Şimdi Ara

FIFA 16 [PC ANA KONU] (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.870
Cevap
20
Favori
72.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ultimaté oynuyorum 82 puanlık kaleci Navas 3000 altın ama 84 puanlık gold kartlı navas 53000 bu kadar fark varmı bunların arasında değerlerine bakıyorum 3 4 puan farklı sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 78zafer 7 kullanıcısına yanıt
    Özel oyuncu kartları hikaye kardeşim.Sadece pazarlama ürünü.Sen ucuz olanı al.Anlattığın şekilde ki kartlar arasında performans farkı yok.En azından o kadar altın farkı kadar yok.Sen o kadar altın farkına kaç tane oyuncu alırsın sonuçta.
  • upload download olayı kardeşim adam rahat oynuyo evet bende de çok oluyo zaten adamın hareketlerinden anlayabiliyorsun özellikle ceza sahası gibi kritik noktalarda olanı var bide maçı kaosa çevireni var bu upload downloadla oluyo adamlar oyun oynadığını sanıyo velet sürüleri birde adiler bu olaylar çok oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayRealist

Kariyer oynarken yaklaşık 300 milyon avroluk bir transfer bütçem oluyor fakat sezon sonlanıp yeni sezon başlarken 100 milyon avro ile başlıyorum. Yani varsayılan bütçeyle başlıyorum. Bunun nedeni ne ola ki?

valla bende anlamıyorum kardeş böyle bir halt var
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulkan

Hileci onlar hocam. Hile programları sayesinde galip geliyorlar. Skoru değiştiren, oyuncu güçlerini 99 yapan vb trainerlar var onu kullanıyorlar. Youtubeda geçenlerde bunlarla ilgili birkaç video gördüm, yok artık dedim neler neler yapıyorlar. Karşıdakini genelde etkilemiyor bu durum çoğu zaman, maç yapılmadı sayılıyor genelde ama işte PCde hile her zaman tüm oyunlarda mevcut. Büyük sıkıntı.

EA müsade ediyor bunlara, bilerek önlem almıyor. Ortak server yapısı da yok, P2P yani iki oyuncu birbiriyle eşleşiyor, ortak sunucu yok arada, güvenlik yok. Kimin upload ı yüksekse o evsahibi oluyor.
    Pcde fifanın başka dezavantajları da var ufak içerikler anlamında. Konsola geçmeye teşfik ediyorlar, amaçları bu PCyi önemsemiyorlar.

harbi ben ps3 de oynadım fifa 15 i onda bu kadar lag ne biçim iş dönmüyodu ama hata ettim ps3 ü sattım fifa 16 yı pc de aldım hata ettim online 10 maçın 8 i lag leş gibi oynan mı garip i,şler dönüyo 2- 0dan 4-2 yeniliyon garip garip maç başlıyo 10-20 maç süresince rahat oynuyon sonra karşı rakip oyunu durduruyo bi haltlar çeviriyo sonra oyun duruyo takılıyo sinir ediyo yani pcde alırlken bi 5-10 kere düşünün kariyer oynamak isteyenler için ise iyi

• Bugün ilk defa bir şey geldi başıma. Online seasons'ta maç yapıyordum 4-0 getirdim maçı son golün santrasından önce rakip kaçtı ama maç bana verilmek yerine oynanmamış sayıldı. Daha önce böyle bir şey olmamıştı. Bu nasıl oluyor sinir oldum.
  • pro club modunda 2 kişi aktif şekilde oynamaktayız takımımız div 4'te bulunuyor iyi oynayan (overallı önemli değil) arkadaşlar originden eklerse bize katılabilirler
    origin : huseyinbb
  • Bilgisayarda almaya deger mi? Kolsuz oynanis nasil? Aldigim iki kol da zamanla bozuldugu icin bilgisayara kol almaktan korkuyorum. Tavsiye edebileceginiz kol var mi? Son olarak en hesapli neresi satiyor acaba

• Hocam ben klavye ile de oynuyorum kol ile. Klavye ile top sürerken sıkıntı oluyor. Kolda top sürerken milim milim sola doğru gidebiliyorsun ama klavyede pek mümkün olmuyor ama oynanıyor yine de. Ucuz kol istiyorsan logitech in kolları var ona bakabilirsin ya da paraya kıyıp xbox 360 wireless alabilirsin

• Atsız Kovboy kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarda online oynayacaksan hep hile dolu bilgin olsun oyundan bıktırıyorlar adamı.Yani ultimate team i unut.Ben Logitech in kollarını öneririm.Bende logitech f 710 var çok kaliteli.Ama ucuz olsun dersen kablolu kollarıda var logitech in yarı fiyatına .Xbox ın kolunu önermem 2 defa kullandım 5 para etmez.Sadece fifa oynamama rağmen kollar hiç dayanmadı.
  • Tesekkurler cok

• Sa FiFa 2016 ile ilgili bi sorunum varda bugun uptade yaptı oyuna girmeden önce neyse oyuna girdim Fut modda oynuyorum girdiğimde takımım falan yoktu gold falan kalmamıstı yeni bi takım verdi yeni oyuncular falan okadar satın aldıgım oyuncu ve oyun param boşa gitti yardımcı olabilicekmi varmı sadece bendemi oldu bu böyle ea'ya mail attım yazdıgı cvp şuydu ''You can view the badge on your profile and other members will see it in your list of achievements. Thanks for taking the time to help others on Answers HQ.'' Cvp verirseniz sevinirim Tşkrler.
  • 2 tane fut hesabım banlandı bende kariyer kastırıyorum. alt yapıdan bi kaleci yetiştirdim fenaa :) banım açılana kadar böyle takılıyoruz. gayette zevkli. ingiltere 3üncü ligten bpl ye çıktım takımım ronaldo messi neuer falan hepsinin emeklilikleri yaklaşıyo bende altyapı kasıyorum fena futbolcular yetriştiriyorum :) aha da bu da kanıt :) iyi forumlar ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc_1987 -- 22 Nisan 2016; 22:51:42 >
  • Merhaba Origin hesabımı satacağım.İçinde Fifa 16 ve Fifa 15 var.Kadro ve malzemelerim aşağıdaki gibi sizce ne kadara satmalıyım ?

• Sa origin accessle fifa 15indirip kursak sonra onu usb le başka pcye taşısak programla çevrimdışı çalışırmı steam oyunları çalışıyor boyle

• Yokmu Bi Cvp vercek ? Kendi Kendine Fut Moddaki Takım Gidermi Coins Sıfırlanırmı ilk bendemi Oluyo Bu Oluyo Şaka gibi.
  • arkadaşlar ea sunucularında bir sıkıntı mı var ultimate team e giremiyorum
  • nedved55 kullanıcısına yanıt
    evet girilmiyo kardeşim ben pc d3e oynuyorum konsollardada mı aynı durum var

banlandım sandım 3-4 kere denedim acaba bu fut kadrosu kaybolmaz de mi geçen böyle bişi oldu gene uğraşacam zaten zamanımda yok öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 26 Nisan 2016; 14:03:00 >
  • İnşallah hileciler için bir güncelleme yapıyorlardır da ondan kapalıdır.Oyundan soğutuyorlar adamı. Hile ile rakip yenen bir adam nasıl zevk alıyor merak konusu,o şekilde nasıl kendini başarılı hissediyor.
  • Ultimate team açılmış arkadaşlar.Bilginiz ola.
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.