Şimdi Ara

FIFA 16 [PC ANA KONU] (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.870
Cevap
20
Favori
72.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    En fazla 217ye kadar çıkabiliyormuş. Bu cidden sıkıntı yaşatır. Sorun EA in beş para etmez sunucularında. Bir de kötü bağlantılı rakiple eşleştirince tam işkence oluyor.
    Belirttiğiniz tür oyunların online altyapıları çok daha iyi, güvenli. Dedicated server mantığı var daha verimli. Fifada bu yok. P2P kullanıyor. Eşleştirdiği kişilerden o an upload ı kimin daha yüksek ise onu evsahibi yapıyor.

Bende ping ortalama 136 çıkıyor gayet makul bir değer. 150den fazla pek olmadı bugüne kadar. Bu fifada böyle ama sadece. Bf3 de oynuyorum zaman zaman. Daha 45-50 pingten yukarısını görmedim. Yani EA in tek server sıkıntısı fifa serisinde var çok ilginç. Fifa 12nin serverlar bile hâlâ açık mesela anlamıyorum.
    Fifa 12-13 hatta 14ü de kapatıp 16-17nin serverlara yatırım yapsalar, geliştirseler, altyapıyı düzeltseler keşke yapmaları gereken bu. Ancak yapmıyorlar, milletin parasını sömürüp asıl amacı eğlenmek olan oyunu işkenceye dönüştürüyorlar.

• Kesinlikle haklısınız.

Ben online dostluk maçı yapmak istiyorum. Sadece arkadaş listende oyuna sahip adam varsa online dostluk maçı yapabilirsin diyor. Bende mecbur online sezon oynuyorum.

Yani eğlencesine 1-2 online maç atma seçeneği bile yok... Dayatma ile online sezon oynuyorum. Onun dışında ya pro club ya ultimate team oynayacağız ki dediğim gibi amacım sadece online rakip bulup eğlencesine oynamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 3 Ocak 2016; 18:10:54 >
  • Caner-Medley kullanıcısına yanıt
    Fifa 16 sistem kaynaklarını biraz daha fazla kullanıyor hocam. Gereksinimi daha fazla. 15te kasıyorsa 16da daha fazla kasabilir. İşin içine online da girince lag sorunu olabilir. Ayarları düşürmeniz gerekecek. Tabi demoyu deneyip kararınızı öyle verin.
    Demo boyutu 3 gb civarı.
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Fut a hiç bulaşmayın derim. Hile & bağlantı sorunları orada misliyle daha fazla bulunuyor. Akıl ruh sağlığına zararlı.
    Online sezon & arkadaşlar bulabilirseniz pro club da çok keyifli olur.
  • Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var, 5-6 gün önce hesabım çalındı, mailime hesap şifresinin değiştiğini ve mail adresinin değiştiğini yazan mailler geldi, yabancı adres falan yazıyor, sıfırlama vs. hiçbirşey yapamıyorum. EA desteğe bağlanamıyorum, bağlansamda ingilizce olmadığı için derdimi anlatamam sanırım, alan arkadaşa gönlümden 40 TL göndereceğim istediği hesaba. Hesapla ilgili ne bilgi isterseniz verebilirim, cevap bekliyorum teşekkürler...
  • Orjinal almayı düşünenler asla almasınlar. Şu an Online maçtan çıkıp bulduğum ilk yere yazıp bir kaç kişinin parasını kurtarayım dedim. 99dan beri Fifa oynuyorum çok berbat olmuş bu oyun. Bir sürü bug, saçmalık var. Online oyunda hile var... Öff öff lanet olsun diyorum.
  • Bu sezon modunda yeni bir akım mı var? Kim gelse şu giriş sahnesini izletiyor. Tacını, autunu, kornerini, devre arasını... nedir bu? Daha önce de buraya yazdım ama bu tiplerin hep bana gelmesi garip.

Bir de gece yarısından sonra rakip bulmak çok zor. İlla Barcelona falan seçmek gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selates

Bu sezon modunda yeni bir akım mı var? Kim gelse şu giriş sahnesini izletiyor. Tacını, autunu, kornerini, devre arasını... nedir bu? Daha önce de buraya yazdım ama bu tiplerin hep bana gelmesi garip.

