Şimdi Ara

FIFA 16 [PC ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.870
Cevap
20
Favori
72.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bir sorum olacaktı. Payby me kart g2ada geçerli mi acaba bilginiz var mıdır? Inınal yok bende. Eğer payby me geçmiyorsa ininal alacağım mecburen. Kredi kartı yok, hayatımda da hiç kullanmadım, kullanmak da istemiyorum. İlk kez bir ön sipariş vereceğim. Fiyat gerçekten çok uygun kaçırmamak lazım. Çıktığında 180 liradan aşağı olmayacaktır uzun bir süre.
  • Oyninabilirlik umarim husran olmazda su kadar insanin hevesi kursaginda kalmasin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Momentum olmadığı sürece tadından yenmez. Bir süre sonra insanı kanser ediyor saçma sapan penaltılar, durmak bilmez direkten dönen toplar... Satın almasına alırım, lakin yine momentum olursa seasons modundan devam.
  • Hocam anlaşma olmadığı için malesef paybyme geçerli değil ininal geçerlidir kart ücreti ve zorunlu bakiye yüklemesi ile 25 liradır.Aynı fiyata paypal ada sahip olabilirsiniz migrosdan almanızı tavsiye ederim eğer paypal varsa paypal alın çünkü ininalda para çekemiyorsunuz ama paypalda Teb atmlerinden para çekebiliyorsunuz paypal hesabı açabiliyorsunuz ama 18 yaş ve üzeri için geçerli birşey ben paypal hesabı açmanızıda öneririm çok işime yaradı şahsen
  • Çok sağolun hocam. Paypal hesabı açtım, ininal ya da paypal card alacağım artık. O da ininal gibi mastercad, bu iyi benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 25 Temmuz 2015; 22:57:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulkan

Çok sağolun hocam. Paypal hesabı açtım, ininal ya da paypal card alacağım artık. O da ininal gibi mastercad, bu iyi benim için.

Rica ederim hocam
  • G2A'daki ödeme biçimlerinden biri olan Debit Card bizim kullandığımız bankamatik kartı mı oluyor?Ayrıca G2A'dan yapılan her ödeme türünden para mı alınıyor ?
  • originden ön sipari?ten fifa 16 alan oldu mu? oyun kütüphaneye eklendi ama karttan para çekmedi oyun çykynca my çekiyor bilen var my?
  • FIFA 16'da TSL'de ileri üçlü çok iyi olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • g2a'da satılan global versiyonda Türkçe dil seçeneği göstermiyor oyun Türkçe gelmiyormuydu ?

https://www.g2a.com/fifa-16-origin-cd-key-preorder-global.html

Birde rus key'i ile global keylerin arasındaki fark sadece dil olayımı bölge denen şeyin serverlara etkisi varmı ?

https://www.g2a.com/fifa-16-origin-cd-key-preorder-ru-cis.html

• Dil turkce olacak diye biliyorum bu yil

• arkadaslar nerden alacaksınız oyunu bende almak istiyorum ama on siparis indirimleri daha başlamamıs gibi düzgün soyle 100 lira cıvarında bulabilirsek fifa 16 delux edition
  • Cok cok iyi.olursa oyun p r oblemler giderilirse ps4 alinabilir brlki ama pc versiyinu yine oynanmaz tahmi n imce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xargusx -- 3 Ağustos 2015; 8:59:38 >
  • Şu defansı düzeltseler yeter benim için Fifa 15i korsan oynadım 16yı orjinal alacam.
  • Güzel

• Fifa 13 ten beri Fut oynuyorum o seneden sonra oyun giderek bozulmaya başladı.Siz neler düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ben en çok 13'den zevk almıştım,
    13 te en azından defans yapabiliyorduk,stoperlerin kontrolleri,yapay zekalar daha iyiydi.
    Gol atmak için takım oyunu oynaman gerekiyordu.Momentum şimdiki kadar etkili değildi.
    Fifa 13'ü 400 saat oynamışken 14 ve 15'i 240 saatten fazla oynamamışım,bilmiyorum belkide ilk defa fut oynadığım için o kadar fazla oynadım.
    Yinede 14 ve 15 ten daha dengeli olduğunu düşünüyorum.Sonra bu dengeyi bozdular,ortayı bir türlü bulamadılar.Şöyle aklımda kalan geçtiğimiz senelerde olan,bu sene olmamasını istediğim özellikleri bir kaç maddeyle yazayım.

14
    -Santradan uzun pasla atılan saçma goller
    -Orta-kafa-gol taktiği(her ortanın gol olması).

15
    -Hızı yüksek oyuncularla topu alıp sağa sola,zigzak,kelebek vs. şeklinde koşularla atılan goller
    -Stoperlerin kanattan yardıran adama öküz gibi bakması
    -Stoperlerin uygun olmayan durumlarda birbirlerini kucaklamaları,çimlerde yuvarlanmaları
    -Geçen seneki gibi santra taktiğiyle atılan goller(bu sene biraz daha azdı)
    -Rakibe değmeden yapılan penaltılar...

Hepimizin çok sevdiği momentum var birde! Neyse onun hakkında fazla bir şey yazmayayım(ana konularda yeterince yazıldı),onunda bizi çok sevdiğini ve bu senede bizi yalnız bırakmayacağını biliyoruz.
    Hile konusunda ise fifa ayrı bir yer taşıyor,ea'nin senelerdir çözüm bulamadığı''bulmak istemediği desem daha doğru olur,ben böyle düşünüyorum''.
    Bu sene coin alan ve satanlara yönelik banlar atıldı bir ara ama ne kadar faydalı olduğu tartışılır.Div 1 de hileciler cirit atıyordu yine.
    Böyle uzarda uzar,aklıma gelenleri yazdım.

Sonuç olarak her sene beni çıldırtarak,ulan birdahaki seneye ... alırım dediğim oyunu bu sene yine alıcam.Olmuyor işte arkadaş!Futbol olmadan olmuyor bu bir hastalık,bir ihtiyaç gibi.
    Son olarak sizlerden ricam hile kullanmayın,coin satmayın-almayın.Yok illa ben parayla kart açıcam falan diyorsanız,ea üzerinden alın.Oyunun ilk çıktığı zamanlarda BPL oyuncularına yüksek fiyat çekmeyin.
    Eylülü bekliyorum,seneye alıcak herkese momentumsuz,hilesiz maçlar dileğiyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunahan95 -- 5 Ağustos 2015; 18:52:44 >

•  FIFA 16 [PC ANA KONU]
  • RvP 85-86 olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye bu kadar şaşırdınız, Türk haber siteleri bu kadar geç haberi girdi anlamış değilim. 2 ay öncesinden kesinleşti, EA resmen duyurdu Türkçe dilin eklendiğini.
    g2adaki ön siparişte de Türkçe dil gösterilmemesine takılmayın. Oyunda Türkçe dil olacak. O ilan muhtemelen Türkçe dilin duyurulmasında, kesinleşmesinden önce açılmıştır. Kafanız karışmasın.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.