Şimdi Ara

★★★ FIFA 16 (PS4 ANA KONU) ★★★ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.873
Cevap
69
Favori
294.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mini mini birinciler oyunudu şimdi ana sınıfı oyunu oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayan milli takımları oyunda olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi liglerin olacağını açıklasınlar birde türkçe dil desteği olacak mı onu belirtirler umarım
  • Peki bayan milli takıma karşılık real Madrid'i alabikecekmiyim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: zeuserdem

Peki bayan milli takıma karşılık real Madrid'i alabikecekmiyim ben

Hayır. Kadınlarla kadınlarmış

• Şampiyonlar Ligi beklerken ne çıktı

• Fifa bu sene bence grafik anlamında bi değişliğe gitmeyip sadece bayan oyuncularla Fifa 16 yı önümüze sürecek.Adamlar diğer fifaları düşünüp hızlı geliştirmiyolar.Ufak tefek yeni animasyonla FİFA 16 hoşgeldin diyecekler.Bizde her sene olduğu gibi alıp oynıyacağız:)))
  • 2 maç Alex Morgan'la top oynatıp adamlar ne güzel yapmış dedirtecek sonra gircez season'a kaleciler her geleni içeri alacak. aynen böyle devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcblue

Fifa bu sene bence grafik anlamında bi değişliğe gitmeyip sadece bayan oyuncularla Fifa 16 yı önümüze sürecek.Adamlar diğer fifaları düşünüp hızlı geliştirmiyolar.Ufak tefek yeni animasyonla FİFA 16 hoşgeldin diyecekler.Bizde her sene olduğu gibi alıp oynıyacağız:)))

menü tasarımlarını değiştirsinler bari grafik olarak muhtemelen 15 ile aynı olacak.. 14 ile 15 in menü tasarımları aynıydı birtek renkler farklıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avei2121 -- 28 Mayıs 2015; 17:23:32 >
  • Fifa 15e süperlig eklendikten sonra fifa16 türkçe olur gibime geliyor artık..
  • Grafiklerde ben de bir değişme beklemiyorum. Pes güç kaybettiğinden beri Fifa geriye gitmeye başladı. Rekabet olmayınca saçmalamaya başladılar. İnsan yeni nesilde daha iyi grafikler görmek istiyor ama bunlar her sene aynı grafiği ısıtıp ısıtıp önümüze sunuyorlar. Küçük gelişmeler oluyor hep, devrimsel bir şey görmeyeli uzun zaman oldu. Şu 2K'nın NBA serisinde yaptıklarını EA'den görmek imkansız gibi bir şey. Güzel olmaz mıydı, NBA 2K15'teki MyCareer'a benzer bir mod Fifa'da olsaydı? 2K bize bir basketbolcunun sosyal ve sportif yaşamını oynama şansını sunuyor. Fifa ise bu konuda yıllardır değişmeyen çağ dışı bir moda sahip. Dandik PES bile Become a Legend moduyla Fifa'dan daha iyi.

Elbet bir gün yukarıda söz ettiğim gibi bir modla karşımıza çıkarlar da, bu kaç yıl sonra olacak çok merak ediyorum.
  • Yazıklar olsun! Kadın futbolu gibi alakasız birşeyin reklamını yapıyorlar. Sen git oynanışı düzelt ea sports.

• quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

quote:

Orijinalden alıntı: zeuserdem

Peki bayan milli takıma karşılık real Madrid'i alabikecekmiyim ben

Hayır. Kadınlarla kadınlarmış

Saçma olmuş

• Bir kadın futbolcumuz eksikti o da tamamlandı çok şükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freekmichael

Yazıklar olsun! Kadın futbolu gibi alakasız birşeyin reklamını yapıyorlar. Sen git oynanışı düzelt ea sports.

Aynen öyle böyle abuk sabuk şeyleri yenilik diye önümüze koyacaklar işte..

• Hadi bakalım yerimizi alalım
  • Langırt gibi oynanış olduktan sonra neye yarar kadın futbolu.

Bütün yaşlara hitap edeceğiz diye oyun adam olmuyor. Bu yıl Pes 15 le geçti fifanın o kafayı yedirten saçmalıklarından uzak bir yıl yaşadım Pes'le.

Önümüzdeki yılda Pes 16 la yola devam. Fifa büyük süpriz olmazsa bende bitmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 28 Mayıs 2015; 19:41:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 bayan milli takımı olacak sadece birbirleri arasında single ve online maç yapabileceğiz buna ilaveten Ultimate teamde birçok yenilikler görecekmişiz ve grafik olarakda gelişmeler olacakmış.EA forumundan edindiğim bilgiler bunlar:)

• Kardeşim yorumu görünce dayanamadım.
    Oyunu alıp oynama şansı buldun sanırım oynanışı düzeltmediklerini ifade ederken ?
    Bir yenilik gelmiş bekle çıksın incelemesi yapılsın oynansın oynanışla ilgili o zaman konuşursun henüz erkenken boşa sıkmamalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOadvance

Oyun bence çok iyi olacak bence. Ben yıllardır bir PES ci olarak FİFA ya kesin geçiş yapmış birisiyim. Bence ilk olarak el atmaları gereken iyileştirmelerden birkaç tanesini sıralayacak olursam;

1. Top Fiziği

2. Şut Sistemi

3. Yapay zeka hareketleri (Örneğin : Kart gördükten sonra ve penaltı verildikten sonra oyuncuların abuk subuk davranmaları duraksamaları vs... )

4. Kale ağları ( Biraz daha şeffaf olabilir )

5. Taraftar Yapay Zeka tepkileri ( Daha iyi gol tepkisi ve Rakibe baskı )

Şimdilik bu kadar oyun zaten güncellemelerle çok akıcı bir halde bence çok keyifli... Bundan sonra Forever FİFA

İlk olmasi gereken kalecilerin kornere giden toplari tutmak yerine mal mal bakmasi.. Digeri hava toplarinda hücumun etkisi dusmeli her orta gol olmamali digeride frikikler artık zorlasmali penaltidan kolay gol atmasi.. Ve l1 üçgende defansin topu malca sektirip forvete kaptırması kisaca oyun zorlaşmalı

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.