Şimdi Ara

FIFA 16 [PC ANA KONU] (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.870
Cevap
20
Favori
72.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Darth Ren

Merhabalar. FIFA 16'nın kariyer modunu çok seviyorum. Kariyerde (Ultimate Team değil normal kariyer) maç yaparken son bir aydır makine kapanıp kendi kendine açılmaya başladı. Oyun orijinal. Daha başka oyunlar da (GTA V, MGSV:PP: Batman: AK...) var PC'de ve hiçbirinde bu problem yok. Sadece FIFA 16'da yaşıyorum. Donanımım oyunun çok üstünde.

Çözüm için kariyerimi silmiştim, 0'dan kariyer açtım, bir süre sonra yine başladı aynı hata. Sezonun yarısına kadar filan oynanabiliyor. Devamı yok. Oyundan keyif alamaz oldum. Kariyer dışında dostluk maçı yapayım dedim onda da attı oyundan. Bu problemin çözümüne ilişkin bir fikri olan var mı acaba? İyi pazarlar...

Origindensağ tıklayıp repair deneyin.

• Merhabalar bir arkadaşıma fifa 16 almak istiyorum ama 3 versiyonu var bu deluxe ve super deluxe versiyonlar verilen para farkına değiyor mu acaba ? Teşekkürler
  • Arkadaşlar içinde FIFA 15 ve FIFA 16 olan hesabımı satıyorum. Uygun bir fiyata anlaşabiliriz.
  • atheet kullanıcısına yanıt
    Hiç değmez hocam oyun yine aynı oyun. Fut içerikleri açısından biraz fark var. Birkaç hafta fazladan paket veriyor diye o kadar fiyat farkı ödemeye bence değmez. Standart olanı alın gitsin.
  • Yeni update ne zaman gelir acaba ? devre arası transflerini ne zaman eklerler ? varmı bilgisi olan ?
  • Kış transfer dönemi bitince hepsini eklerler. 1 Şubat'ta bitiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulkan

Kış transfer dönemi bitince hepsini eklerler. 1 Şubat'ta bitiyor.

nerden baksan subatın ortalarını bulur o zaman eklemelerı... bekle dur artık...
  • Netten nerden indirebilirim torrent olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa pişmalıkmış. Yıllardır kafamı yediler Fifa diye gittm aldım. Oyun leş defans yapmayı 4 tuşa bölünce oyun similasyon mu oluyor. Aman yarabbi oyunu beceremediğim için yazmıyorum. Girdğim ilk divison maçı ı gs ile kazandım. En son düzenli fifa oynamışlığım fifa 98 dir. Arada PS de arkadaş ısrarı ile fifa 14,15 oynamışılığım vardır. Şut çekiyorsun dikşın diye ses mi çıkar. Şutlar ışık hızında maşallah ama kalecinn eline pamuk şekeri gibi yapışıyor. Fifa 98 den sonra en iyi fifa Fifa 14 dü bana göre Bu oyun tam rezalet. Fifa futboldan çok buz hokeyine benzemiş. Sonr agittm PES aldım. Pes keisnlikle daha futbol hiis yaratıyor. Bunu azıcık halı saha oynamış adam bilir. Messi olaman gerek yok. PES de kaleciler insan üstü değil ,2 li mücadeler, şutlar,paslar oynarken tc de maç izliyor gibiyim. Siz siz olun fifadan uzak durun . PES lisans sorunu PTE patch ile aşıyorsunuz. HAtta grafik kesmez ise grafik modları oyunu PS4 versiyonundan Fİfadan dahi iyi yapıyor. 130 tl üstüne bir bardak su içtim. Hala Fifa isteyen varsa. Fİfa 16 + Titanfall + BF 3 premium hesabı çok cüzzi bir fiyata satarım. Atıl duracana 2 -3 yemek yerim.

• FIFA 16 , 100 K coins sadece 60 tl, dhden gelenlere ise 55 TL. PS4 için geçerlidir... Tüm Platformlara Coins Mevcuttur. fb.com/konsolum
  • Merhaba bişey öğrenmek istiyorum gold oyuncu 5000 iken aynı oyuncu seviyeleri 2 şer daha fazla ama special olunca 150000 oluyor oyuna bukadar katkısı oluyormu dur sizce değermi?

• Selamün Aleyküm arkadaşlar yeni kariyer modunu nasıl açıcam bilgisi olan var mı acaba.
  • Fifa alacaksanız gidip Xbox One'a almanızı öneririm. Fifa için en iyi platform Xbox One'dır. Daha önce PS4'te oynadım Fifa 16'yı bir-iki ay boyunca, PC ile arasında dağlar kadar fark var. Konsolda ne hileci var ne de dnf problemleri. Mesela FUT modunda, PS4'te iken transfer market kısmında bir milyon yedi yüz elli bin civarı online kullanıcı varken, bu rakam PC'de daha yeni yeni iki yüz elli bini görmeye başladı. Eğer FUT için alıyorsanız, kesinlikle PC'den uzan durun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.3GG -- 28 Ocak 2016; 13:35:36 >
  • Fifa 2016 , Starwars Battlefront , Battlefield 4 gibi oyunlarımın bulundugu origin hesabım satılıktır. İlgilenenler içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_113952004/f_//tm.htm#114026163
  • arkadaşlar oyunda çok fena lag var, oynanmıyor resmen, bizim yapacağımız hiçbirşey yokmu ya, bi gece keyfimiz vardı içine etti resmen,
  • Fifa 15'den fifa16 ya geçilir mi arkadaşlar? Fifa 15 de çok abartı goller vardı fifa 16 da durum nasıl oynanış nasıl?
  • Uzun zamandir futbol oyunu oynamiyorum. En son pes12 de kalmıştım. Gecen ps4 te fifa 16 ve pes 16 yi deneme firsati buldum. Fifa iyi diyenler kafayi yemis bence. Pes12 den sonra takip etmeyince internette yoğun bi fifa hayranlığı görmüştüm. Teknoloj magazalarinda tamamen bosalan fifa raflariyla full duran pes raflari basarili bi kamuoyu olusturma cabasi sonucu bence. Pes her türlü daha cok keyif verdi bana.

• Ultimate team de 3 mactan 1inde bronz takim geliyor ve oyun baslar baslamaz cikiyor. Nedir bunlar bilen var mi? Ilk basta neyse diyordum artik sıkmaya basladi.

• Merhaba arkadaşlar. Bol muhabbetli ro club maçlarımıza bir göz atarsanız bize destek olmuş olursunuz. Teşekkürler.

• tug- T kullanıcısına yanıt
    Hileci onlar hocam. Hile programları sayesinde galip geliyorlar. Skoru değiştiren, oyuncu güçlerini 99 yapan vb trainerlar var onu kullanıyorlar. Youtubeda geçenlerde bunlarla ilgili birkaç video gördüm, yok artık dedim neler neler yapıyorlar. Karşıdakini genelde etkilemiyor bu durum çoğu zaman, maç yapılmadı sayılıyor genelde ama işte PCde hile her zaman tüm oyunlarda mevcut. Büyük sıkıntı.

EA müsade ediyor bunlara, bilerek önlem almıyor. Ortak server yapısı da yok, P2P yani iki oyuncu birbiriyle eşleşiyor, ortak sunucu yok arada, güvenlik yok. Kimin upload ı yüksekse o evsahibi oluyor.
    Pcde fifanın başka dezavantajları da var ufak içerikler anlamında. Konsola geçmeye teşfik ediyorlar, amaçları bu PCyi önemsemiyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.