Şimdi Ara

FIFA 16 [PC ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.870
Cevap
20
Favori
72.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu senede Meksika Origin akar hem 110 TL'ye geliyor hemde direkt origin hesabına ekliyorsun key bekleme derdin falan yok.
  • g2a daha önce kullanmadımda baya avantajlı herhalde.
    Oradan alırsak key'i Dil seçeneklerinde sıkıntı olmaz değil mi ? Türkçe gelmişken yabancı dilde oynamak zorunda kalmayalım.
  • Provezza. kullanıcısına yanıt
    o nasıl oluyor hocam ?
  • Pc de gene atma kopma oyun bitince baglanti kopmasi hatalari olacskmi acaba???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayaT EkmeK

g2a daha önce kullanmadımda baya avantajlı herhalde.
    Oradan alırsak key'i Dil seçeneklerinde sıkıntı olmaz değil mi ? Türkçe gelmişken yabancı dilde oynamak zorunda kalmayalım.

Nereden alırsanız alın sıkıntı olmaz. Orijinal oyun sonuçta, oyunda mevcut olan tüm diller kullanıma açık olur. Orada (g2a) Türkçe dil gösterilmemesi kafanızı karıştırmasın. Ön sipariş çok önceden açıldı, muhtemelen o sıralar Türkçe dil resmen duyurulmamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulkan

quote:

Orijinalden alıntı: BayaT EkmeK

g2a daha önce kullanmadımda baya avantajlı herhalde.

Nereden alırsanız alın sıkıntı olmaz. Orijinal oyun sonuçta, oyunda mevcut olan tüm diller kullanıma açık olur. Orada (g2a) Türkçe dil gösterilmemesi kafanızı karıştırmasın. Ön sipariş çok önceden açıldı, muhtemelen o sıralar Türkçe dil resmen duyurulmamıştı.

Sağol hocam bilgilendirme için. Bende şüphe içimde kalmıştım ancak şu an kafam rahat.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExpendabLes

PS4 için demo ne zaman çıkar?

Belli mi tarihler?

14-15 Eylül olur geçen senelere bakaraktan...
  • Yerimizi alalım.
  • 8 Eylül'de çıkacak.

• Fifaya cok seven biri ve her yil satin alan biri olarak soyluyorum.Her yil ayni oyun ve bazi seylerin daha kotuye gitmesinden bıktim

• Carragher ve neville n tanitim maci cok hos olmus ...
    yanliz bu yilda pcde sikintikar devam eder saniyirum
    ps4 te cok daha iyi olacakmis gibi geliyo

• En ucuz key nerde şu an beyler her sene artıyor fiyat ya

• Türkçe Spiker olsa tadından yenmezdi.

• O da eninde sonunda olacaktır acele etmemek lazım. Herşeyin bir zamanı var. Geçen yıl stsl son anda eklendi, tff süper kupa & Türkiye kupasının yer almamask gibi eksiklikler vardı. STSL eklenince hemen beklentiler arttı doğal olarak, ancak bu süreçler bazen uzun sürebiliyor.

Yüksek ihtimalle fifa 17 ya da en geç 18de Türkiye'den stadlar da eklenebilir, spikerin gelme ihtimali de çok yüksek. Bu yönde girişimler, çalışmalar varmış hem EA tarafından hem bizden, tffden vb.
    Spikerin fifa 16ya gelmesi de bi ihtimaldi ama yetişmeyecek. Türkçe dil de büyük ihtimalle fifa 15te de olacaktı, aksilikler çıktı olmadı. Seride bundan sonra Türkçe dil, STSL vb hiç eksik olmaz diye düşünüyorum. Daha güzel gelişmeler olacaktır.
  • bence lig lisanslarının ücretsiz verilmesi ve bunun için oyunun tr fiyatının max 40 dolar olacak şekilde şart koşulması lazım. tr ye özel bölge kilidi de koysunlar yeterki.
  • FIFA 16'da Price Range olacak mı acaba? Var mı bilgisi olan?
  • hakan çalhanoğlu oyunun en iyi frikik kullanan futbolcusu olmuş.

test gameplay videosunda arkaplanda biri görüntü yakalamış youtube'da gördüm.
  • Fabiano'yu sağlam kart yaparlarsa çok güzel hybrid oluşturulur

• Ps 3 de türkçemi olacak oyun?Yoksa çıkmayacami?

• xargusx kullanıcısına yanıt
    3 senedir düzeltmediler bu senede düzeleceğini düşünmüyorum bu yüzden ben ps4 de oynamayı düşünüyorum bu sene.

hem market sıkıntısıda yok ps4 de imkanınız varsa pc den uzak durun derim.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.