Şimdi Ara

★★★ FIFA 16 (PS4 ANA KONU) ★★★ (510. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.873
Cevap
69
Favori
293.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bişey daha soracağım, ikincil hak olarak birinden fifa 16 alsam online oynamak için satın aldığım kişinin bana verdiği mail üzerinden mi psn plus almam gerekir?
  • Ya şimdi şöyle menü de yeni güncellemeyi görüyorum en çok artan oyuncular takımlar falan juventus da mesela son gelen kadro güncellemesinden önce 6 artış 1 düşüş vardı yeni gelen de 10 artış 0 düşüş var. İşte bunu menüde görüyorum santraya giriyorum kadro güncelleniyor diyor ama bir saniye sonra yazı gidiyor hemen yanı yeni bir yükleme yapmıyor çünkü gerçekten yeni gelen bi güncelleme yapsa uzun sürüyor o yazının kalması. Girdikten sonra bakıyorum artışlar düşüşler aynı. Sezona girerken de aynı. Ayarlardan kontrol ediyorum yeni güncelleme yok diyor. Nedense Plus üyeliğim bitmeden önce hiç böyle olmamıştı bu ayın 18 inde bitti üyeliğim ne olduysa 18inden sonra oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeepBlue_ kullanıcısına yanıt
    Hocam bende ise mesela internet yokken girmiştim FB'nin kadrosu güncellenmiş değildi. Sonra internet geldi girdim plus hesabım yok iken öylesine bir gösteri maçı açtım girerken 10-15 saniye kadro güncellemesi yapılıyor tarzı bir yazı geldi. Sonrasında ise girdim baktım en son kadroya güncellenmiş ve hatta ana menüde de o hafta FB'nin Eskişehir ile oynayacağı yazıyordu. Yani anlayacağınız kadro ve menüdeki güncellemeler için plus'a ihtiyaç yok. NBA 2K16'da da öyle mesela o da var bende plus yok iken günün maçları ve kadrolar otomatikmen güncelleniyor yani @Bulkan hocamın dediği gibi bu tarz güncellemelerde günün olaylarında vs.'de plus şart değil plus sadece sen eğer online bir mod oynamak istersen şart.
    Peki hocam, Özelleştirme--Profil--Sil kısmından mevcut kadrolar dosyasını silip tekrar Özelleştir-Takım Düzenle-Son güncelleştirmeleri indir i seçip güncel kadroları indirmeyi denediniz mi?
    Çünkü bazen profilde, kadro dosyalarında sorun olabiliyor. Böyle arada silip yeniden indirmek gerekebiliyor o yüzden soruyorum.
  • Evet az önce de denedim varolan kadro güncellemesini sildim baştan tekrar güncellemeye girdim buldu ama yine sondan bir önceki kadroya güncelledi yine. Bi yerde bi sorun var ama nerde bulmam lazım. Sinirden 2 gündü fifayi açmıyorum bunun yüzünden. Sizde juventus da artan oyuncular sayısı 10 mu ? Bende 6 kişi şuan.

• Ara transferlerden sonra online season kadro güncellemeleri ne zaman gelir arkadaslar?
    Artik 74'lük Tolga yerine Boyko ile oynamak istiyoruz.
    Hocam reserves oyuncu sayısı şuan bende juventus'ta 12 tane.
  • ALINIK Fifa 16 çift hak tr psn

• beyler turnuva var katılmaz mısınız
  • Kadro güncellemesini aldım.

