan sonra kapatıyorum, oyun lag'dan oynanmıyor bile.
    0 | |

gerçekten tahammül edemiyorum ama şu oyunun verdiği tadı verecek alternatif yok :) ea pc de epey sorunlu. pc de sürekli sıkıntı yaşıyorum. ps4 satmakla en büyük hatayı ettim. inan tek keyif aldığım oyun buydu sapıtana kadar.

• oyunun pc optimizasyonu cidden kötü, ara sıra kasmalar oluyor yüksek donanımlı sistemimde bile. çıktığından beri oynuyorum her güncellemede geriye gidiyor oyun.
  • offline oynarken oyun son derece akıcıyken online modda aşırı kasma oluyor ve çekilmez hale geliyor oyun sebebi nedir ?
  • Burada çok ciddi yerden yere vuranlar olmuştu alırken çok karamsardım ancak 3-4 gündür oynuyorum inanın bana Burada çizilen bir tablo kadar karamsar bir oyun görmedim. UT oynamıyorum belki ondandır ama online sezon yapıyorum 3 gündür hep güzel rakipler geliyor 5 maç filan da kaybettim hepsinden de zevk aldım kaybederken evet haklı olabilirsiniz momentum yok demiyorum hileciler yok demiyorum ama bu kadar yerden yere vurulacak yama değilmiş. Biraz online maça doyduktan sonra fifamods v2 çıkmasını bekliyorum sonra artık kariyer yaparım ptt ligli gerçekçi skorboardlı filan güzel oyun Cidde'n

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar FİFA 16 kimisine göre momentum kimisine göre hileci doludur. Hileciler var yaptıkları hile lag hilesi çok fazla ping atarak rakip ip'ye sistemini ağırlaştırma. Kaldı ki bu bir oyun ve daha ne olabilir ki aslında kurgusu basit bir kaç el kabiliyeti ve oyunda gerçek hayatta olduğu gibi ofsayt olmadan araya kaçan toplar gol pozisyonuna sokmalar var bu oyunda tecrübeli arkadaşlar bilecektir. LT ve RT tuşlarını doğru zamanında kullanmak hem rakibe çalım atarken hemde özellikle LT tuşuyla yanından geçen topu kapmak araya atılan topları kapmakta çok etkilidir. Bir kaç deneme ile yenile yenile öğrenilecek bir oyundur. Ancak sürekli galibiyet serisi alan birisi olduktan sonra sistem ister istemez seni zorlayıcı hareketlerde bulunuyor (direkten dönme,boş kaleye kaçırma, bir maç önce yaptığını sonradan yapamama vb.) anladığın ve kaybettiğn zaman sistemden çık oyunu kapat bir kaç kafanı dağıt vb.. sonra tekrar gel sakinleş başla tekrar emin ol çok daha verimli olacaktır. Ben şahsen yıllardı böyle yapıyorum. Ve şunu söylemek isterim arkadaşlar kaldı ki bu bir oyun fifa tarihinin zevkli keyifli bir oyunu olarak devam edicek keyif verici FİFA 'dır başka bir şey aramayın . Oyunu güzelleştirmek için ise moddingway mod olayını bilirsiniz ordan dosyaları indirip yama tarzı (kutuphanesi çok kötü PC için söylüyorum) bir şey yapıp oyuncuların ve oyun mekaniğinin face,kits.boots,balls,adboards vb özelliklerini değiştirebilirsiniz. Sadece biraz araştırın. Bu dediklerim season oynayan arkaşlara. UT oynayanlar zaten oyunun keyfini bilir. Oyun sen ne istersen gamepad ile hangi tuş kombinasyonunu yapmak istersen onu verir.

• En ucuz nereden nasıl alabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: v3nom

Evet arkadaşlar FİFA 16 kimisine göre momentum kimisine göre hileci doludur. Hileciler var yaptıkları hile lag hilesi çok fazla ping atarak rakip ip'ye sistemini ağırlaştırma. Kaldı ki bu bir oyun ve daha ne olabilir ki aslında kurgusu basit bir kaç el kabiliyeti ve oyunda gerçek hayatta olduğu gibi ofsayt olmadan araya kaçan toplar gol pozisyonuna sokmalar var bu oyunda tecrübeli arkadaşlar bilecektir. LT ve RT tuşlarını doğru zamanında kullanmak hem rakibe çalım atarken hemde özellikle LT tuşuyla yanından geçen topu kapmak araya atılan topları kapmakta çok etkilidir. Bir kaç deneme ile yenile yenile öğrenilecek bir oyundur. Ancak sürekli galibiyet serisi alan birisi olduktan sonra sistem ister istemez seni zorlayıcı hareketlerde bulunuyor (direkten dönme,boş kaleye kaçırma, bir maç önce yaptığını sonradan yapamama vb.) anladığın ve kaybettiğn zaman sistemden çık oyunu kapat bir kaç kafanı dağıt vb.. sonra tekrar gel sakinleş başla tekrar emin ol çok daha verimli olacaktır. Ben şahsen yıllardı böyle yapıyorum. Ve şunu söylemek isterim arkadaşlar kaldı ki bu bir oyun fifa tarihinin zevkli keyifli bir oyunu olarak devam edicek keyif verici FİFA 'dır başka bir şey aramayın . Oyunu güzelleştirmek için ise moddingway mod olayını bilirsiniz ordan dosyaları indirip yama tarzı (kutuphanesi çok kötü PC için söylüyorum) bir şey yapıp oyuncuların ve oyun mekaniğinin face,kits.boots,balls,adboards vb özelliklerini değiştirebilirsiniz. Sadece biraz araştırın. Bu dediklerim season oynayan arkaşlara. UT oynayanlar zaten oyunun keyfini bilir. Oyun sen ne istersen gamepad ile hangi tuş kombinasyonunu yapmak istersen onu verir.

