Bildirim
★★★ FIFA 16 (PS4 ANA KONU) ★★★ (508. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Özellikle arkadaşla yaptığımız frendly maçlarda her seferinde taktik secmek sen geride bekle sen ataga cik secmek yorucu ve sıkıcı oluyor. Bunun öncesen ayarlanıp tek tuşla takıma uygulamabilme şansı var mı arkadaşlar yoksa yapcak birşey yok bi hep böyle mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Toty uğruna sıfırı tükettik coins kalmadı başlangıç için bir miktar coins verebilicek var mı , ufak bi kadro kursam yeterli
quote:
Orijinalden alıntı: stalker7777
Arkadaslar iki kişi karsılikli mac yaparken degisturdigimiz ikinci oyuncu tus ayarlari kaydetmiyor, baska bi hesaba kaydedelim dedik yine olmadı, ps4 ü her kapatip acisimizda sıfirlanıyor ve yeniden ayar yapmak zorunda kalıyoruz yokmu bir çözümü?
ya bi Allah'ın kulu yok mu şu sorunun çözümünü bilen, kimse karşılıklı maç yapmıyor mu, tuşları değiştirmiyor mu kimse oynarken???? -
-
The Holiday Set- Matt's Favorite
10-15 Mins, World Class//Legendary
Legacy/Tactical Defending
*Indicates Work in Progress as of 1/12/16
Sprint* 52/51 - WIP because of ADD showing up when this is raised past 50.
Accel* 49/49 - WIP because bursting occurs on even accel, might give CPU an advantage to compensate.
Shot Error 55/55 - personal preference, but shot error has always helped shot variety.
Pass Error* 64/64 - WIP trying to find the balance of bad passes, but also where the GK will clear the ball versus trying to short pass only.
Shot Speed* 51/51 - WIP accepted that backward save animation will occur, but now it's about how it looks on the pitch.
Pass Speed* 40/40 - WIP as we lower pass speed, relative to the sprint speed, the ADD kicks in. If Pass speed is at 50, with the higher sprints, less ADD occurs. It's about finding the right balance now. 50 is quite fast, but relative to the pass error, it allows the CPU to miss some passes more than the lower speeds.
Injury Freq 75/75, - Orion's suggestion, perfect.
Ijury Severity 35/35, - Orion's suggestion, perfecto.
GK Ability* 20/20, - WIP still exploring the balance here. Go too low and the GK's goalkicks and punts are very short compared to where they should be. In addition there are times when they will drop downwards when the ball is clearly kicked higher or in the middle of their line of sight.
Marking* 60/60, - WIP relative to what Sprint and Acceleration will be found. With the way it's going on bursting through the CPU, it may need to go either higher because the CPU's defensive ADD is much more apparent when you try to sprint through them.
Run Frequency 45/45, - allows the match to take shape in different attacking, and defending, styles. Run Frequency is very sensitive as you can go too low and the safe passes are used more often, resulting in bloated passing %, so 45 run freq is the proper balance away from default - but still has the chance to look as if it's lower.
Height 65/65, - Essential to have the defensive line step to the attackers.
Length 50/51, - Too high and the CPU will fear to be more offsides and not try to be more creative with their attack. At the same time they will not be as direct to bypass the midfield because the user's midfield is still in better shape.
Width 50/50, - very easy to go down the rabbit hole with width as it impacts many different values and attitudes of players. Go too wide and the CPU stops playing with variety, go too narrow and your teammate AI is squeezed/exploited out of position. Relevant to the line height and line length, 50 width just works better.
FB 40/40, - Recently discovering the ADD lessened with FB and FT at lower values, so this is still a WIP. The original testing was done on a 40/40 FB, so that would be the way to gravitate as long as there is still less ADD.
FT 60/60 - Recently discovering the ADD lessened, as mentioned above, with the FB and FT at lower values. This is a WIP, original testing was on 60/60.
The Holday Set in action (original testing video, before testing FB and FT at 0/0)
-
kariyer modda kasma sorunuyla karşılaşan var mı ? Maç bitiyor ilerleye basıyorum menü geliyor ama 4-5 saniye hareket ettiremiyorum puan tablosunun gelmesini bekliyorum. Her menü açılışında 4-5 saniye puan tablosu kısmının gelmesi için bekletiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Bestanden
kariyer modda kasma sorunuyla karşılaşan var mı ? Maç bitiyor ilerleye basıyorum menü geliyor ama 4-5 saniye hareket ettiremiyorum puan tablosunun gelmesini bekliyorum. Her menü açılışında 4-5 saniye puan tablosu kısmının gelmesi için bekletiyor
Zaman zaman bende benzer bi sorun yaşıyorum hocam. -
Pro Club ta takimi olan varsa benimle iletisime gecebilir (orta saha -defans merkez ve sag bek olarak oynuyorum) -
ALLAH BELASINI VERSİN BU OYUNUN, SİNİR KRİZİ GEÇİRDİM ONUN BUNUN ÇOCUKLARI YÜZÜNDEN. YA ALLAH AŞKINA BU KADAR DA OLMAZ Kİ ULTİMATE TEAMDE DİV2DE ŞAMPİYONLUK KOVALARKEN ŞUAN DİV5E DÜŞTÜM. 17 İSABETLİ ŞUT ÇEKTİĞİM MAÇI RAKİP 5 ŞUTLA 2 GOL FARK ATARAK NASIL YENEBİLİYO BENİ. BOŞ KALEYE CEZA SAHASINDAN DİREĞE ATIYO 83 OVERALİ OLAN ADAM, DÖNEN POZİSYONDA DÜNYANIN EN SAÇMA GOLÜNÜ YİYORUM. BAŞLARIM BÖYLE İŞE GECE GECE ETTİĞİM KÜFRÜN HADDİ HESABI YOK, Bİ İNSAN ÖZÜRLÜ OLSA 10 MAÇTA 8 MAĞLUBİYET ALMAZ BU NEDİR YA 2 FARKLA ÖNDE OLDUĞUM MAÇ DK 70DE BAĞLANTI HATASI YÜZÜNDEN KOPUYO VE BEN YENİK SAYILIYORUM HAFTASONU İLK İŞİM BU KOYDUĞUMUN OYUNUNU TAKAS ETMEK OLACAK
Pro club oynuyorum takımım var... CB de dünya sıralamasında ilk 50 deyim... Misafir olarak takıma gelebilirim öğlenleri oynayan varsa....
