Şimdi Ara

FIFA 16 [PC ANA KONU] (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.870
Cevap
20
Favori
72.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Baklavasever

quote:

Orijinalden alıntı: MrJaedeN

Bu EA napıyor biri bana acıklasın allah askına ya.Oynanışa iyi kötü alıştık arkadaş 2-3 ayda tam sistem oturdu div1'de title alıcak derecelere geldim ulan bi bakıyorum update geliyo penaltılar azalmış güzel ama onun dışında? içine etmişler arkadaşlar yemin ederim çıldırdım.Deli danalar gibi pres yapan adamla alan savunması yapan adam aynı seviyede yoruluyor ne anladım ben bu düzenlemeden şimdi ?.Ne yararı oldu bana?.Oyun öyle bi hızlanmış ki seasons oynuyoruz daha mantıklı gerçekci zevk alalım oyundan diye ulan bildiğin UT olmus.Yemin ederim adam messi ile sıraya dize dize gitti plaseyi vurdu gol oldu ulan cıldırıcam oyunu satmayı düşünüyorum artık o dereceye geldim.Hala saçma fauller saçma avantajlar bilmem ne hakem avantaj oynatsa kaleci ile karsı karsıya kalıcam faul calıyor kart bile cıkmıyor berbat ya demodaki oyunun binde biri yok cok berbat , acilen düzenleme gelmeli acilen.Yada ben mi hatalı oynuyorum ya anlamadım div1'de title alan ben galibiyet alamıyorum.

Kesinlikle haklisin hocam,ben de her mac sinir olmaktan biktim.Pinpon degil futbol oynamak icin aldim,topu alip kaleye kadar zikzak cizip kosmak icin almadim.Oyuna suan fifa 15 desek bi farki yok gozumde.

Hocam fifa 15 en azından hız konusundan falan kurtarıyodu bunda oda yok.Hiç bi zaman 13-14 gibisi gelmiycek sanırım.Ciddi anlamda satmayı düşünüyorum oyunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: KeremDH

Selamün Aleyküm arkadaşlar.Bende Fifa ya adım atmak istiyorum.Şuan originde indirim var %50.Brazilya üzerinden alınırsa 50 TL ye denk geliyor oyun.Fifa points illaki para vererek mi almak lazım yoksa oyun içinden bir şekilde kasılıyormu maçlarla vs

Almayin hocam,oyun ilk ciktiginda guzeldi cidden ancak su an oynanacak bir yani kalmadi.Bir cok kisininde benim gibi dusundugunden eminim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kararsız kaldım hocam :) 50 TL ye geliyor :) az önce Titanfall aldım 15 TL ye.baya indirim var.
  • Origin'den Fifa 16 oynayan ile Playstation'dan Fifa 16 oynayan oyuncular karşılıklı online maç yapabilirler mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YaSaRCaNS

Origin'den Fifa 16 oynayan ile Playstation'dan Fifa 16 oynayan oyuncular karşılıklı online maç yapabilirler mi ?

Hayir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun rokete mi bağladı bana mı öyle geliyor?
  • Selamün Aleyküm arkadaşlar.2 Gün önce bende aldım memlunum kol ayarınıda bir şekilde hallettim.Sanırım kulup ismi değiştirme yok.UT den para ile satın alıp değişiyor galibe.Birde arma yı nasıl değiiştircem.mağzada yok bulamadım levele göremi çıkıyor
  • Bende diyorum bu ne 6 maçtır tak tak gidiyor 6 maçta 10 tane aynı golden yedim bu nedir ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeremDH

Selamün Aleyküm arkadaşlar.2 Gün önce bende aldım memlunum kol ayarınıda bir şekilde hallettim.Sanırım kulup ismi değiştirme yok.UT den para ile satın alıp değişiyor galibe.Birde arma yı nasıl değiiştircem.mağzada yok bulamadım levele göremi çıkıyor

Amblem satin aliyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzaktan free kickle ilgili bir calisma yaptim umarim begenirsiniz

• xargusx kullanıcısına yanıt
    Onu yaptımda kulup ismide mi satın alınıyor değiştirmek için.
  • ARkadaşlar originde arkadaşlar görünmüyor 0 olarak görünüyor aynı sorun sizde de var mı?
  • origin : yasarcan66
    ekleyin
  • Bu online modda kasma sorunu (lag) bir bende mi var? Offline modda PC ye karşı oynarken ayarlar en yüksekte sabit FPS de oynuyorum.Sistem özelliklerimde yeterli.Herhangi bir fikri olan?
  • KanameSama kullanıcısına yanıt
    Sistem özelliklerinizi belirtir misiniz? Sabit fps derken kaç fps, en yüksek ayarlar derken hangi kalite & çözünürlük? Bunlar önemli. Başka güncel oyunlarda da benzer sorunlar yaşıyor musunuz?

