Şimdi Ara

★★★ FIFA 16 (PS4 ANA KONU) ★★★ (506. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.873
Cevap
69
Favori
294.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açtığım bi hesabı sildim klübü felan ama olmadı. Limite ulaştınız diyor yakınımdaki kimsedede Ps 4 yok napıcam başka çözümü yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps4 Cafeye gitsem hesaba girip çıksam evde yazınca olur mu? Ve kardeş başka çözüm var mı bir sürü pointsim var o hesapta ultimate team oynayamıyorum kardeş acil bi durum

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim-190496

ps4 Cafeye gitsem hesaba girip çıksam evde yazınca olur mu? Ve kardeş başka çözüm var mı bir sürü pointsim var o hesapta ultimate team oynayamıyorum kardeş acil bi durum

Olur tabi gizli soru cevap oluşturcan sonra evden girersin ya da Cafe'de aç paketleri :)

• Evde zaten gizli cevabı felan oluşturdum ondan sonra limitinize ulaştınız dedi giremedim

• Sağol kardeş.başka fikri olan var mı??

• Adamlar 1.05 update ile gene hizlandirmislar oyunu her guncellemede biraz daha hizlandi inanilacak gibi degil oyun ilk ciktigindaki haliyle simdi arasinda hiz konusunda ozellikle ucurum var. Oyun slow da oynamama ragmen pinpon topu gibi surekli oflinede.

• Fifa lig turnuva düzenleyen var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar elimdeki digital fifa 16 oyununda 3000 points var. bunun sec hakkını arkadasıma verirsem o puanları hiç edebilirmi ?
  • Sevgili Arkadaşlar,
    Bugün Fifa 16'yı aldım.. kutusundan eskiden bir sürü kağıt kitapcık çıkardı, şifre filan.
    bundan sadece 3 tane kağıt çıktı.. CD yi takıncada 1.05 güncelleme başlattı.
    Normal mı dır bunlar ?
  • Kariyer modunda yetenek avcilarini kovabiliyor muyuz 2 tanesi bosta duruyor butceden yiyor en azindan butce artar kovabilirsem

• Bestanden kullanıcısına yanıt
    Sözleşmeler kısmında olması lazım. Bi araştır o menüleri. .

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepBlue_

Sözleşmeler kısmında olması lazım. Bi araştır o menüleri. .

Baktim her tarafa ama yok. Sozlesmeler kismi sadece oyuncular icin

• Ben kariyer modda 2030 kadar gittim. Sonra bitiyor hemen.

• https://youtu.be/AizaGzF1Lzc

DH Forum Club takımımızın dünkü golleri...

• Ya arkadaslar bi yardım lütfen.
    Elimdeki digital fifa 16 oyununda 3000 points var. bunun sec hakkını arkadasıma verirsem o puanları hiç edebilirmi ?
    Bilen kimse yokmu burada yardım sever ?

• Şu Fifa 16 oyunun da başarılı defans yapmayı öğretene istediğini ısmarlayacam vallahi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blazek -- 14 Ocak 2016; 19:37:58 >
  • Bende defans yapamiyorum. Defans isini cozmus arkadaslar, bir kac oneri lutfen. Youtube da izlemedigim video kalmadi, her video farkli, zit seyler soyluyor.

• Taktiksel defansin zorunlu olmasi tam bir sacmalik. Coluk cocuk aliyor hizli adami herkesi calimlayip gol atiyor. Bu sacma defans sistemi ile oyuna fayda degil zarar geliyor. Arkadaslarim haric (cunku legacy yapabiliyorum) online oynamam artik.

• Guzel olmus eline saglik bunlarin nasil yapildiginida anlatsaydin kardesim mesela benim gibi yeni baslayanlara en azindan pratik olur

• oyunda sisli hava vardi ne oldu online modda oynuyorum ama bayadir sisli hava denk gelmedi...

• 
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.