Psn: ReturnZuhaa
ArkDaslar online da bana oyun cok agir geliyor....hizlanma yontemi varmi
2 futbolcular nasil bir anda driplinge kalkiyor
Arkadaşlar yarin ps4 alacagim Allah izin verirse. Ultimate team oynamak icin psn plus sartmi? Kutulu alsam degisen bisey olurmu? Son olarak psn plus yillik ne kadar suan?
Aşağıdaki iki pozisyon da aynı maç içerisinde yaşandı. Hangisine şaşırayım siz söyleyin.Topun 1 metreden direkten dönüp futbolcuya çarpması mı yoksa kaleci dışardayken 40 metreden önce yere çarpıp direkten dönmesi mi yorum sizin.
https://youtu.be/SyxHm374Ifo
https://youtu.be/A8VyjHS0aZw
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 20 Ocak 2016; 4:10:48 >
UT online bir mod. Psn plus üyeliği olmadan hiçbir oyunun online özelliklerinden yararlanamazsınız. Dolayısıyla plus şart. Kutulu alsanız değişen birşey olmaz. Sadece elinizde fiziksel bir kopya bulunur o kadar.
Psn storedan dijital olarak alabilirsiniz. Daha ucuza spottan, 2. elden falan bulabilirseniz o da olur tabi.
TR psnde yıllık plus şu an 150 lira hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: Bestanden
kariyer modda kasma sorunuyla karşılaşan var mı ? Maç bitiyor ilerleye basıyorum menü geliyor ama 4-5 saniye hareket ettiremiyorum puan tablosunun gelmesini bekliyorum. Her menü açılışında 4-5 saniye puan tablosu kısmının gelmesi için bekletiyor
normal lig devam ederken yapmıyor.Ama takvim avrupa kupası maçlarına geldiğinde yapıyor.
çözümü yok maalesef. -
Bu sorun bende de mevcutdu reddit'e konular açtım ea help chat'e bağlandım ama hiç bir sonuç alamadım ta ki kendim sorunu çözene kadar dediğinizi anlıyorum oyun offline moda göre online oynarken oyuncuları hareket ettirmek çok güç özellikle defans yaparken anlıyorsunuz bu input lag vesaire değil ne olduğunu bilmiyorum ama sorunu çözdükten beri bir sorun yaşamadım yapmanız gereken ilk önce isp'niz size cgn atayıp atamadığı eğer 100 lü ip atanmışsa veya ip'niz örtüşmüyorsa muhakkak cgn atanmıştır bunu müşteri hizmetlerini arayıp kaldırılmasını isteyin daha sonra ps4'ü kablo ile internete bağlayın ve isp'nizin dns adresini tanıtın daha sonra fifa dan arama kısıtlamayı kaldırın büyük ihtimalle sorununuz çözülecektir. -
quote:
Orijinalden alıntı: ussaki
beyler kafayı yiycem aşırı pas hatası sizde de oluyormu.
bende olmuyor. legendary de oynuyorum. ortalama yüzde 85 pas oranım var hemen hemen her maç. -
quote:
Orijinalden alıntı: Cngzhn20
Aşağıdaki iki pozisyon da aynı maç içerisinde yaşandı. Hangisine şaşırayım siz söyleyin.Topun 1 metreden direkten dönüp futbolcuya çarpması mı yoksa kaleci dışardayken 40 metreden önce yere çarpıp direkten dönmesi mi yorum sizin.
https://youtu.be/SyxHm374Ifo
https://youtu.be/A8VyjHS0aZw
valla fifa çıktığından beri valla diyorum dikkat edersen, tamam rakibin paslaşma oranıdır, penaltı hatalarıdır vs. buglardan şikayetlerim oldu ama rakip kalecinin öyle topu alıpta açıldığını, yada boştaki adama pası veripte kaçırdığım gol pozisyonunu hatırlamıyorum hiç. birde oyunun zorluğu hangi seviye.?
-
Hocam pozisyonu izledigine emin misin. Maç sezon maçıydı yani ortada zorluk derecesi yok.Kaleciyi çıkaran kişi normal senin benim gibi oyuncu Ayrıca 1 metre ve 40 metreden direğe vurması şimdi benim kaçırdığım anlamına mı geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 20 Ocak 2016; 14:44:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X