Şimdi Ara

★★★ FIFA 16 (PS4 ANA KONU) ★★★ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.873
Cevap
70
Favori
293.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen öyle. Oynanış son iki yamayla berbat oldu. Orta sahadan al adamı rakip kaleye kadar git nerde oynanıyor böyle basit futbol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özellikler ekleyip asıl sorunlar aynı yerde kalıcak.. o yüzden direk görüntüye abansınlar..
  • Santradan gol atma, forma çekme ekledik bakın bu sene diye çalınan saçma penaltılar, hiçbir ortaya kafa vuramama, göğse alınan topun duvara çarpmış gibi adamla beraber ışık hızına ulaşıp defans hattını yarması, ut modunun en iyi santraforlarının Ibarbo ve Doumbia olması, saçma salak kaleci hataları, top fiziğinin kola kutusu gibi olması, ut modunda devam eden pace abuse gibi daha milyon tane eksikle gelecekse hiç gelmesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Momentuma devam yine. Suyundan da koy.
  • Bu sefer almicam oyunu. Fifa 12den sonra çikan oyunlari aldigim için pisman oldum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta

Bu sefer almicam oyunu. Fifa 12den sonra çikan oyunlari aldigim için pisman oldum...

Beceremion laf atıyosun oyuna..
  • UT'i pay to win yapmasınlar yeter.
  • Ana konusu açılmış daha önce.

http://forum.donanimhaber.com/m_102067617/tm.htm
  • Bir firma oyunlardan bu kadar uzak olabilir.
    Arala göre heralde seri fifa,fifa 2,fifa 3... diye başlamış. O zaman biz fifa 97 oynamadık
     ★★★ FIFA 16 (PS4 ANA KONU) ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Alpaca -- 28 Mayıs 2015; 14:53:45 >
  • Kadın futbolu milli takımları olacakmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 TANE BAYAN MİLLİ TAKIMI OYUNDA YER ALACAK

• Bayan milli takımlarını katacaklarına retro takımları katsınlar,mesela Fransa'nın 98 Real Madrid'in 2000 Manchester United'in 99 kadrosu vs
  • Bayan futbolu fena değil içerik zenginleştirme olarak güzel olur. Zevkli de olabilir bayanlarla oynamak.

En çok istediğim Şampiyonlar Ligi. Artık Pes oynamadığımdan CL müziğine hasret kaldım.

Oyunun yapısı maalesef kapitalist sistemin bir parçası. 7'den 70'e kadar herkes oynasın ergenler orta sahadan alıp goller atsın diye tasarlanmış resmen.

Türkçe menü ve Türkiye Ligi'ne daha çok ilgi vermeleri lazım. Saçma salak oyuncu yüzleri vardı 15'te. Ayrıca Türkiye Kupası yoktu. Türkiye Kupası demişken lig yapıp oynamayı seviyorum fakat yapay zeka tam bir mal! Bunada bir çare bulmaları lazım.

Son olarak küçük takımlarla oynamayı sevdiğimden dolayı diğer Avrupa Liglerini de ekleseler harika olur.

Eminim bunların hiçbirisi gerçek olmayacak.

Edit : videoyu izledim de kadınlar erkek gibi Ronaldo gibiler maşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirrüs -- 28 Mayıs 2015; 16:04:50 >

• Oyunun ilk gününden itibaren Pro club da olan hile hala aktif olarak kullanılıyor .

Kadın milli takımı gelse ne olacak ? Oyunu yapıp bırakıyorlar hiç düzeltelim oyuncuları mağdur etmeyelim yok . Hatalara devam yalandan 2-3 patch tamamdır.
  • kadın takımı nerden çıktı ya. çok lazımdı sanki. modellemeler de tam komedi olmuş zaten. fifa futbolcuları zaten çelimsiz yapıyor. kadınlar görünmeyecek nerdeyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren377 -- 28 Mayıs 2015; 16:19:59 >
  • Yenilik diye yaptıkları şeye bak. BAN !

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-2 maçlık heves ve merak sadece, sonra kim açıcak ki bayan futbolunu? Çok saçma olmuş, bu mu şimdi yenilik?

• kadın takımı-erkek takımı maçı olmayacakmış.
  • kadın futbolcular ut ta bulunacak mı acaba onu merak ediyorum.. bir de bu video dan gördüğüm kadarıyla oyuncu modellemeri tribünler vs.. fifa 15 ile bire bir aynı.. en azından oynanışı değiştirsinler
  • 25 eylülde oyun çıkacak.. cuma gününe denk gelmesi güzel oldu hafta sonu suyunu çıkarırız
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.