Şimdi Ara

FIFA 16 [PC ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.870
Cevap
20
Favori
72.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bulkan

Niye bu kadar şaşırdınız, Türk haber siteleri bu kadar geç haberi girdi anlamış değilim. 2 ay öncesinden kesinleşti, EA resmen duyurdu Türkçe dilin eklendiğini.
    g2adaki ön siparişte de Türkçe dil gösterilmemesine takılmayın. Oyunda Türkçe dil olacak. O ilan muhtemelen Türkçe dilin duyurulmasında, kesinleşmesinden önce açılmıştır. Kafanız karışmasın.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an kinguin de g2play satıcısından 39 dolar kinguin güvencesi alırsanız toplamda 40 dolara satılıyor yaklaşık 110 tl
  • PSN USA'den az önce ön sipariş verdim. Super DeLuxe sürümünü tercih ettim. Jumbo Player packler aklımı çeldi :)

EA SPORTS™ FIFA 16 Super Deluxe (Pre-Order)

Expected Playable Date: 09/21/2015 @ 09:00 PM

$99.99

Subtotal: $99.99

Tax: $0.00

Current Wallet Amount*: $0.03

*This wallet amount is current as of the date and time of this transaction. Total: $99.99
  • DPSweeney kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, güle güle kullanın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• syesil kullanıcısına yanıt
    Türkçe'si var zaten:https://www.easports.com/tr/fifa/news/2015/fifa-16-career-mode
  • Bilgi için sağol dostum. Bu sene Türkçe fifa için sabırsızlanıyorum açıkcası, fakat şu origin şapşalı halen €'da diretiyor .. acı ama gerçek key olarak 100 tl ye alıyoruz bu zıkkımı.bunu bir yazı olarak ea nın gözüne sokmak lazım. geçen sene playstore üzerinden taksit yaptım fakat bu sene 180 gibi bir rakama satarlarsa dışarıdan key alacağım.
  • İlk mesajı güncelliyorum. Oyun türkçe olacakmış onu da yazıyorum.

• Demodan..

• beyler key konusu yokmu bu sene nerde alıyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

beyler key konusu yokmu bu sene nerde alıyoruz ?

kinguin de 100 tl gibi bir rakama geliyor fakat ben bizim TR deki fiyat politikasını bekleyeceğim. şayet aynı devam ederse en uygun nerede bulursam alırım.

FIFA 16 [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syesil -- 7 Ağustos 2015; 14:50:51 >

• Geçen sene Playstore 120 tl ve taksit imkanı veriyordu. şayet 121 TL bile olsa almam. TR dili desteklemek adına vereceğim max 120 TL olacaktır. yakın zamanda zaten belli olur.
  • ratingler ne zaman açıklanır?
  • PS4 için demo ne zaman çıkar?

Belli mi tarihler?
  • FUT Draft Modu:

Öncelikle FUT Draft moduna her girişinizde ya 15.000 FIFA Coin, ya 300 FIFA Points ya da 1 adet FUT Draft Jetonu (bu jeton paketlerden çıkabiliyor) vermeniz gerekecek.

Online veya Tek Oyunculu olarak oynayabileceğiniz moda girdikten sonra ilk yapmanız gereken formasyon seçmek olacak.

Taktiğinizi belirledikten sonra oyun size rastgele 5 futbolcudan oluşan kartlar sunacak. Bu 5 futbolcudan seçtiğiniz oyuncu kaptanınız olacak. Takımı üstüne bina edeceğiniz oyuncu bu...

Buradan sonra 23 kişilik kadronuzu mevkilere göre tek tek 5'er karttan oluşan destelerden seçeceksiniz. Burada en önemli unsur takımın kimyası ile ilgili risk alıp almamak olacak... Örneğin ilk kartla Pique'yi seçip, bir sonraki karttan Barcelona'nın Reserve takımından bir oyuncu seçerek nispeten zayıf ama kimyası uyuşan bir oyuncu da alabilir veya Thiago Silva'yı seçip kimyayı çöpe de atabilirsiniz.

Son olarak kadromuzu tamamlıyor ve ister tek kişilik olarak, istersek de çok oyunculu modla 4 maçtan oluşan kademeli bir maratona giriyoruz. Daha ilk maçtan kaybetsek bile aldığımız ödül, girerken verdiğimiz bilet ücreti ederinde oluyor. Buna karşın 4 maçı da kazanırsak verdiğimizin misliyle (FIFA Coin, oyuncu paketi, kiralık futbolcular vs.) ödüllendirileceğiz.

Kaynak: Oyungezer

• Aral'dan 167 TL'ye aldım. Bu seferlik böyle olsun
  • Niye buraya konu açtınız? Tutmayacağını bilmiyor musunuz? FIFA konuları PS altında açılır. Ve FIFA PS'da oynanır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JouLex

Aral'dan 167 TL'ye aldım. Bu seferlik böyle olsun

Hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi siteden almayı düşünüyorsunuz PC için?G2A da 121 TL,Kinguin de ise 95-116 TL arası fiyatlar var.Kinguin güvenilir bir site midir ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.