İlk başta akıcı, sonradan mı kasma meydana geliyor? Yük altında zamanla işlemcinin fazla ısınmasıyla, yeterli soğutma olmamasıyla vb alakalı bir sorun olabilir. Sisteme zararlı bulaşmış olabilir. Birçok sebebi olabilir & siz sistem özelliklerini dahi belirtmemişsiniz.

Hangi internet hattını kullanıyorsunuz? Offline oynarken akıcı, online a geçince bariz lag, kasma oluyorsa muhtemelen sorun internet bağlantınızla alaklıdır. Wi-fi ile bağlanıyorsanız mutlaka onun yerine kabloyla (ethernet) direkt bağlanmanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulkan

Sistem özelliklerinizi belirtir misiniz? Sabit fps derken kaç fps, en yüksek ayarlar derken hangi kalite & çözünürlük? Bunlar önemli. Başka güncel oyunlarda da benzer sorunlar yaşıyor musunuz?

İlk başta akıcı, sonradan mı kasma meydana geliyor? Yük altında zamanla işlemcinin fazla ısınmasıyla, yeterli soğutma olmamasıyla vb alakalı bir sorun olabilir. Sisteme zararlı bulaşmış olabilir. Birçok sebebi olabilir & siz sistem özelliklerini dahi belirtmemişsiniz.

Hangi internet hattını kullanıyorsunuz? Offline oynarken akıcı, online a geçince bariz lag, kasma oluyorsa muhtemelen sorun internet bağlantınızla alaklıdır. Wi-fi ile bağlanıyorsanız mutlaka onun yerine kabloyla (ethernet) direkt bağlanmanızı öneririm.

Windows 10 Pro 64 bit
    İşlemci:Intel i7 3770K 3.50 Ghz
    Ekran Kartı:Nvidia GeForce GTX 970
    RAM:8 GB

Kırmızı Latency olan adamlarla girince baştan sonra kasma oluyor.Başka oyunlarda bu sorunu yaşamıyorum.Ethernet kablosu ile bağlanıyorum her zaman.Sabit FPS derken monitörümün FPS sinde yani 144 de sabit oynuyorum.Çözünürlük 1920x1080.Ayarlarda FPS No limitte.Yalnız rakip bulduktan sonra Latency gösteriyomuş ona dikkat etmedim.Latency yeşil olursa lag olmuyor.Sanırım lag olmaması için sarı ve kırmızı renkte Latency e sahip olan rakiplerle maç girmemem gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanameSama -- 23 Aralık 2015; 9:07:40 >

• KanameSama kullanıcısına yanıt
    Rakip bulduktan sonra latency, yani gecikme, aradaki bağlantının ne derece sağlıklı olduğunu gösterir.
    Aynen dediğiniz gibi. Sarı & kırmızı gecikme gösterdiğinde asla o maça girmeyin. Yeşil en sağlıklısı.
    Yeşili gördüğünüzde birkaç sn bekleyin, öyle kalırsa direkt girin. Bazen yeşil görünüp az bekleyince arada sarıya dönüp tekrar yeşil gösterdiği de oluyor ona da dikkat etmek lazım.
  • Origiinde hazır indirim varken fifa 2016 aldım ama hala yüklemedim,yorumlara bakınca acaba iade edip konsolamı yönelsem diye düşünmeye başladım.

Önce deluxe paket mi normal paketmi derken,yok işte 3000 ea point bilmemne diyordu,sonra bu coin point falan araştırırken gördüm ki,sen emekle birşeyler yaparken millet hile ile yapabiliyormuş bunları pc platformunda.

Veya oyunda ultimate team modunda yine hileler oluyormuş.Ve anladığım kadarı ile bu hileler doğal olarak konsol ortamında kullanılamıyor.

Acaba oyuna para ve emek verip hile yüzünden fıtık olmaktansa ps4 alıp yoluma öyle mi devam etsem,pc sistemim güzel ama bu hile olayı düşündürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nfsworld -- 23 Aralık 2015; 23:52:00 >
  • istanblue3455 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Fifa tam sana göre. Al fifayı, artık kafanı duvarda mı dağıtrsın yoksa ekranda bilemiyorum ama kesin dağıtırsın...

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.