Şimdi Ara

FIFA 16 [PC ANA KONU] (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.870
Cevap
20
Favori
72.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fifa 16 yı originden aldım ve iade etmeyi düşünüyorum ne dersiniz? saçma sapan işler mi oluyor bana mı denk geldi. yama vs ile de düzelmez gibi.
  • originde 24€ fiyat var daha ucuza alınabilinirmi yoksa buradan almamıönerrmisiniz, online oynamak için alacağım, online modda sıkıntılar varsa belirtiniz

cemil ne gibi sıkıntılar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemil&mustafa

fifa 16 yı originden aldım ve iade etmeyi düşünüyorum ne dersiniz? saçma sapan işler mi oluyor bana mı denk geldi. yama vs ile de düzelmez gibi.

ne gibi sıkıntı va bende originden almayı düşünüyorum 23.99€ fiyat vermişler daha ucuza bulamayız sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambursman

originde 24€ fiyat var daha ucuza alınabilinirmi yoksa buradan almamıönerrmisiniz, online oynamak için alacağım, online modda sıkıntılar varsa belirtiniz

Hileciler genellikle Ultimate team'de bulunuyor, UT division 1'de hileci çok var ama diğer divisionlarda fazla hileci bulunmuyor. 3 Oyun modu var

Ultimate team: Bu modda 300'e yakın maç yapmışımdır, toplamda 35-40 hileci gelmiştir karşıma. Son haftalardır oyuna girmeden önce( Taktik ekranında size 30 saniye süre veriyor, rakipin takım ismini ve origin ismini görebiliyoruz. bu ekranda isterseniz oyundan çıkabilirsiniz) internetten rakip oyuncunun nickini aratarak, son 10 maçın skoruna ve istatistiklerine bakıyorum, rahatlıkla hile olup olmadığı anlaşılıyor. Hileciyse çıkıp tekrardan rakip aratıyorum. Bu taktikle son haftalardır hatta son 1 aydır hileci ile karşılasmadım.

Ultimate team'in içinde bulunan fut draft modunda hileci kaynıyor, 4 maç üzerinden yapılan turnuva, paket ödüllü. Haliyle iyi ödül olunca hileciler durmadan bu modda. Oynamasanızda olur bu modu

Season modunda hiç hileci yok, rahat 40-50 maç yapmışımdır hiç hileci denk gelmedi.

Pro club modunda da hileci yok.

Aşağı yukarı herşeyi anlattım, alıp almamak size kalmış

• adam zık zak çizerek gelip gol atıyo. hiçbirşey yapamıyorsun. ceza sahası içinde girdiğinde iş bitmiş oluyo zaten. sert savunma yaparsan faul ve penaltı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambursman

originde 24€ fiyat var daha ucuza alınabilinirmi yoksa buradan almamıönerrmisiniz, online oynamak için alacağım, online modda sıkıntılar varsa belirtiniz

Hocam bende biraz önce Enpara banka kartımla ödeme yapmak istedim hata verdi sonra paypal kullanmak zorunda kaldım. Şuan iniyor 24 euro altında piyasada daha ucuza bulamam gibi geldi bana da. İlk defa bir futbol oyununu orijinal satın alıyorum. Kuzenim steam'den pes 16 alınca oynadık sonuç hüsrandı demo'dan sonra fifa daha çok çıtayı yükseltmiş geldi bana.

Buradan takip edebilirsiniz fiyat oranlarını. En Ucuz FIFA 16 CD Key [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eak101 -- 4 Şubat 2016; 4:01:20 >

• GameFace kullanabilen oldu mu ?
  • Herkese Merhaba,

Playstore'dan aldığım Fifa 15'i nasıl elden çıkartabilirim ? Yani ücreti karşılığında satmak istiyorum ne yapmalıyım ?
  • rambursman kullanıcısına yanıt
    Alınabilir Meksika üzerinden 16 Dolara alabilirsiniz ben arkadaşıma ALdim dün itibariyle .
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarBeyazi_M

Alınabilir Meksika üzerinden 16 Dolara alabilirsiniz ben arkadaşıma ALdim dün itibariyle .

hocam alım işlemini biraz daha detaylı yazarsanız güzel olur bende almayı düşünüyorum. Birde dil seçeneği türkçe olabiliyomu meksikadan alındığında ?
  • T-mac3 kullanıcısına yanıt
    kesinkle herhangi bir problem olmuyor alım yapabilmeniz için Meksika Proxy bağlanarak satım alım işlemlerini gerçekleştirebilrsiniz.
  • KarBeyazi_M kullanıcısına yanıt
    hocam odemeyi yaptığımız anda proxy yada vpn açık mı kalacak ?
  • T-mac3 kullanıcısına yanıt
    Evet odeme yerine gelince link ki kopyalayın tr dönün giriş yapıp öyle ödeyin her ikiside olur
  • FIFA 16 vs PES 16 karşılaştırması yapan var mı aranızda arkadaşlar?

FIFA,playstore'da 95 liraya kadar düşmüş...

alsam pişmanlık mıdır?
  • Originden oyunu satın aldım ancak 25 saattir filan yani dün sabahtan beri 'proccesing' yazıyor. karttan parayı da çekmiş. sizce rutin bir durum mu bu. attıkları mailde 24 saatte hallederiz genelde ama bazen 48 de olabiliyor demişler sanırım başka originden alan varsa ne kadar zamanda geldi hesaplarına oyun ?
  • Ben de aynı aptalca sorunu yaşadım,iade istedim..iadeyi onayladıklarının akşamı oyun indirilebilir hale geldi..

doğal olarak indirip biraz oynadım.ancak iadeden gelen para hesabıma geçtiği an oyun deaktif oldu..kod istedi vs.. :)

playstore'dan alabilirsiniz daha uygun fiyatı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarBeyazi_M

kesinkle herhangi bir problem olmuyor alım yapabilmeniz için Meksika Proxy bağlanarak satım alım işlemlerini gerçekleştirebilrsiniz.

nasıl yapılacağını bilmiyorum, anlatabilirseniz mexica üzerinden almak isterim, pm atabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ThreePeatLAL

Ben de aynı aptalca sorunu yaşadım,iade istedim..iadeyi onayladıklarının akşamı oyun indirilebilir hale geldi..

doğal olarak indirip biraz oynadım.ancak iadeden gelen para hesabıma geçtiği an oyun deaktif oldu..kod istedi vs.. :)

playstore'dan alabilirsiniz daha uygun fiyatı..

Yahu ben indirimde diye aldım refund etmek istemiyorum daha önce zaten etmiştim aynı sizin başınıza gelenler geldi 1 gün oynsdım sonra kalktı kütüphanemden :D kafayı yemiş bu origin biraz daha beklesem gelir mi acaba oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eh beklemekte fayda var..

yoksa direkt refund hiç oynamaya bulaşmadan
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.