Şimdi Ara

★★★ FIFA 16 (PS4 ANA KONU) ★★★ (513. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.873
Cevap
70
Favori
293.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 511512513514515
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimsenin ağladığı yok. En zorda da yeniyosun rakibi sıkıntı yok. Çok büyük bi marifet değil. Mesele barcelonaya karşı oynarkende çaykur rizeye karşı oynarkende maçın tamamen aynı olması ve bunun gerçekçiliği baltalaması. Barcelonayıda zor diye örnek vermiyorum. Paslaşmalarından dolayı söylüyorum. Bide üstüne bu paslaşmaları genelde yan ve geri paslardan oluşuyo. Kısacası yapay zekanın saçmalığından şikayet ediyo insanlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birçok sıkıntı var ama kimse şuna değinmio taraftarlar hic bağirmior dortmundu secdim ayni sey fifa 14 de atmosfer gercekciydi cok daha iyidi kat kat hatta bilmiorum ama beni oynarken etkilio açikcasi

• ekleyebilirsiniz arkadaşlar : emgzd
  • Kariyer modunda yapay zekadan dert yanan arkadaşlar olmuş;
    World Class seviyesinde kariyer oynuyorum, maçlardan sonra istatistiklere bakılınca karşımdaki rakip ister 3 yıldız isterse 5 yıldız olsun pas yüzdesi oranı %96-97 ile falan maçı tamamlıyorlar. Burda ciddi anlamda gerçek dışı bir durum var. Bu sorunun çözümü için yapay zeka ayarlarından rakibin pas hatası ve top kontrolu oranını 10'ar puan falan düşürdüm, böylece maçlar daha keyifli olmaya başladı. İsteyenler kendi oynama becerilerine göre bu oranları ayarlayıp daha keyifli maçlar oynayabilirler.
  • Fifa 16da pesdeki gibi online müsabaka online kupa var mı saat başı veya başka türlü son 16 son 8 e kalma final maçlarından oluşan ?
  • Arkadaşlar acil cevap arıyorum , yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yeni PS4 ve Fifa 16 aldım. Kardeşimin evinde sezon online modu denedik öncelikle, rakip buluyordu sorun yoktu.

Şimdi kendi evime getirdim , yine wifi modemle bağlandım bir türlü rakip bulmuyor.

Nedir sorun , nasıl çözerim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebascholl

Kariyer modunda yapay zekadan dert yanan arkadaşlar olmuş;
    World Class seviyesinde kariyer oynuyorum, maçlardan sonra istatistiklere bakılınca karşımdaki rakip ister 3 yıldız isterse 5 yıldız olsun pas yüzdesi oranı %96-97 ile falan maçı tamamlıyorlar. Burda ciddi anlamda gerçek dışı bir durum var. Bu sorunun çözümü için yapay zeka ayarlarından rakibin pas hatası ve top kontrolu oranını 10'ar puan falan düşürdüm, böylece maçlar daha keyifli olmaya başladı. İsteyenler kendi oynama becerilerine göre bu oranları ayarlayıp daha keyifli maçlar oynayabilirler.

Ben de bi kaç ayarı onun aleyhine olacak şekilde 5er puan düşürdüm ve arttırdım. Çok keyif alıyorum. İlk oynadığımda dediğin gibi pas oranları o şekilde idi. Şuan düşük veya ortasıra bi takım gelirse gerçeğe yakın bi pas oranı oluyor. Aslında bi 5er puan daha değiştirmeyi düşünüyorum ama o zaman da çok kolay olur diye düşünüyorum. Kararsızım.

Bu arada ne olursa olsun online'daki tadı alamıyorum son 2 yıldır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: lynx1907

Arkadaşlar acil cevap arıyorum , yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yeni PS4 ve Fifa 16 aldım. Kardeşimin evinde sezon online modu denedik öncelikle, rakip buluyordu sorun yoktu.

Şimdi kendi evime getirdim , yine wifi modemle bağlandım bir türlü rakip bulmuyor.

Dostum bende senin gibi wireless ile baglaniyodum daha önceleri sendeki sorunun aynisini bnde yasadim kablolu baglanti yaptim kopma oyuncu bulamama sorunu ortadan kalkti he bu arada port dmz acmadiysan bu sorunun dewam eder saygilar 😉😉

• Arkadaşlar benim bir sorunum var ama çok farklı bir sorun. Arkadaşlarım geldiği vakit hep beraber kıck-off modunda oyun oynuyoruz lakin benim kol ayarlarım diğer arkadaşlarınkinden biraz farklı.Mesela ben tactical oynuyorum,onlar legacy,ben analog oynuyorum onlar yön tuşu ile,ben pas ve şut ayarlarını semi oynuyorum onlar assisted falan. Ben kendi oynadığım ayarları atıyorum ki Custom A diye kaydediyorum,onlarınkini B yapıyorum her iki koldada.Ama benim oynadığım koldaki A yı B yaptığımız vakit gameplay ayarlarıda benim ki gibi kalıyor.Yani tactical legacy olmuyor,semi assisted dönmüyor falan.Biliyorum ilginç ve karışık ama yardımlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cyhnnnnnn

quote:

Dostum bende senin gibi wireless ile baglaniyodum daha önceleri sendeki sorunun aynisini bnde yasadim kablolu baglanti yaptim kopma oyuncu bulamama sorunu ortadan kalkti he bu arada port dmz acmadiysan bu sorunun dewam eder saygilar 😉😉

Tesekkur ederim hocam.

Bu port acma nedir anlatir misin , nasil yapicaz ?

• Bir sorum daha var.

Ana hesabım var kendi adımla.Bir de user1 diye bi hesap var.( Ben açmadım bunu kendiliğinden vardı galiba )

2.kolu takıp 2 kişi oynamak istediğimizde user1 hesabını seçiyoruz o kol için.Ama yaptığımız tuş ayarları makinayı her kapattığımda kayboluyor 2.kol için. Özel B yapıyorum , gidiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cyhnnnnnn

quote:

Tesekkur ederim hocam.

Bu port acma nedir anlatir misin , nasil yapicaz ?

Kardesim modeminin ne marka ise ps4 port acma diye yaz google a ordan videolardan bak mutlaka senin modemle aynisini kullanan cok kullanıcı vardor elbet 😊😊

• quote:

Bir sorum daha var.

Ana hesabım var kendi adımla.Bir de user1 diye bi hesap var.( Ben açmadım bunu kendiliğinden vardı galiba )

2.kolu takıp 2 kişi oynamak istediğimizde user1 hesabını seçiyoruz o kol için.Ama yaptığımız tuş ayarları makinayı her kapattığımda kayboluyor 2.kol için. Özel B yapıyorum , gidiyor.

Aynısı ben dün yazacaktım benim ayarlarda kayboluyor bilen var mı?

• fut da takım ismini nasıl değiştircem yaa
  • Arkadaşlar en ucuz nereden alabilirim

• Grasyas01 kullanıcısına yanıt
    ilk cıktıgında ben dahil cogu kişi rus psn den aldı
  • bariss0101 B kullanıcısına yanıt
    görevler kısmında olması lazım
  • arkadaşlar kariyerde bi ülkeden teklif geldi. şimdi ben bu teklifi kabul edersem klüp+milli takım mı yönetmiş olacağım yoksa klübü bırakıp sadece milli takımı mı yönetmiş olacağım?

• Arkadaşlar psn storede 200 küsür ₺ fiyatı var, indirime girdi denilmiş ama kaçırdık mı?

• atreidex kullanıcısına yanıt
    Kulüp + milli takım hocam.
  • 
Sayfa: önceki 511512513514515
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.