Şimdi Ara

FIFA 16 [PC ANA KONU] (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.870
Cevap
20
Favori
72.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok kardeşim ne yaptıysam olmuyor. Önemli bilgilerim bulundugundan format atmayı denemedim ama support da önerilen her türlü dns ip değişikliğini gerçekleştirdim ancak hala bağlanmıyor.http://answers.ea.com/t5/Technical-Issues/Can-t-connect-to-EA-servers/m-p/5045713#M33226 Burda farklı ülkelerden 34 sayfa insan aynı problemden şikayetçi. Bilgisi olan var mı

• karşılıklı anlaşarak oyundan çıkma var nasıl yapılıyor o
  • quote:

Orijinalden alıntı: antking

karşılıklı anlaşarak oyundan çıkma var nasıl yapılıyor o

oyunu durduktan sonra orada maçtan çık var, onun hemen yanında karşılıklı anlaşma yazıyor. sağ analog ile değiştirebilirsin o seçenekleri.

fifa 16'dan resim bulamadım, fifa 15 ile aynı.

Sadece season'da geçerlli diye biliyorum.

• ilk 5 dakika da geçerli o zaman
  • Lagtan gecilmiyor su siralar.Butun ea oyunlari icin ayni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu yenı aldım, begendim ama bazen oyun neden jet hızında oluyor onu anlamış değilim
  • Co Op season oynayacak varsa eklesin id: enteresaaan
  • @xargusx @Vict0ry @sadece50 @musab63 @Leonardo Dicaprio. @serdar6055
    Beyler sezon bitti yeni sezonda böyle oldu. Sadece 3 tane yedek var. Diğerlerini yedeklere ekleyemiyorum. Yardım lütfen.

• merhaba dostlar oyunu dun originden indirdim ama onlineda ve offlineda fena lag yapiyor quality low diyorum her sey en dusuk ayarda takiliyor surekli hele onlineda neredeyse 2 saniyede bir frame alabiliyorum hp envy 17 windows 8 pro kullanicisiyim neden olabilir lutfen yardimci olabilir misiniz
  • diğer oyunlara göre fifada nerdeyse her maç lagım var,nasıl çözebilirim?geç tepki veiryor oyuncular özellikle co opta 1 saniyelik tepki gecikmesi oluyor lagdan farklı olarak.
  • Çok oynamasam da her girdiğim oyunda lag problemi yaşıyorum 1-2 dakika boyunca ara ara takılarak geliyor görüntü.

Sistemin kaldıramaması gibi bir durum söz konusu değil, aynı ayarlarla yapay zekaya karşı sıkıntısız oynuyorum. Gel gör ki online maçlarda hep lag hep lag.

4-5 seneden sonra ilk defa FIFA aldım arada online oynarım diye, oda burnumdan geliyor bu lag sorunu yüzünden.

25d/5u internet hızım. Sizde durum nedir? Öyle aman aman futbol seven biri değilim iyice soğuttu sağ olsun FIFA.

EDIT: Geçen sayfada bahsedilen ve online rakip bulduktan sonra gözüküyor denilen Latency kısmını ben göremedim. Nerededir tam olarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 2 Ocak 2016; 19:32:23 >
  • turuncu levye haber yapmış ama güncelleme geldi mi oyuna
  • arkadaşlar oyunu 4 gamepadle oynayamıyorum.4ünü aynı anda takınca oyundan atıyor.3 tane taktığım zaman sorunsuz çalışıyor.nasıl düzeltebilirim?bir de oynamak isteyen arkadaşlar olursa eklesin. oyiman
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin yaşadığınız sıkıntı da muhtemelen önceki sayfada bahsettiğimiz aradaki gecikmeden dolayı oluyordur. Bağlantı sorunu yani. O anda ya sizin ya da rakibin bağlantısında fazla gecikme, yüksek ping vb oluyorsa ondan dolayı lag olabilir.

Rakip bulduğunda ekranın tam ortasında latency (gecikme) kısmında görürsünüz zaten. Orası 3 çizgi yeşil olmalı mutlaka. Çok az lag yaşanabileceğinin ya da hiç lagsız, akıcı oyun oynanacağının bir göstergesidir.
    Arada yeşilden turuncuya, kırmızıya dönüp tekrar yeşile dönerse yine girmeyin. Kırmızı & turuncu ise zaten ona da girmeyin. Gerekirse 5-10 dk daha bekleyin ama düzgün, bağlantı sorunu olmadan rahat bir maç oynarsınız en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulkan

Hocam sizin yaşadığınız sıkıntı da muhtemelen önceki sayfada bahsettiğimiz aradaki gecikmeden dolayı oluyordur. Bağlantı sorunu yani. O anda ya sizin ya da rakibin bağlantısında fazla gecikme, yüksek ping vb oluyorsa ondan dolayı lag olabilir.