Sevindim. Haydi hayrını görün hocam. İyi oyunlar.
  • Teşekkürler sana da iyi oyunlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar öncelikle herkese Merhabalar,
    Foruma ilk mesaj yazışım, yaklaşık 3-4 yıldır aktif kullanıcı olmadan forumda ki Fifa ana konusu ve Fut ana konusunu takip ediyorum, Kendi çapımda oyunla ilgili görüşlerimi aktarmak istedim,
    Öncelikle kendimi ve oyunla ilgili geçmişimi paylaşmak isterim,
    30 lu yaşlardayım, 18'li yaşlara kadar Sarıyer, Dikilitaş vb klüplerde amatör olarak altyapılarda futbol oynadım, futbol oyunlarına da pc de fifa 98 le başlayan maceram ps2 de pes 9 serileri akabinde ps3 fifa 12-fifa 15 arası ve ps4 fifa 16 ile sürmektedir,
    Fut maceramda fifa 13 te çılgın bir şekilde olup hiç gerçek para yatırmadan milyonluk bütçelere ulaşmışlığım vardır sadece ticaret yaparak ve özellikle fut'un oyun yenme-yenilme algoritmasından mütevellit ( 2 ps3 kolu kırmışlığım vardır. ) tövbe edip, fifa 14 ten sonra sadece Seasons oynamışlığım halen devam etmektedir, update ler tamamlanıp oyun oturduktan sonra şubat aylarında division 1-2-3 lerde genellikle seyrederim, her sene değişen oyun dinamikleri vs bir şekilde adapte olunabilir olduğunu düşünürüm. First Division larda da oynayan bizim gibi etten kemikten düşüncesindeyim
    In-Put lag olayında büyük mağduriyetlerim oldu, 3 farklı tv de oynadım, ailem ile yaşadığım evde Vestel 47 inç 200 hz lık televizyon yüzünden kol kırılması vakalarını yaşadım gerçekten üst seviyede oynamak için fiber net ve minimum in-put lag lı tv lerde oynanmasının şart olduğunu anladım. Aile evinde 30 inç bir tv ile devam ettim senelerce sadece arkadaş ortamlarında büyük ekran tv ye geçtik ve her seferinde bambaşka bir oyunmuş gibi geldi ( şut çekerken 3 bar doldurman gereken bir pozisyon, mikro saniye farkları ama tv nin algısı o kadar geç oluyo ki sonrasında karar değiştirip x basarsan bile fayda etmiyor dağlara taşlara, küçük ekran tv de ise senin o anki her reaksiyonun anında iletiyor vs ) Şimdi ki kendi evimde Philips 40 inç 4k bir TV var ve çok çok az input lag var ve oynayışım doğrudan değişti, küçüğe nazır büyüyen ekran artısıyla, in-put lag çok irdelenen bir konu olmamasına rağmen çok önemli olduğunu düşünüyorum ve Türkçe kaynak maalesef bu konu ile ilgili çok az, teknik personel olarak da kesinlikle bilgisiz ve yetersiziz, oyunda momentumu kaybedip bir de tv nizde input lag varsa oyundan gerçekten nefret ettiğiniz zamanlara girmiş oluyorsunuz.
    Velhasıl sonunda Ps4 Fifa 16 geçmiş bulunmaktayım, ( ps4 başka bir dünya kesinlikle :)) daha 1 haftalığım, işten vakit bulduğum zamanlarda oynuyorum toplam 3 maç kaybederek şuan 5.division dayım, Ps 4 Fifa 16 yı lagsız bir televizyonda her sene ki gibi çok başarılı buldum; aile evinde bugün Vestel 47 inç te oynadım tamamen rezalet geldi yine, in-put lag a çok takığım ve çoğu zaman hepimizin nefret sebebinin o olduğu düşünürüm, 2 farklı tv 2 farklı oyun resmen,
    Oyunun çok hızlanması, tuş kombinasyonlarının gün geçtikçe zorlaşması, kolay penaltı, kötü hakemlik, defansın aşırı sabırlı oynanmak zorunda olması oyunun negatif tarafları gibi gözümde;
    Statik hareketlerin tutarlılığı ve tepkime süreleri, oyunun iyice gelişen fizik motoru, simülasyona bir kademe daha yaklaşması ve belkide en önemlisi Ps4 gücü bu senenin en büyük artıları bence.
    Oyunun incelemesinde tuş kombinasyonumu paylaşmak isterim:

Kısaca Kombinasyonlarla ilgili bilgi vermek gerekirse klasik şut pas tuşları dışında;

L1: Seçili Oyuncu Değiştirme L2: Plase vuruş, Hızlı pas ( Hücum ) - 2. Takım arkadaşınla pres,markaj ( Defans )
    R1: Sprint R2: Flair Şut ve Pas, Sırtını arkada ki oyuncuya dayama ( Hücüm ) - Çok yakın markaj ( Defans )

en çok kullandığım 2'li tuş kombinasyonum ise R1+R2 yönlendirmeyi stick lerle ( resimler de tuşlar gibi gözüküyor oraya aldırmayın ) yapıyorum ( tuşlarla 4x4 açı üstüne kurgulamak zorundasınız, stick te ise 360 dereceniz var )
    yön için L stick,
    adam geçme, topu ayağından açmak için de R stick i kullanıyorum, skill leri youtube videolarından görebilirsiniz zaten,
    R1+R2 basılı tutup yönlendirmeleride oyuncunun ayak ve fizik durumunu göz önünde bulundurup yaparsanız emin olun ki başka seviye de oynayabilirsiniz,

Herkesin kendine özel yaptığı özellikle ikili tuş kombinasyonlarını paylaşmak oyun seviyemizi yukarı çekebilir olduğu kanaatindeyim ve bu konuda paylaşım yapabiliriz,
    İlk mesajımda uzun yazmış olabilirim üşenmeyip okuyanlara teşekkür ederim,

Herkese bol Fifa lı vakitler. Cümle düşüklükleri ve imla hataları için affola.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jagataysen -- 23 Ocak 2016; 5:45:20 >

• Şu aralar Seasons oynuyorum Beşiktaş'la Division 5'e kadar geldim hiç düşmeden, yalnız Tolga Zengin ciddi anlamda çıldırtıyor. Donk falan Galatasaray'a eklenmiş, Boyko ne zaman eklenir acaba Beşiktaş'a, bilgisi veya tahmini olan var mı? Tahmini olarak overall'ı kaç olur?
  • serverlarda sıkıntı mı var acaba, girilmiyor online'a
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kivanc1Mac

Şu aralar Seasons oynuyorum Beşiktaş'la Division 5'e kadar geldim hiç düşmeden, yalnız Tolga Zengin ciddi anlamda çıldırtıyor. Donk falan Galatasaray'a eklenmiş, Boyko ne zaman eklenir acaba Beşiktaş'a, bilgisi veya tahmini olan var mı? Tahmini olarak overall'ı kaç olur?

bir dahaki güncellemede eklenir. 75-76 gibi bir overallı olur diye tahmin ediyorum.
  • fifa16 primary arıyorum,satan olursa pm ile ulaşşın
  • Arkadaşlar yardım edin dün akşam oynadım sorunsuz biçimde bugun sabahtan beri böyle giremiyorum.

Hata şöyle :

Üzgünüz fakat FIFA 16 Ultimate Team ile bağlantı kurulurken bir hata oluştu Fıfa 16 Ana Menüsüne geri döneceksin.
  • ultimate team oynayabilem varmı beyler
  • Ultimate Team "Maç girişi geçici olarak kapatılmıştır." diyor.. Herkeste var mi acaba bu sorun?
  • 
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.