Bir de gece yarısından sonra rakip bulmak çok zor. İlla Barcelona falan seçmek gerek.

aynen hocam son 2 gündür özellikle. Tüm ara sahneleri bekliyoruz mübarek
  • Böyle oyunun allah belasını versin. Sürekli yanlış paslar, yanlış hakem kararlarıyla resmen her maç adaletsiz geçiyor. Acilen satmam lazım bu oyunu. Son yılların en rezil FIFA oyunu!
  • Merhaba arkadaşlar yakın zamanda fifa 16 alacağım ama demo'yu indirdim üstten ve alttan siyah şerit var çözünürlük tam ekran falan hepsini denedim olmadı. Bu yüzden orjinal almaya pek yanaşamıyorum aynı sorun olur diye Orjinalde o şerit sorunu düzelir mi yoksa aynı mı kalır ?
  • Origin'den aldım bugün..

ancak halen download ile ilgili birşey gelmedi..

bu bekleyiş ne kadar sürüyor bilen var mı?
  • Tam 45 dakika oldu rakip bulamiyorum ayrica rakip bulurkende donuyor hala bunun cozumu bulunmadimi ya pisman oldum aldigima

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brokenwings kullanıcısına yanıt
    Almadan önce keşke forumlara bir göz atsaydınız hocam
  • Arkadaşlar selam. Ben bu oyunu satın almayı düşünüyordum fakat, yorumlarınızı okuduktan sonra duraksadım. Birkaç şey soracağım, lütfen bilgilendirir misiniz?
    1) Bu oyunu almadan önce deneme sürümünü origin' den indirsem, deneme sürümün içerisinde çevrimiçi çoklu oyuncu seçeneği aktif mi ? (AKK varda boşuna kota gitmesin diye sordum).
    2) Ben tek oynamayı sevmiyorum, çoklu oyuncu olması lazım. Yalnız yorumlarınızın genelinde olumsuz görüş belirtmişsiniz. Battlefield 4' de 44 ping' e kadar yabancı serverlar mevcuttu. "Online multiplayer" kısmında siz maç oynamayı denerken gerçekten serverların pingi 100 150 mi sonuç veriyor en az? Teşekkür ederim.
  • Söyle kardeş adresini gerekli bilgilerini özel mesajla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaw arkadaşım iyi hoşta belli bi ayarı yok kimsenin. fifanın buna acil çözüm bulması lazım. originden %15 indirimli fifa 16 deluxe ediion aldım div10daki adam 5 atıyo bana div 7 ye çıktım bende ona 5 atıyorum. bunun bi dengesi olması lazım. bide draft yaparken professionaldaki son maç acayip çok pas yapıyo hatta spiker pass pass paaaas diyo :) bende ayar oluyorum. klavyeye alışığım gamepad aldım alışık değilim oynayamıyorum klavye harici. ciddi bi rakip gelince elim ayağıma giriyo hangi tuşa baasacağımı şaşıyorum :) neyse aldık bakalım oynuyoruz :) şu an kadro için ticaret yapıyorum. oyun hakkaten bazen hızlandırılmış gibi oynuyor. 3-4 tane saçmalık var onlarda halledilirse iyi olur sanırım.
  • ThreePeatLAL kullanıcısına yanıt
    ben aldım tam 24 saat sürdü kardeş. seninkide o kadar olur sanırım bende ordan aldım
  • dostum teşekkür ederim ama geri aldım hesabımı... hayırlı akşamlar...
  • lagsız fut oynayabilen varmı arkadaşlar ?
  • Merhabalar. FIFA 16'nın kariyer modunu çok seviyorum. Kariyerde (Ultimate Team değil normal kariyer) maç yaparken son bir aydır makine kapanıp kendi kendine açılmaya başladı. Oyun orijinal. Daha başka oyunlar da (GTA V, MGSV:PP: Batman: AK...) var PC'de ve hiçbirinde bu problem yok. Sadece FIFA 16'da yaşıyorum. Donanımım oyunun çok üstünde.

Çözüm için kariyerimi silmiştim, 0'dan kariyer açtım, bir süre sonra yine başladı aynı hata. Sezonun yarısına kadar filan oynanabiliyor. Devamı yok. Oyundan keyif alamaz oldum. Kariyer dışında dostluk maçı yapayım dedim onda da attı oyundan. Bu problemin çözümüne ilişkin bir fikri olan var mı acaba? İyi pazarlar...
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.