Şimdi Ara

★★★ FIFA 16 (PS4 ANA KONU) ★★★ (512. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.873
Cevap
69
Favori
293.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 510511512513514
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ultimate teamle online mac yaparken komutlari nereden verebilirim? (Pres kontra atak vb.)

Platform :ps4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Analoglarla verebilirsiniz komutları. Eğer yön tuşlarını ayarladıysanız oyun için. Eğer anlogla oynuyorsanız yön tuşlarıyla verirsiniz komutları.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byJARDEL

Analoglarla verebilirsiniz komutları. Eğer yön tuşlarını ayarladıysanız oyun için. Eğer anlogla oynuyorsanız yön tuşlarıyla verirsiniz komutları.

Analoglarla sadece hucum topyekun atak vs var bunlar mi taktik oluyor?

• voyager33 kullanıcısına yanıt
    Analogu aşagıya cekersenız hıgh presure vs vs 4 adet durum var. İleri ittiğinizde balance attack ultraattcak vs gider.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolay gelsin
    FİFA kardeşlik yapmak isteyen yarı fiyata veya satılık fifa 16 aranır

• quote:

Orijinalden alıntı: byJARDEL

Analogu aşagıya cekersenız hıgh presure vs vs 4 adet durum var. İleri ittiğinizde balance attack ultraattcak vs gider.

Anladim sağolasın

• Arkadaşlar merhaba,

Oyunu daha almadım, PS store'da oyun 269 TL Aral'da ise 200 TL nedeni nedir? Farklılık var mı ne gibi farklılıklar var?

2. soracağım da şu: yapay zeka o kadar mı kötü ya? Almaktan vazgeçeceğim neredeyse?
  • Arkadaşlar ps 4 ü yeni aldım online oynuyorum takımıma transfer yapabilirmiyim :) göbekteki diego çıldırtacak beni takım fb :)
  • Beyler selamlar

Yeni Ps4 ve Fifa 16 aldim.

Rastgele veya bir arkadasimla online mac nereden yapiyorum , online arkadas maci kisminda bisey cikmadi. Arkadasim da yok zaten psn de.

Bilen bir arkadas tarif edebilir mi rica etsem ?

UT kismina ayrica deginecegim.

• lynx1907 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.
    Şuan arkadaşın olmadığı için online arkadaşınla maç yapamazsın ama dünyadaki herkesle oynamak için Online kısmından sezonlara gel takımını seç taktiğini kur oyna.
  • Arkadaşlar, Ps3 'de Ultimate oynuyorum. Bir türlü rakip bulamıyorum. Port denilen olayda modeme tanıttım ama olmadı. Bana lütfen izah edebilecek biri var mı? Yoksa satıcam bu oyunu. 1 saat rakip beklemekten gına geldi. Maç bitince donması ayrı bir dert. Defans deseniz zaten yapılmıyor. Şaştım kaldım valla. Konu ps4müş ama olur da yönlendirirseniz mutlu olurum. Kirlilik yaratmak istemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selfesteem -- 27 Ocak 2016; 18:45:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deeper

Arkadaşlar merhaba,

Oyunu daha almadım, PS store'da oyun 269 TL Aral'da ise 200 TL nedeni nedir? Farklılık var mı ne gibi farklılıklar var?

2. soracağım da şu: yapay zeka o kadar mı kötü ya? Almaktan vazgeçeceğim neredeyse?

kötü filan değil. burası fifa 16 ağlamı duvarı olarak kullanılıyor..
  • Selamın aleyküm dostlar fifa 16 da kaçıncı seviyede olduğumuzu nerden bakiyoruz seviye division degil onu şimdi den söyleyeyim demek istedegim seviye ilerledikce top gol sevinci.v.s bunları alabiliyoruz bilen varmi ??

• Sağ üstte yazıyor

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo1010 -- 27 Ocak 2016; 23:40:14 >
  • Selamün aleyküm arkadaşlar FİFA 16 ps4 online oynamak işkence gibi geliyor çünkü oyun çok kasıyor modemi kapatıp açıyorum reset atıyorum bazen ama işe yaramıyor çözümünü bilen mutlaka vardır iyice anlatırsa sevinirim şimdiden sağolun

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hard_muse -- 17 Eylül 2019; 21:42:26 >
  • tecrübeli pro oyuncusu varsa pm atarsa görüşelim. klübümüze alım yapıyoruz
  • Fifa da coinsler ne ise yariyo

• Beyler bilen yok mu?

• 
Sayfa: önceki 510511512513514
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.