Şimdi Ara

★★★ FIFA 16 (PS4 ANA KONU) ★★★ (515. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.873
Cevap
70
Favori
293.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 513514515516517
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler EA serverlaına wireless ile bağlanabiliyorum ama kabloluyla bağlanıp rakip aratınca atıyor serverdan ne yapmam gerekiyor?
  • arkadaşlar,

ps store da 107,59 TL diyor. bir yanlışlık yoksa alıyorum ben oyunu.

adsl ile 1 günde iner mi?
  • insane1907 kullanıcısına yanıt
    Fiyat doğru hocam hatta usa ve rus psnde 70 ve 60 lira ama tabi diger psnlerden almak biraz uğraştırıcı. Biz de bugün tr psnden aldıķ.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cngzhn20

Fiyat doğru hocam hatta usa ve rus psnde 70 ve 60 lira ama tabi diger psnlerden almak biraz uğraştırıcı. Biz de bugün tr psnden aldıķ.

ilk defa alıcam store dan. 33 gb diyo. bende 8mps adsl var. 1-2 günde indirir sanırım?
  • insane1907 kullanıcısına yanıt
    Gece açık bırakırsan yarın öglen civari biter sanırım. Pri hakkını siz kullanın sec hakkını Ps4 kardeşlik konusunda satabilirsiniz. Böylece daha ucuza gelmiş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 4 Şubat 2016; 1:33:38 >
  • quote:

Gece açık bırakırsan yarın öglen civari biter sanırım. Pri hakkını siz kullanın sec hakkını Ps4 kardeşlik konusunda satabilirsini. Böylece daha ucuza gelmiş olur.

o konuları şu an için hiç bilmiyorum hocam.. biz eski nesil kutulu oyun alanlardanız. sistem çok değişmiş sanırım.

biraz araştırıp aydınlanmam lazım.

bilgiler için teşekkürler.
  • İlk defa bi Fifa serisinde çıkış tarihinden bir kaç ay sonra böyle indirimlere gidildi, sebebi bence çok müşteri kaybettiler.
  • Küçük takımlarla oynamayı seven,yenmeyi yenilmeyi kafasına takmayan (santradan yardırmayan) saygılı kişiler ekleyebilir.
    Psn:Cngzhn9999

• quote:

Küçük takımlarla oynamayı seven,yenmeyi yenilmeyi kafasına takmayan (santradan yardırmayan) saygılı kişiler ekleyebilir.
    Psn:Cngzhn9999

Gel de bi ara ifademi vereyim
    Oxford United ile oynayacağım. Seninki neydi acep?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BayCicik kullanıcısına yanıt
    AFC Wimbledon ve Adebayo Akinfenwayla biz hazırız

• Bol şans

Vurduğun gol olsun

• Fark yersem reklam yapmak yok ama

Bilirsin sportmenlik her zaman ilkemdir. :) Ayrıca fark yiyeceğini de zannetmiyorum. Temkinli yaklaşıcam sana karşı. porto wolsburg maçının üstünden çok sular aktı :D
  • He ne olmuştu maç? 5 atmıştın galiba değil mi?

Galiba ama porto yaramamıştı sana uyum problemleriyle oynayamadın neticede(Yazar burda mütevazı biri olduğunu belirtiyor)

• Sonraki turnuvalarda Lok. Moskova, Marsilya, İskoçya, Lazio falan geldi ve ben Porto'yu arar oldum. Herkes iyi iyi diyor ama ben sevmedim hiç birini. Galiba ben bu oyunu beceremiyorum
    Şimdiki turnuvada ise Southampton gelmiş

Porto biraz hızlı bir takım sana uymadı Şanslısın Southampton iyidir hem defansif hem ofansif anlamda neyse senle biz sevdigimiz takımlarla oynuycaz zaten

• Aynen istediğimiz takımlar ile oynayacağız.
    Bir seri yaparız; Oxford, Fenerbahçe, Hollanda, Arsenal ve İsveç Bayan takımlarına uygun rakipleri ayarla işte sen

Bu arada Southampton ile ilgili tüyo lazım bana

Tabi bayanlarda Amerika almanya yaparız sonra bir arjantin derbisi gelir Tüyoları özelden konuşuruz

• 
Sayfa: önceki 513514515516517
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.