Rakip bulduğunda ekranın tam ortasında latency (gecikme) kısmında görürsünüz zaten. Orası 3 çizgi yeşil olmalı mutlaka. Çok az lag yaşanabileceğinin ya da hiç lagsız, akıcı oyun oynanacağının bir göstergesidir.
    Arada yeşilden turuncuya, kırmızıya dönüp tekrar yeşile dönerse yine girmeyin. Kırmızı & turuncu ise zaten ona da girmeyin. Gerekirse 5-10 dk daha bekleyin ama düzgün, bağlantı sorunu olmadan rahat bir maç oynarsınız en azından.

hocam rakip bulduğunda latency diye bir kısım hiç görmüyorum ben, ekran siyah oluyor maç yükleniyor ve başlıyor direk...

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam online sezon oynuyorsunuz sanırım. Futta , pro clubta çıkıyor ama online sezonda çıkmıyor o gösterge. Yapımcı EA öyle ayarlamış. Ben de anlamıyorum nedenini. Online sezonda mümkün olduğunca optimum bağlantıda olacak şekilde eşleştirme yapıyor zaten. Uzun süre rakip bulamaması biraz da bu yüzden tabi sunucuların kötü olmasıyla da alakalı.

Sizde de anlık ping değeri çok yükselmiş olabilir. Oyuna girmeden önce kontrol edebilirsiniz.
    Komut istemini açın (cmd) ;
    ping easo.ea.com enter a basın , 4 satırda EA sunucularıyla aranızdaki ping değerini gösterecek. En altta ortalamayı yazar. Paket kaybı %sini de gösterir.
    140-150den yukarısı EA tarafından tavsiye edilmiyor. 0-50 arası en iyisi, 50-100 arası da ideal, 100-150 arası değer de fena değil ama sınırda. 150den yukarısı lag gibi sorunlara yol açabilir. Paket kaybı çok olabiliyor çünkü.

Yine komut istemindeyken ipconfig /flushdns enter yaparak dns önbelleğini temizleyin , bir de öyle deneyin belki faydası olur. Şimdi bunlar ne alaka diye düşünebilirsiniz. Ancak EA live chate de bağlansanız size ilk bunları önerecektir. Olmadı modemi vs de kapatıp fişlerden çekip biraz dinlendirmenizi, tekrar denemenizi önerecekler. Bazen restelemek, kapatıp bir süre sonra açmak cidden fayda edebiliyor. Bunlar sorunun sizin bağlantınızla alakalı olası sorunları ortadan kaldırmak için deneyebileceğiniz yöntemlerdir. Emin olursunuz en azından.

• dediklerinizi deneyeceğim, cevabınız için teşekkür ederim.

EDIT: cmd ping sonucu rezalet; Minimum = 130ms, Maximum = 217ms, Average = 152ms

Cod BO3, LOL, CS GO gibi oyunlar oynuyorum pingleri 65'den yukarı çıkmıyor. EA'nin sunucuları rezalet demek ki bundan sonra EA oyunu almayacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 3 Ocak 2016; 15:50:54 >
  • Arkadaşlar merhaba. Bende Fifa 15 vardı. Ufak kasiyordu maç içinde ama keyifliydi oynaması. Acaba aynı sistem ozelliklerim ile 16'yi oynayabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim. Ciddi ciddi orjinalini almayı düşünüyorum. Androidde Ultimate Team modu keyifli olduğunu farkettim. İndirim denk getirip alacağım Fifa 16 yi ama kasmasindan korkuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caner-Medley kullanıcısına yanıt
    originde ücretsiz demosu mevcut 16 nın.. oradan indirip oynayarak bakabilirsiniz kasıp kasmayacığına
  • Hocam süpersiniz Cok mantikli orada kasmazsa oyunda da kasmaz sanirim. Finaller sonrasi hemen deneyecegim peki kac GB hocam demo ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caner-Medley -- 3 Ocak 2016; 17:19:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.