Sondan bir onceki macimda(sezon) 4 topum direkten dondu(tamamen sacmalik yani) bir de top tam bana geciyorken kendi kalecim kendi kendine penalti yaptirdi ve kaleci toptan uzaktaydi zaten ama sansa kurtardim. Sonuc 2-1 yenildim. Momentum denen daniska kelimenin tam anlamiya sacmalik. Bazen benim tarafimda da oluyor momentum ve hic zevk almiyorum cunku rakip caresizce cirpiniyor bildigin karsinda ama seninle alakasi yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: weneorn

quote:

Evet arkadaşlar FİFA 16 kimisine göre momentum kimisine göre hileci doludur. Hileciler var yaptıkları hile lag hilesi çok fazla ping atarak rakip ip'ye sistemini ağırlaştırma. Kaldı ki bu bir oyun ve daha ne olabilir ki aslında kurgusu basit bir kaç el kabiliyeti ve oyunda gerçek hayatta olduğu gibi ofsayt olmadan araya kaçan toplar gol pozisyonuna sokmalar var bu oyunda tecrübeli arkadaşlar bilecektir. LT ve RT tuşlarını doğru zamanında kullanmak hem rakibe çalım atarken hemde özellikle LT tuşuyla yanından geçen topu kapmak araya atılan topları kapmakta çok etkilidir. Bir kaç deneme ile yenile yenile öğrenilecek bir oyundur. Ancak sürekli galibiyet serisi alan birisi olduktan sonra sistem ister istemez seni zorlayıcı hareketlerde bulunuyor (direkten dönme,boş kaleye kaçırma, bir maç önce yaptığını sonradan yapamama vb.) anladığın ve kaybettiğn zaman sistemden çık oyunu kapat bir kaç kafanı dağıt vb.. sonra tekrar gel sakinleş başla tekrar emin ol çok daha verimli olacaktır. Ben şahsen yıllardı böyle yapıyorum. Ve şunu söylemek isterim arkadaşlar kaldı ki bu bir oyun fifa tarihinin zevkli keyifli bir oyunu olarak devam edicek keyif verici FİFA 'dır başka bir şey aramayın . Oyunu güzelleştirmek için ise moddingway mod olayını bilirsiniz ordan dosyaları indirip yama tarzı (kutuphanesi çok kötü PC için söylüyorum) bir şey yapıp oyuncuların ve oyun mekaniğinin face,kits.boots,balls,adboards vb özelliklerini değiştirebilirsiniz. Sadece biraz araştırın. Bu dediklerim season oynayan arkaşlara. UT oynayanlar zaten oyunun keyfini bilir. Oyun sen ne istersen gamepad ile hangi tuş kombinasyonunu yapmak istersen onu verir.

Sondan bir onceki macimda(sezon) 4 topum direkten dondu(tamamen sacmalik yani) bir de top tam bana geciyorken kendi kalecim kendi kendine penalti yaptirdi ve kaleci toptan uzaktaydi zaten ama sansa kurtardim. Sonuc 2-1 yenildim. Momentum denen daniska kelimenin tam anlamiya sacmalik. Bazen benim tarafimda da oluyor momentum ve hic zevk almiyorum cunku rakip caresizce cirpiniyor bildigin karsinda ama seninle alakasi yok...

Oyunun en zevkli yanlarından biridir momentum. Senin takım kötü mü oynuyor? O halde savunma oynama zamanı. Baktın momentum bana işliyor o zaman saldırıya geçersin. Anlamsız gol yemelerin futbolun tadında var hocam. Bırakında olsun bence eğlence katıyor.

• quote:

Bende diyorum bu seri galibiyetlerden sonra niye saçma saçma oynayan birine saçma goller yiyip yeniliyorum. Olmamış bu hakikaten. Böyle rezillik olur mu arkadaş? İstediğim kadar galibiyet alırım sen bana onu sunacaksın, böyle küçük hilelerle insanları soğutuyorlar oyundan.

• FIFA 16 PC'yi en iyi XBOX 360 Joystickle mi oynayabiliriz bilen cevap verebilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.